• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

nilsuyarn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba
Kızlar beta değerim 2.41 geldi doktor gebesin 3 gün sonra tekrarla dedi çevremdekiler değilsin diyor

Merhaba
Kızlar beta değerim 2.41 geldi doktor gebesin 3 gün sonra tekrarla dedi çevremdekiler değilsin diyor
Normalde 5in altında olan değerler gebelik sayılmaz ama betanın hep 0.2 1 civarlarında falan çıktığını varsayarsak bir ihtimal var gibi

Benimde normalde 0.200 çıkıyordu 4 haziranda beta verdim 2.30 çıktı doktora sonucu daha göstermedim 5in altı diye ama acaba ihtimal var mı ya bi küçük umutlandım şimdi 🙈

Bazı hastaneler 5 bazıları 10,15 altını gebe kabul etmezken sizin doktorunuz nasıl bu kadar düşük değere kesin gebesin demiş çok enteresan, progesteron falan da bakıldı mı?

Merhaba
Hayır
Bazı hastaneler 5 bazıları 10,15 altını gebe kabul etmezken sizin doktorunuz nasıl bu kadar düşük değere kesin gebesin demiş çok enteresan, progesteron falan da bakıldı mı
Bazı hastaneler 5 bazıları 10,15 altını gebe kabul etmezken sizin doktorunuz nasıl bu kadar düşük değere kesin gebesin demiş çok enteresan, progesteron falan da bakıldı mı?
o kadarını bilmiyorum bana da garip geldi bu gün bir test daha vericem güncellerim

Güncel durumu lütfen paylaşın merak ediyorum inşallah hayırlısı olur sağlıcakla kucağınıza alırsınız ❤️☺️

Doktorunuz usg ile felan rahim kalınlığına mı baktı? Eğer bakmadıysa bu değerle gebelik yok gözüküyor hormonal durumlardan dolayı 1-2 birim oynayabilir.
Tabi bir de regl gecikmeniz var mı?

Doktorunuz usg ile felan rahim kalınlığına mı baktı? Eğer bakmadıysa bu değerle gebelik yok gözüküyor hormonal durumlardan dolayı 1-2 birim oynayabilir.
Tabi bir de regl gecikmeniz var mı?
Yokmuş zaten bebeğim yeni öğrendim olmuyorda

Back
X