Arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz size çok dua ederim haziran ayında klomen kullanip 28 haziranda ovitrelle catlatma iğnesi vurundum adet günümde test yapıp ikinci çizgiye de gördüm Dr gittim ve kanda bhcg 74 çıktı Dr kesin birsey söyleyemem haftaya tekrar gel dedi netten araştırdıgim kadariyla pek umutlu şeyler okumadım aranızda benim gibi olan varmı nasıl sonuç aldınız normal gebelik yaşayan oldu mu beklemek çok zor
Arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz size çok dua ederim haziran ayında klomen kullanip 28 haziranda ovitrelle catlatma iğnesi vurundum adet günümde test yapıp ikinci çizgiye de gördüm Dr gittim ve kanda bhcg 74 çıktı Dr kesin birsey söyleyemem haftaya tekrar gel dedi netten araştırdıgim kadariyla pek umutlu şeyler okumadım aranızda benim gibi olan varmı nasıl sonuç aldınız normal gebelik yaşayan oldu mu beklemek çok zor
Adet gününde yapılan değer olarak bakıldığında gayet normal değerin canım. Bütün doktorlar temkinli yaklaşır, 2 gün arayla test yapıldığında değer 2 katına çıkıyorsa gebelik sağlıklı ilerliyor demektir. İnşallah seninki de sağlıkla ilerlicektir. Moralini yüksek tut.
Allah razı olsun arkadaşlar içim bir nebze de olsa ferahladı iki gün sonra sağlık ocağında test yaptırmayı düşünüyorum bakalım iki katına çıkacak mı bir hafta bekleyebilecegimi zannetmiyorum çünkü
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bir hafta önce doktora gittim hcg 1500 cıktı.kese gorundu.dun tekrar gittik kese yine göründü ama hcg 2300 cok az artmış dedi doktor.boyle olup normal gebelik yaşayan var miiii :-(