• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg degerim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Capysun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
86
32
3
26
Arkadaslar merhaba bugun kanda gebelige baktirdim 0.996 cikti 11 gun oldu adetim gecikeli doktor var gibide yok gibide 2 3 gun snra tekrar gel dedi boyle olupda hamile olan var mi degeri yukselen var mi yardimm lutfen

Arkadaslar merhaba bugun kanda gebelige baktirdim 0.996 cikti 11 gun oldu adetim gecikeli doktor var gibide yok gibide 2 3 gun snra tekrar gel dedi boyle olupda hamile olan var mi degeri yukselen var mi yardimm lutfen
Bu değer negatif çok ümitlenmeyin bence. Doktor neden öyle dedi bilemiyorum. Geç döllenme bile olmuş olsa sınır değeri geçmiş olmalıydı bence bu kadar sürede.

aradan baya gecmis sonuc nasil yukseldimi degeriniz umarim hamilesinizdir

Yok ya o sonucun ustunden iki kere daha regl oldum malesef bakalim bu ay 10 gun var adetime insallah vardir sizde durumlar nasil
Mesajlarınızı şimdi okuyorum da merak ettim kavuştunuz mu bebeğe. Ben de inofolic kullanıyorum da 3 .kutu pco var demişti doktor

Back