beta HCG değerim 5 çıktı

kkkmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
18
4
25 Aralık BAT tarihim. 12 ve 15 şubatta yakınlaşma oldu. Adetime 3 gün kala 22 Şubat gece 03'te ayaktayken kasıklarıma şiddetli ağrı girdi, ayaklarımın gücü gitti. Regl oldum diye wcye gittim, çok açık kahverengi akıntı gelmiş ve hala devam ediyor. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün saat 15.30da kan testi yaptırdım, sonuç tam 5.0
Böyle olup da hamile kalan var mı acaba değerim artar mı?

25 Aralık BAT tarihim. 12 ve 15 şubatta yakınlaşma oldu. Adetime 3 gün kala 22 Şubat gece 03'te ayaktayken kasıklarıma şiddetli ağrı girdi, ayaklarımın gücü gitti. Regl oldum diye wcye gittim, çok açık kahverengi akıntı gelmiş ve hala devam ediyor. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün saat 15.30da kan testi yaptırdım, sonuç tam 5.0
Böyle olup da hamile kalan var mı acaba değerim artar mı?
kahve akıntı ne kadar sürdü

2 gündür devam ediyor hala geliyor
2 gündür devam ediyor hala geliyor
son adet tarihi nedir acaba çünkü benimde günüm geçtikten kısa süre sonra kahverengi lekeler oluşmaya başladı uzun süre sürdükten sonra kanama olmadan bitti idrar da silik bi çizgi çıktı kanda da 1.8 çıkınca merak ettim sebebi ne olabilir acaba...?

Sat 29 ocak. Bir onceki 1 ocakti
diasmin insaAllah hayirlisiyla öyledir bakalım biraz da umudum var ☺

Sat 29 ocak. Bir onceki 1 ocakti
diasmin insaAllah hayirlisiyla öyledir bakalım biraz da umudum var ☺
benimde 6.7 gibiydi bir hafta sonra 357 gibi bir şey oldu daha yeniyse ondandır regl geçince sahada yüksek çıkar ama dikkat et fazla ağır kaldırma ve yorulma kahverengi akıntı tutunma kanamasıda olabilir düşük tehlikeside

Yorulmamaya çalışıyorum ama biraz zor benim mesleğimde Okul öncesi öğretmeniyim 22 tane hareketli bıcırıgım var ☺ Bu ay ilk denemem bakalım bekleyeceğim persembeye kadar hayırlısı

Ama az önce tahlilime baktım <5.00 yazmışlar yani 5ten kucuk bi değer çıkmış sinir oldum laboratuara ne diye tam degeri yazmamislarsa Bu arada cvp verdigin icin çok teşekkür ederim

erken bencede bekle adet gunun gecince tekrar test yaptir benim sat 23 ocak benimde hala olmadi ama tam 1 hafta gecmeden test yapmak istemiyorum.sende sabretmeye calis bekle insallah hamiledirsin

Ama bu lekelenme devam ediyor 4 gün oldu insanın siniri bozuluyor. Cuma gününe randevu aldim bakalım kan değerim kac çıkacak. Degilsem de cok üzülmem önüme bakarim hayırlısı..

X