• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerim normal mi ?

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Kizlar adet olmama 2 gün var. Ama ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Evde bi daha vardı onu da yaptım. Yine aynı şekilde ikinci çizgi çıktı. Sonra kan varmeye gittik. Hcg değerim 19.36 çıktı. Biraz burdaki konuları okuyunca korktum açıkçası. Daha adetim bile gecikmedi. Bu değer normal mi yoksa düşük mu ? Cumartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum. Beklemeden gitsem mi ? Bi yardimci olun lütfen.

Canım benimde adetime iki gün vardı dün kan verdim bende alıcam sonucumu bugün biryere ayrılma bende yazarım sonuçumu karşılaştırırız inşallah bebeklerimiz olur :(

5 in üstü hamile demek bildiğim.2 gün sonra yine kan tahlili yaptırdığında iyi artıyosa sıkıntı yok demektir.

Ben reglime 1 gün kala kan verdim 193 tü. Ona bile düşük dediler. Ama ben takmadım geç döllenme olabilir. Korkma bir daha kan ver hergün ikiye katlarsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle

Ben reglime 1 gün kala kan verdim 193 tü. Ona bile düşük dediler. Ama ben takmadım geç döllenme olabilir. Korkma bir daha kan ver hergün ikiye katlarsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle
3 haftalik hamilelikte 5-50 arası normal kabul ediliyor. Kim düşük dedi doktor mu ?

Düşük olmasına takılma canım önemli olan 48 saat sonra göstereceği artış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını :)

3 haftalik hamilelikte 5-50 arası normal kabul ediliyor. Kim düşük dedi doktor mu ?
Aynen doktor demişti. Keseyi görmeden normal kabul etmiyolar zaten. 5 gebelik var demek ama kimyasal olabiliyor o yüzden kanı tekrarla bugün gerekirse 3 gün üstüste yaptır. Önemli olan düzenli katlaması.

Şimdi kadin dogumda calisan hemşire arkadaslarima sordum. Normal olduğunu söylediler. Bi kaç gün sonra tekrardan kan vericem. Ciddi ciddi hamileyim dimi ? Çok heycanli :KK45:

Canım benimde adetime iki gün vardı dün kan verdim bende alıcam sonucumu bugün biryere ayrılma bende yazarım sonuçumu karşılaştırırız inşallah bebeklerimiz olur :KK43:
Hadi bakalım bekliyorum sonucunu. Hayırlısı olsun inşallah canım. Ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin.

İki gün sonra iki katına çıkmış olursa sorun yok. Sağlıkla gelsin bebeğin :)

Kizlar adet olmama 2 gün var. Ama ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Evde bi daha vardı onu da yaptım. Yine aynı şekilde ikinci çizgi çıktı. Sonra kan varmeye gittik. Hcg değerim 19.36 çıktı. Biraz burdaki konuları okuyunca korktum açıkçası. Daha adetim bile gecikmedi. Bu değer normal mi yoksa düşük mu ? Cumartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum. Beklemeden gitsem mi ? Bi yardimci olun lütfen.
bence gebelik.benim ilk bebisde 3gun gecikince 265cikmisdi.2gunde artiyorsa sikinti yapma.buarada hayirli olsun ;)

Ben 3.5 sene once , adetimi 3 gun gectikten sonra yaptirmistim 79 du degerim, gec dollenme olmustu, onemli olan artmasi, 2 gun sonra tekrarla canim

Back