Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün geçti neden kötü düşünüyorsunuz değeriniz güzelArkadaşlar merhaba bu gün gebelik testim pozitif çıktığı için doktora gittim . Beta 250 çıktı <5,3 şeklinde karnımda ağrılar var kimyasal olma olanağı varmıdır sizce. Çok korkuyorum![]()
4+2 olarak gözüküyor takvimde . Kimyasal gebelikle ilgili çok şey okudum ilk testim de çok silik çıkmıştı ve kaybolmuştuKaç gün geçti neden kötü düşünüyorsunuz değeriniz güzel
Doktor hanım aradı çağırdı iki gün sonra gel diye . Ben çok araştırma yapıyorum arkadaşlarda baktığıma göre beta değerim haftasına göre düşük gibi. Yada nette yazılan herşey doğru olmayabilir . Umarım sizinki de güzel ilerlerİnsallah benim de Bta Hcg değerim yüksek çıkarben onu bile görmedim 0.1 Hemen heyecan yapma sakin ol bekle bakalım 2 gün kadar sonra tekrar test yap..
Doktor mu 4+2 dedi size? Sat nedir?Doktor hanım aradı çağırdı iki gün sonra gel diye . Ben çok araştırma yapıyorum arkadaşlarda baktığıma göre beta değerim haftasına göre düşük gibi. Yada nette yazılan herşey doğru olmayabilir . Umarım sizinki de güzel ilerler![]()
İnşallah güzel şeyler olur ilk gebeliğim korkuyorum biraz dua edin banaLütfen iyi düşünün iyi olsun 2 gün sonra testi tekrar layın
Ozledim bileİnşallah güzel şeyler olur ilk gebeliğim korkuyorum biraz dua edin bana
Regl takibi için kullandığım uygulamada öyle yazıyordu doktorda zaten 4 haftalık filandır dedi doğruladı yani. 7 ekimdiDoktor mu 4+2 dedi size? Sat nedir?
Regl takibi için kullandığım uygulamada öyle yazıyordu doktorda zaten 4 haftalık filandır dedi doğruladı yani. 7 ekimdi
internetten okuyup kafa karistirmayin, gec dollenme de olabilir.
Güzel haberlerini bekliyorum canım canını sıkma herşey güzel olsun. Bende istiyorum bebek ama şuan vajinismusla başım dertteAy inşallah dediğiniz gibidir benim ilk hamileliğim hiç bilgim yok nerdeyse
Adet olucak gibi ağrılarım var ve korkutuyor
Amin canım gerçekten çok zor Rabbim kimin ne derdi varsa derman versinİnşallah derdinin dermanı en kısa vakitte bulur senigerçekten dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin kimseyi bu dertle sıkıntıya sokmasın
![]()
İnşallahhh canım Allah büyükCumartesi yazarım inşallah hayırlı haberler alırımSende en kısa zamanda aşarsın sorununu inşallah