Beta HCG değerim 866 artık kimyasal tehlikesini atlattık mı acaba?

Miracelik16

Mucizem 🦋 ve giden meleğim 🦋
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.871
3.819
83
31
Kızlar daha önce 1 kürtaj 2 kimyasal geçirdim, dün doktorum hamileliğimin 4 haftalık 5 günlük olduğunu belirtti, tabi endişelerim var yine de korkuyorum kimyasala dönmesin allahım diye sizce değerler iyi mi yani? Birde cumartesi gel ultrasona gireceksin dedi hepten streslendim nedense

Bende 2 defa geçirdim ama değerim hep 32 lerde düştü bence değeriniz iyi kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?

Hep kötü sonuç alacaksın diye bişey yok canım içini ferah tut Allah kucağına almayı nasip etsin

Korkutmak gibi olmasın ama benim beta hcg 820 olduktan 2 gün sonra düşük oldu..insallah sizinki sağlıklı ilerler

İki günde bir degerin yükselmesine bakılır yani en az yüzde 70 artis olması gerek . Oldukça yükselmiş zaten cumartesi çok büyük bi ihtimal zaten keseniz görünür hayırlısı olsun inşallah güzel haberler. Folik asite baslamistirsiniz şu durumda ağır kaldırmayın asılma hareketleri yapmayın tam tutunma aşaması çünkü .

Umudunuzu kaybetmeyin ben çok supriz bı şekilde hamile olduğumu öğrendim yani adetim bı turlu cozulmedigini sandım çünkü bayağı lekelenmem vardı Progestan filan kullandım iğneler yapıldı hep sağlıksız denildi düşmesini beklediler ama şuan kızım on aylık çok şükür . Öğrendiğimde 700 kusurlerdeydi ve lekelenmem oldukça çöktü hep yattim

İlahi allah'ın takdiri bende ümidimi rabbime bağladım allah kızınızı da size bağışlasın inşallah

İnşallah sağlıklı kese görürüz vitamine bu gün başladım ve düşük önleyici verdi kullaniyorum

Once kese, 1 hafta sonra kalp atisi olsun oyle rahatlayin. Ama kotuyu de cagirmayin. Gonlunzdeki insallah sizin icin en hayirlisi ve nasibinizdir

İnşallah sağlıklı kese görürüz vitamine bu gün başladım ve düşük önleyici verdi kullaniyorum
O zaman dinlenmeye geçirin günleri rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberler olsun inşallah olabildiğince sola yatın

Canım bu bilgiyi düzelteyim.
2 günde 1 en az 2 katına çıkması gerekir yüzde 70 değil.

Canım bu bilgiyi düzelteyim.
2 günde 1 en az 2 katına çıkması gerekir yüzde 70 değil.
En az 70 canım kesin bilgi benimkine o şekilde ilerledi evet iki kat artış daha sağlıklı degerlendiriliyo ama en az yüzde 60 70 artışı beklenir

En az 70 canım kesin bilgi benimkine o şekilde ilerledi evet iki kat artış daha sağlıklı degerlendiriliyo ama en az yüzde 60 70 artışı beklenir
Canım benimki de kesin bilgi iddiasına bile varım forumda zaten bir çok kişinin doktorunun bunu söylediğini görebilirsin aylardır gebelik sayfalarındayız. Şişli Memorial Tüp bebek merkezi direk böyle söylemişti benim için doğru o zaten.
Ve bir çok hamilelik takibi yapan app ler var Dr Banu çiftçi nin gibi orda da bu şekilde bilgi veriliyor. Yüzde 70 ilk defa duydum ve hiç bir kaynakta bunu okumamıştım oyuzden yanlış bilgilendirme düzeltmek istedim.

Sağlıklı kesin kanıya varilsin diye iki katına çıkması gerekiyor ki her şey Allah'tan bana çok sağlıksız denildi ama gel gör ki çok şükür kızım on aylik bile oldu o yüzden değere pek takılmamak lazım bı çok yerde de yüzde 70 sağlanması gerek yazıyor halada üstünde duruyorum ona bakarsan iki katin üstünde de artarsa ya çoğul yada mol gebelik düşükle sonuçlanıyor o yüzden ben kimseye atmaca şeyler yazmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…