- 29 Mayıs 2024
- 1.857
- 519
- 35
İlk zamanlar benim de oyledo hatta sürekli kontrol ederdim aha oldum herhalde diye ağrılar normal bebek tutunmaya çalışıyor şuan bile ağrım var normal içini ferah tutİnşallah söylediğiniz gibi olur ama karnım öyle ağrıyor ki sanki regl olacak gibi hissediyorum
Valla inşallah söylediğin gibi olur canım Allah razı olsunİlk zamanlar benim de oyledo hatta sürekli kontrol ederdim aha oldum herhalde diye ağrılar normal bebek tutunmaya çalışıyor şuan bile ağrım var normal içini ferah tut
Adetine kaç gün kala öğrendiBenim görümcem 9 ile öğrendi şuan 1 yaşında oğlu var dilerim sağlıkla ilerler sende kucağına alırsın
Kaç gün vardı adetine 6.8 gördüğündeArkadaşlar dün yaptırdığım beta 6.8 çıktı diğer tahlili Pazartesi günü yaptıracağım yükselir mi sizce
2 gün varKaç gün vardı adetine 6.8 gördüğünde
4 5 günü vardı mide bulantısı varmış tek ilişki olmuş ihtimal vermemiş ama sonuç rabbim işteAdetine kaç gün kala öğrendi
Canım ben de seninle aynı durumdayım âdetten üç gün önce beta 14 çıktı ben de beklemedeyim ama umudum yok çok fazla2 gün var
Doktorum iki gün sonra test vermemi istedi bakalım artık daha önce bir de iki düşüküm var2 gün var
Benim dün kanamam oldu maalesef, değer ne zaman duser acabaCanım ben de seninle aynı durumdayım âdetten üç gün önce beta 14 çıktı ben de beklemedeyim ama umudum yok çok fazla
Hayırlısı hakkınızda inşallah sağlıkla kucağına alırsınDoktorum iki gün sonra test vermemi istedi bakalım artık daha önce bir de iki düşüküm var
Çok geçmiş olsun değeriniz çok yüksek değil 10 güne düşer muhtemelen üzmeyin kendinizi kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan çok kişi var çevremde yani ben de çok üzgünüm ama daha önceki 2 kere boş gebelik yaşadım kürtaj oldum ondan iyidir diyorumBenim dün kanamam oldu maalesef, değer ne zaman duser acaba
Tabiki, hayırlısı diyelim ne yapalımÇok geçmiş olsun değeriniz çok yüksek değil 10 güne düşer muhtemelen üzmeyin kendinizi kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan çok kişi var çevremde yani ben de çok üzgünüm ama daha önceki 2 kere boş gebelik yaşadım kürtaj oldum ondan iyidir diyorum
Merhaba beta hcg sağlıkla arttı mı inşallahDoktorum iki gün sonra test vermemi istedi bakalım artık daha önce bir de iki düşüküm var
Maalesef kimyasal yaşadım sanırım çok az bir değerle bu ay yine deneyeceğinMerhaba beta hcg sağlıkla arttı mı inşallah
Özel degilse 14 ten kaça çıkıp indi yoksa direk mi indiMaalesef kimyasal yaşadım sanırım çok az bir değerle bu ay yine deneyeceğin
5 e düşmüştü 2 gün sonra 10 gün geçti yumurtlama testim pozitif çıktı anlamadım yumurtlamışım sanırımÖzel degilse 14 ten kaça çıkıp indi yoksa direk mi indi
Çook dğşük değil bence artış anlamında konuşursakMerhaba pazar günü kan tahlili verdim beta hCG değerim 28 çıkmıştı bu gün tekrar verdim değerim 65 olmuş laboratuvardaki adam değerimiz düşük doktorunuzla görüşün dedi moralim bozuldu yükselişi normal mi