beta hcg değerim 4,1 ne demek bilen var mı:(

hatunirem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
381
4
116
slm kızlar dün gece rahatsızlanıp acile gittim doktor kan testi istedi değerim 4,1 çıktı varda demedi yokta demedi ne yapıcam ben adette olmadım bigün geçti. değeri böle olup sonradan hamile olan var mıı yardımcı olursanız sevinirim...

5den sonrası kesin hamilelik oluo ama acaba geç döllenme olabilrmi diye düşünüyorum. belki bu durumda olan başka birileri vardır diye konu açtım umarım aradğım cevabı bulurum

5 ve üzeri gebelik var demek...daha 1 gün geçmiş adetin,eğer hamilelik varsa yükselebilir...2 gün sonra tekrarlarsan belli olur...

slm kızlar bugünde beta testi yaptırdımve 5.2 çıktı sadece 1.1 artmış ama doktor gebelik yok dedi napımmmm ben şimdi yaaa

2 ye katlaması gerekiyor ama neden azalmamıştı ben aynı şeyi yaşadım benimki kimyasal gebelik çıktı 5.1 filandı dr yeni tutunuyor daha dikkat et dinlenmeye çalış demişti.ertesi gün kanama başladı korktum dr gittim sandımki düşük yapıyorum.ama dr hayır adet oluyorsun bu her ay birçok kadının başına geliyor kimyasal gebelik dedi yani sağlıklı olmayan gebelikleri vücut bu şekilde sonlandırabiliyormuş.Hakkınızda hayırlısı olsun

bende ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim ama onda değerler düşüyo bu sefer az da olsa artma var buda beni umutlandırıyo umarım bu sefer olur :s

evet o düşündürücü sizinki azda olsa artmış yine de dikkat edin çok yorulmamaya çalışın inşallah gebeliktir.Rabbim herkese nasib etsin

merhaba ben reglime 3 gün varken yaptırdım 10.15 çıkmıştı 2 gün sonra yaptırdığımda düşüş vardı ve bebegi kaybettim umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın

yani daha önceki dedğim gibi bende yaşadım o kimyasal gebeliği değerim 30 du o zaman tabi ilk heyecan olması hasebiyle bütün sülale duydu sonu hüsran bu ay bakalım ne olacak 3 gün gecikti adetim ama test yapmıcam bu sefer çok kararlıyım olursa olur rahat olmaya çalışıcam en az 10 gün geçsin varsa çıkar zaten sonucu muhakkak yazarım buraya hayırlısı olsun hakkımızda relakss

Benim de bugün beklenen adet tarihimdi ve düzensiz hiç adetim olmadığından aklıma soru işareti düştü hemen betaHCG ye baktırdım ve 162 çıktı
şu an öylece bakıyorum etrafa çok istiyorum ama umut etmekte istemiyorum hamilemiyim acaba ?

değer aralıklarına göre 1-2 haftalık oluyor bu rakam'a göre 2 gün bekleyeceğim ama öleceğim meraktan

162 hamıle olmuyomu cnm ben hamıle dıye bılıyorum ama bı konu ac ıstersen daha ıyı bılenler yardımcı olurlar sana

canım nasıl sabrediyorsun ben çoktan bir daha yapmıştım kan testi

slm kızlar bugünde beta testi yaptırdımve 5.2 çıktı sadece 1.1 artmış ama doktor gebelik yok dedi napımmmm ben şimdi yaaa

cnm daha yeni olduğunda 2 gunde 1 kat artması gerekiyo geç döllenme olmuş olabilir vben adet olama gereken gun yumurtlamıştım endişeşlenem

canım nasıl sabrediyorsun ben çoktan bir daha yapmıştım kan testi

valla aylarc özel hastanelere yatırdığım test paralarıyla doğacak çocuğumun eğitim hayatını garantilerdim:abartı: varsa zaten adet olmam gider paşa paşa yaparım testimi bu ay fazla bi rahatlık var üzerimde gitmiyo ayaklarım hastaneye inan ki hayırlısı beklemdeyim halaa gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…