- 3 Şubat 2025
- 277
- 93
- 13
- 38
- Konu Sahibi sevda sila
-
Yükselir bence canım adetin geçtikten sonra daha da yükselmeye devam ederMerhaba arkadaşlar
17 Şubat beta 6.9 regliye 9 gün var
19 Şubat beta 30.3 regilye 7 gün var
21 Şubat beta 52.27 5 gün var
23 Şubat beta 62.7 3 gün var
Bana yardımcı olun lütfen yükselir mi değerim bilinçli anneler yardım edin bana
Bugün çok üzüldüm kimyasal olur diye çok gerildim yaYükselir bence canım adetin geçtikten sonra daha da yükselmeye devam eder
Yükselir tste devam edinMerhaba arkadaşlar
Stres yapma canım ne kadar stres yaparsan o kadar olumsuzluk yaşarsın değer düşük diye kimyasal olacak diye de bişey yok arkadaşımın değeri 3800 dü ama kimyasal gebeliktiBugün çok üzüldüm kimyasal olur diye çok gerildim ya
26 si regl günüm bugün kaşık ve bel ağrım çok bu daha çok korkuttuYükselir tste devam edin
Ooo baya yüksekmiş değeriStres yapma canım ne kadar stres yaparsan o kadar olumsuzluk yaşarsın değer düşük diye kimyasal olacak diye de bişey yok arkadaşımın değeri 3800 dü ama kimyasal gebelikti
Korkmayın aslında bekleyebilirseniz 26sına kadar hiç test yapmayın.Biraz zor gelebilir belki size26 si regl günüm bugün kaşık ve bel ağrım çok bu daha çok korkuttu
Randevu aldım doktora gidecem inşallah doktor ister HCGKorkmayın aslında bekleyebilirseniz 26sına kadar hiç test yapmayın.Biraz zor gelebilir belki size
Ben 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. 48 saatte bir olan artışlar 2 kat olmuyordu. Ama beklenen reglmden 4 gün sonrasında adet gördüm ve sonlandı kendiliğinden. Sizin daha reglnize 3 gün varmış. O yüzden tam kimyasal diyemiyorum. Asıl hakiki artışlar gecikmeyle başlıyor çünkü. Şu 3 günü de bir geçirin bakalım ne kadar artacak. Allahın izniyle sağlıkla artsın inşMerhaba arkadaşlar
Merhaba bugün regl günüm ve dün sabah kan verdim ve çok şükür kan değerim 62 di ve 137 yükselmiş çok şükürBen 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. 48 saatte bir olan artışlar 2 kat olmuyordu. Ama beklenen reglmden 4 gün sonrasında adet gördüm ve sonlandı kendiliğinden. Sizin daha reglnize 3 gün varmış. O yüzden tam kimyasal diyemiyorum. Asıl hakiki artışlar gecikmeyle başlıyor çünkü. Şu 3 günü de bir geçirin bakalım ne kadar artacak. Allahın izniyle sağlıkla artsın inş
Çokkk sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba bugün regl günüm ve dün sabah kan verdim ve çok şükür kan değerim 62 di ve 137 yükselmiş çok şükür
Evet dün ayın 25 di ve kan verdim 62 olan değerim 137 olmuş çok şükürKorkmayın aslında bekleyebilirseniz 26sına kadar hiç test yapmayın.Biraz zor gelebilir belki size
Amin inşallah Allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasınÇokkk sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bu kadar kafana takma stres yapma hayırlı olsun yiyecek lokması alacak Nefesi varsa zaten herşey yolunda gider sağlıkla gelsin inşallahMerhaba bugün regl günüm ve dün sabah kan verdim ve çok şükür kan değerim 62 di ve 137 yükselmiş çok şükür
Ay inşallahBu kadar kafana takma stres yapma hayırlı olsun yiyecek lokması alacak Nefesi varsa zaten herşey yolunda gider sağlıkla gelsin inşallah
Bol su iç bol bol dinlen tutunma aşamasında kendini yormaAy inşallah
Amin kardeşim. Darısı bizim başımıza inşallahAmin inşallah Allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın
Suyu her zaman fazla içiyorum yanı sıra süt ve folik asite başladımBo
Bol su iç bol bol dinlen tutunma aşamasında kendini yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?