Hayırrr sende bizde doktordan daha iyi bilemeyiz niye bi olumsuzluk bulmaya çalışıyorsun. Bak ne güzel herşey yolunda folik asit vermiş doktorun herşey normal ilerliyo içinide kalbinide ferah tut ve hamileliğinin tadını çıkart. Olumsuzu çağırma lütfennHanımlar selam. Yeni üye oldum. Aylarca burda ki hamilelik belirtilerini okudum araştırdım her ay yeni Bi bulguya rastladım ufacık bir umut aradım tam umudumu kaybetmişken süpriiizz 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Fakat asıl konuya gelecek olursam. 14 Aralık Salı günü kan vererek hamileliğin kesinleştirdim. Beta hcg 19.5 çıktı
17 Aralık Cuma yani bugün yaptırdığım da ise 42.0 çıktı. Bana biraz yavaş ilerlemiş gibi geldi ama doktorum bi sorun yok tam olması gerektiği gibi yükselmiş dedi ama içim rahat etmedi sabahtan beri okumadığım şey kalmadı ilk gebeliğim çok korkuyorum. Doktor 10 gün sonra kese gözükür dedi ama o kadar moral bozucu şeyler okudum ki canım sıkıldı haliyle. Bilgili ve tecrübeli hanımlara , annelere soruyorum sizin nasıl ilerledi nolur içimi ferahlatın. Ve ayrıca, bugün doktorum folik asit verdi ona başladım.
Canimmm çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcam şu 10 günü Bi atlatsam :))Hayırrr sende bizde doktordan daha iyi bilemeyiz niye bi olumsuzluk bulmaya çalışıyorsun. Bak ne güzel herşey yolunda folik asit vermiş doktorun herşey normal ilerliyo içinide kalbinide ferah tut ve hamileliğinin tadını çıkart. Olumsuzu çağırma lütfenn
Geçicek merak etme sakin müzikler dinle, kitap oku, bol bol uyu. ilk 3 ay güçlü gıdalar tüketmeye çalış ki sıkı sıkı tutunsun bebişinCanimmm çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcam şu 10 günü Bi atlatsam :))
MERABA 10 GÜN GEÇTİ :) DURUMUNUZ NEDİR?Canimmm çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcam şu 10 günü Bi atlatsam :))
Çarşamba günü gidicem canım o zama gorucem keseyi. Bu arada 24 aralıkta ki beta hcg 569.98 çıktı yani güzel ilerlediğini söyledi doktorumMERABA 10 GÜN GEÇTİ :) DURUMUNUZ NEDİR?
Adet gününüz ne kadar geciktiğinde öğrendiniz hamile olduğunuzu ve son durum nedir acabaÇarşamba günü gidicem canım o zama gorucem keseyi. Bu arada 24 aralıkta ki beta hcg 569.98 çıktı yani güzel ilerlediğini söyledi doktorum
Adetim 1 gün geçince öğrendim. 2 gün önce de keseyi gördüm çok şükür 1 hafta sonra da kalp atisini dinlemeye gideceğizAdet gününüz ne kadar geciktiğinde öğrendiniz hamile olduğunuzu ve son durum nedir acaba
Sizinle aynı şekilde ilerliyoruz öyleyse :) inşallah sağlıkla kucağımızada almayı nasip eder AllahımAdetim 1 gün geçince öğrendim. 2 gün önce de keseyi gördüm çok şükür 1 hafta sonra da kalp atisini dinlemeye gideceğiz
Merhaba cok sevındım adınıza benım adetım 2 gun gecıkmıstı acılde hgc degere baktırdım 22.36 cıktı acıl doktoru gebelık yok 2 gun sonra adet olmazsan yıne kan testı verırsın dedı. 2 gun oldu adet olmadım adetımın 4.gunu gecıkmesı.Hanımlar selam. Yeni üye oldum. Aylarca burda ki hamilelik belirtilerini okudum araştırdım her ay yeni Bi bulguya rastladım ufacık bir umut aradım tam umudumu kaybetmişken süpriiizz 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Fakat asıl konuya gelecek olursam. 14 Aralık Salı günü kan vererek hamileliğin kesinleştirdim. Beta hcg 19.5 çıktı
17 Aralık Cuma yani bugün yaptırdığım da ise 42.0 çıktı. Bana biraz yavaş ilerlemiş gibi geldi ama doktorum bi sorun yok tam olması gerektiği gibi yükselmiş dedi ama içim rahat etmedi sabahtan beri okumadığım şey kalmadı ilk gebeliğim çok korkuyorum. Doktor 10 gün sonra kese gözükür dedi ama o kadar moral bozucu şeyler okudum ki canım sıkıldı haliyle. Bilgili ve tecrübeli hanımlara , annelere soruyorum sizin nasıl ilerledi nolur içimi ferahlatın. Ve ayrıca, bugün doktorum folik asit verdi ona başladım.
Canım kesinlikle hamilesin 2 gün arayla tekrar kan ver yükseldiğini göreceksin. Biz 10 haftalik olduk bile :))Merhaba cok sevındım adınıza benım adetım 2 gun gecıkmıstı acılde hgc degere baktırdım 22.36 cıktı acıl doktoru gebelık yok 2 gun sonra adet olmazsan yıne kan testı verırsın dedı. 2 gun oldu adet olmadım adetımın 4.gunu gecıkmesı.Sızın yazınızı okuyunca, bı umut oldunuz
2 gun daha gectı 30 cıktı hcg. Doktora gorundum cok dusuk kımyasal gebelık olabılır dedi cumartesı tekrar kan verıcem ona gore karar verırız dedıCanım kesinlikle hamilesin 2 gün arayla tekrar kan ver yükseldiğini göreceksin. Biz 10 haftalik olduk bile :))
Verdiniz mi kan2 gun daha gectı 30 cıktı hcg. Doktora gorundum cok dusuk kımyasal gebelık olabılır dedi cumartesı tekrar kan verıcem ona gore karar verırız dedı
Vermeye gıdecegım sımdı haber ederımVerdiniz mi kan
Verdim 57cıktı doktor dıs gebelıkten suphelendı. Salı gunu tekrar gıtcemVerdiniz mi kan
BekliyorumVermeye gıdecegım sımdı haber ederım
57cıktı degerımBekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?