• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değeri

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
118
arkadaşlar herkese ii akşamlar ben radyoloji teknisyeniyim suanda da nıbetteym radyasyonn ıcnde oldgm ıcın tedrgn oldm ve adetıme daha 12 gün var olmasına ragmen az once kan verdm ve degerım 0.62 cıktı..bı arkadas takıp et hamıle olma ıhtımaln yuksek ıkı uc gune artar dedı sızce olabılır mı

2 gun sonra yaptir bakaim tekrar iki katina cikmis olmasi gerekiyo bu sekilde giderse hamilesin dmeektir ama yiede bu deger ve sat itibariyla hamile olma ihtimalin cok dusuk

bu değerle hamile olma ihtimalinin olduğu söylenemez canım ama bebek istiyorsanız döllenmenin de bu zaman aralıklarında olma ihtimali yüksek

2 gun sonra yaptir bakaim tekrar iki katina cikmis olmasi gerekiyo bu sekilde giderse hamilesin dmeektir ama yiede bu deger ve sat itibariyla hamile olma ihtimalin cok dusuk
banada ole gıbı geldı ama degerın sıfırın uzerınde olması hamılelıkten soz ettırıyor dedıler artı bu deger hamılelık dısında hıcbırseyde yukselmeyen bı deger..kafam bıraz karıstı acıkcası ama umutlanmak da ıstemıyorum cok cok kucuk bı ıhtımal bu sonucta..birde herkesin yumurtlama gunlerı farklıdır netıcede..benm yumurtlama gunlerımde kanamam oluyor yumurta ctlama kanaması..veo gunu degerlendırdıgım ıcın supheye dustum.hamılelık durumu suphelı ılıskıden uc gun snra kendnı knda gosterır yanı dollenme uc gun ıcınde olur bnm de egerkı dedıklerı gıbı hamılelık durumum varsa suanda dort bes gunluk bısı olmalı aksı takdırde zaten daha yuksek deger olmalıydı :KK58:

12 gün varsa muhtemelen daha yeni yumurtlama dönemindesin
yok benm yumurtlama gunlerım farklı demın de yazdım yumurtlama gunlerımde catlama kanaması yasıyorum ben ve bı 6 gun fılan onceydı yumurtlama gunum..o gunlerı degerlendırdıgım ıcın supheye dustum de kan verdım zaten ve bu sonuc kafamı kurcaladı :)

pazar gunu tekrar nobetım var bakalım o zaman tekrardan bı kan vercem hayırlısı neyse o olsun kendmı gaza getırıp de hamıleyım dusuncesıne kapılmak ıstemıyorum..bukadar cok ıstemek de gerı tepio netıcede o_O

yok benm yumurtlama gunlerım farklı demın de yazdım yumurtlama gunlerımde catlama kanaması yasıyorum ben ve bı 6 gun fılan onceydı yumurtlama gunum..o gunlerı degerlendırdıgım ıcın supheye dustum de kan verdım zaten ve bu sonuc kafamı kurcaladı :)

yani ilişkinin üzerinden kaç gün geçti?

arkadaşlar herkese ii akşamlar ben radyoloji teknisyeniyim suanda da nıbetteym radyasyonn ıcnde oldgm ıcın tedrgn oldm ve adetıme daha 12 gün var olmasına ragmen az once kan verdm ve degerım 0.62 cıktı..bı arkadas takıp et hamıle olma ıhtımaln yuksek ıkı uc gune artar dedı sızce olabılır mı
Cnm 5 ve üzeri olan değerler hamilelik belirtisidir bu değer çok düşük

Cnm 5 ve üzeri olan değerler hamilelik belirtisidir bu değer çok düşük
haklısın evet :( ama 0dan buyuk değerlerde hamılelıkten soz ettıeıyormus ama takıp edılmesı lazmmıs ıkı güne bır ıkı kat artması lazımmış degerın..belki artar dıye düşünüyorum bende :( bilemedm kı bnde cok umıtszım suanda ama içimde bi yanım da biraz ümitlenmelisin diyo bilmiyorum pfff :KK42:

Back