- 7 Temmuz 2024
- 26
- 9
- Konu Sahibi homerloger
Kızlar selam senelerdir kafama takılan şeyleri buradan okurum artık hesap açıp konularda dolaşıp cevap aramak yerine direkt sizlerle iletişime geçip hızlı ilerlemek istiyorum sat: 3 haziran . Bat: 2 temmuz. 18 Haziran yumurtlama günümü değerlendirdim. Adet günümden önce her zaman olan lekelenmem olmayınca erken gebelik testi yaptım direkt pozitif gördüm silik değildi ama control çizgisiyle aynı renkte değildi. 1 temmuzda evde testten sonra 3 temmuzda sağlık ocağında kan verdim 355 çıktı beta hcg. Herhangi bir sağlık sorunum yok. Doğum kontrol hapı vs. Kullanmadım korunmayı bıraktığım 2. Ay gebe kaldım yani. Ama sağlık ocağındaki hemşireler doktora gitme hcg değerine net konuşamıyoruz pazartesi( 8 temmuz ) tekrar kan ver dediler. Herhangi bir açıklama yapmadılar. Sizce bu değer düşük mü ? Hiç bir kuşkum yoktu ama içime kurt düşürdüler. Yerleşme kanaması vs. Yaşamadım. Sizce ne zaman doktora gitmeliyim veya sizlerden de sağlık ocağı 2 kez kan istedi mi ? Takip edilecek yenilenecek kadar düşük mü çıkmış test değerim? Cevaplarınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ederimmmm️