Beta HCG değerim 866 artık kimyasal tehlikesini atlattık mı acaba?

Zaten burada önemli olan sağlıklı bir artış olduğunu tespit etmek en az yüzde 50 yani iki katı ve üzeri artış yeterli demek daha doğru olur :) . Çünkü burada bir sürü insan beta hcg si işin konu açtı ve 2 kat takibi yaptılar forumla beraber orada herkesin verdiği bilgide bu şekildeydi ki zaten şükür sağlıkla ilerledi hamilelikleri . Ama en az yüzde 70 demekle en az yüzde 50 demenin arasında rakamsal olarak ciddi bir fark var . Oyüzden En az yüzde 50 ve üzeri desek harika olur .

Hayırlı ugurlu olsun Allah can sağlığı versin kızınızı size bağışlasın çok sevindim

Canım merhaba, yorumunu görünce sana danışmak istedim. Benim beta 2 gün önce 101 bugün ise 154 çıktı. % 52.5 oranında artık var malesef, doktorum da seninle aynı söyledi % 50 üstü iyidir ama şansımızı düşürür tabi dedi.
Bu artık çok mu düşük sence?

Canim merhaba, Allahim saglikla ilerlemesini nasip etsib ama sanırım biraz düşük 202 olmalıydı en az canim ama sonradan düzene girende oluyor yine tekrarlar degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…