• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerim 250 çıktı

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
1.898
2.611
83
Arkadaşlar merhaba bu gün gebelik testim pozitif çıktığı için doktora gittim . Beta 250 çıktı <5,3 şeklinde karnımda ağrılar var kimyasal olma olanağı varmıdır sizce. Çok korkuyorum 😢

Arkadaşlar merhaba bu gün gebelik testim pozitif çıktığı için doktora gittim . Beta 250 çıktı <5,3 şeklinde karnımda ağrılar var kimyasal olma olanağı varmıdır sizce. Çok korkuyorum 😢
Kaç gün geçti neden kötü düşünüyorsunuz değeriniz güzel

İnsallah benim de Bta Hcg değerim yüksek çıkar 🤗 ben onu bile görmedim 0.1 Hemen heyecan yapma sakin ol bekle bakalım 2 gün kadar sonra tekrar test yap..

İnsallah benim de Bta Hcg değerim yüksek çıkar 🤗 ben onu bile görmedim 0.1 Hemen heyecan yapma sakin ol bekle bakalım 2 gün kadar sonra tekrar test yap..
Doktor hanım aradı çağırdı iki gün sonra gel diye . Ben çok araştırma yapıyorum arkadaşlarda baktığıma göre beta değerim haftasına göre düşük gibi. Yada nette yazılan herşey doğru olmayabilir . Umarım sizinki de güzel ilerler ❤️

Doktor hanım aradı çağırdı iki gün sonra gel diye . Ben çok araştırma yapıyorum arkadaşlarda baktığıma göre beta değerim haftasına göre düşük gibi. Yada nette yazılan herşey doğru olmayabilir . Umarım sizinki de güzel ilerler ❤️
Doktor mu 4+2 dedi size? Sat nedir?

Çeşitli doktorların yaptığı açıklamalara filan bakıyorum daha çok . Her biri ayrı bişey diyor ilginç . İki gün sonra inşallah Cumartesi herşey belli olur 🙏

Değeriniz iyi gibi geç döllenme de olabilir. Canınızı sıkmayın bence

Ay inşallah dediğiniz gibidir benim ilk hamileliğim hiç bilgim yok nerdeyse 😌
Adet olucak gibi ağrılarım var ve korkutuyor

Ay inşallah dediğiniz gibidir benim ilk hamileliğim hiç bilgim yok nerdeyse 😌
Adet olucak gibi ağrılarım var ve korkutuyor
Güzel haberlerini bekliyorum canım canını sıkma herşey güzel olsun. Bende istiyorum bebek ama şuan vajinismusla başım dertte 😪😪

İnşallah derdinin dermanı en kısa vakitte bulur seni ❤️🙏gerçekten dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin kimseyi bu dertle sıkıntıya sokmasın 🙏❤️

İnşallah derdinin dermanı en kısa vakitte bulur seni ❤️🙏gerçekten dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin kimseyi bu dertle sıkıntıya sokmasın 🙏❤️
Amin canım gerçekten çok zor Rabbim kimin ne derdi varsa derman versin
Beni habersiz bırakma canım bekliyorum haberini 😘😘

Cumartesi yazarım inşallah hayırlı haberler alırım ❤️Sende en kısa zamanda aşarsın sorununu inşallah

Sakin ol ve netten birşeyler okumayı bırak.. İnternete bakarsan başn ağırdığında beyin tümörü, karnın ağırdığında kanser olursun zaten.. Kendini saçma şeyler okuyup okuyup doldurup, strese girip bebeğine neden zarar veriyorsun ? Stres bebeğin tutunmasını engelleyen en büyük etkendir bunu unutma.. Hamileliğin özellikle ilk 3 ayında kasık ağrısı çok çok normal.. bebeğin tutunmaya çalıştığı icin ve rahim kendisini bebeğe göre hazırladığı için bu ağrıları yaşıyorsun.. 2 günde bir testi tekrarlayıp artışı takip et.. Sağlıkla doğsun bebişin 🤲

Back
X