- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Miracelik16
-
Bana dupbaston ve ecopirin verdi canım sizin değerinizi kaçken düştü acaba?Bende 2 defa geçirdim ama değerim hep 32 lerde düştü bence değeriniz iyi kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
Allah razı olsun canım, ne bilim korkuya alışıyor insan yine de allah'a sığınıyorumHep kötü sonuç alacaksın diye bişey yok canım içini ferah tut Allah kucağına almayı nasip etsin
32 lerde düştü hep inşallah sizinledir bebeğinizBana dupbaston ve ecopirin verdi canım sizin değerinizi kaçken düştü acaba?
İki günde bir degerin yükselmesine bakılır yani en az yüzde 70 artis olması gerek . Oldukça yükselmiş zaten cumartesi çok büyük bi ihtimal zaten keseniz görünür hayırlısı olsun inşallah güzel haberler. Folik asite baslamistirsiniz şu durumda ağır kaldırmayın asılma hareketleri yapmayın tam tutunma aşaması çünkü .Kızlar daha önce 1 kürtaj 2 kimyasal geçirdim, dün doktorum hamileliğimin 4 haftalık 5 günlük olduğunu belirtti, tabi endişelerim var yine de korkuyorum kimyasala dönmesin allahım diyesizce değerler iyi mi yani? Birde cumartesi gel ultrasona gireceksin dedi hepten streslendim nedense
Umudunuzu kaybetmeyin ben çok supriz bı şekilde hamile olduğumu öğrendim yani adetim bı turlu cozulmedigini sandım çünkü bayağı lekelenmem vardı Progestan filan kullandım iğneler yapıldı hep sağlıksız denildi düşmesini beklediler ama şuan kızım on aylık çok şükür . Öğrendiğimde 700 kusurlerdeydi ve lekelenmem oldukça çöktü hep yattimKızlar daha önce 1 kürtaj 2 kimyasal geçirdim, dün doktorum hamileliğimin 4 haftalık 5 günlük olduğunu belirtti, tabi endişelerim var yine de korkuyorum kimyasala dönmesin allahım diyesizce değerler iyi mi yani? Birde cumartesi gel ultrasona gireceksin dedi hepten streslendim nedense
İnşallah sağlıklı kese görürüzİki günde bir degerin yükselmesine bakılır yani en az yüzde 70 artis olması gerek . Oldukça yükselmiş zaten cumartesi çok büyük bi ihtimal zaten keseniz görünür hayırlısı olsun inşallah güzel haberler. Folik asite baslamistirsiniz şu durumda ağır kaldırmayın asılma hareketleri yapmayın tam tutunma aşaması çünkü .
O zaman dinlenmeye geçirin günleriİnşallah sağlıklı kese görürüzvitamine bu gün başladım ve düşük önleyici verdi kullaniyorum
İnşallah canım inşallah güzel haberleri veririmOnce kese, 1 hafta sonra kalp atisi olsun oyle rahatlayin. Ama kotuyu de cagirmayin. Gonlunzdeki insallah sizin icin en hayirlisi ve nasibinizdir
Aminnn aminn inşallahO zaman dinlenmeye geçirin günlerirabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberler olsun inşallah olabildiğince sola yatın
İki günde bir degerin yükselmesine bakılır yani en az yüzde 70 artis olması gerek . Oldukça yükselmiş zaten cumartesi çok büyük bi ihtimal zaten keseniz görünür hayırlısı olsun inşallah güzel haberler. Folik asite baslamistirsiniz şu durumda ağır kaldırmayın asılma hareketleri yapmayın tam tutunma aşaması çünkü .
Artışınız düzenli olduysa Allahın izniyle bence sıkıntısız olucaktır çünkü değeriniz gayey iyiAllah razı olsun canım, ne bilim korkuya alışıyor insan yine de allah'a sığınıyorum
En az 70 canım kesin bilgi benimkine o şekilde ilerledi evet iki kat artış daha sağlıklı degerlendiriliyo ama en az yüzde 60 70 artışı beklenirCanım bu bilgiyi düzelteyim.
2 günde 1 en az 2 katına çıkması gerekir yüzde 70 değil.
Canım benimki de kesin bilgi iddiasına bile varımEn az 70 canım kesin bilgi benimkine o şekilde ilerledi evet iki kat artış daha sağlıklı degerlendiriliyo ama en az yüzde 60 70 artışı beklenir
Sağlıklı kesin kanıya varilsin diye iki katına çıkması gerekiyor ki her şey Allah'tanCanım benimki de kesin bilgi iddiasına bile varımforumda zaten bir çok kişinin doktorunun bunu söylediğini görebilirsin aylardır gebelik sayfalarındayız . Şişli Memorial Tüp bebek merkezi direk böyle söylemişti benim için doğru o zaten.
Ve bir çok hamilelik takibi yapan app ler var Dr Banu çiftçi nin gibi orda da bu şekilde bilgi veriliyor. Yüzde 70 ilk defa duydum ve hiç bir kaynakta bunu okumamıştım oyuzden yanlış bilgilendirme düzeltmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?