Beta hcg değeri

nurkaraa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
13
6
24
Merhaba hanımlar 1 Şubatta adet olmam gerekiyordu olmayınca akşamı test yaptım çift çizgi çıktı hemen kan verdim beta hcg 753.7 çıktı dün ( 3 şubat) bir damla kan geldi korktum bugün doktorumla görüştüm erken olduğu için ultrasonda gözükmez tekrar beta hcg ye baktır 1500 civarina geldiyse sıkıntı yok demektir dedi bende tekrar kan verdim bu sefer de değerim 2567 çıktı doktor yarın gel ultrasonda bakalım dedi şimdi merak ediyorum kısa sürede bu kadar yükselmesi normal mi yoksa ikiz gebelik olabilir mi ve kaç haftalık oluyor son adetimin ilk günü 2 Ocak bu arada ilk gebeliğim şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Eklentiler

• 0E4CF55B-FD89-4247-9BE4-D496B014A2C5.jpeg
    0E4CF55B-FD89-4247-9BE4-D496B014A2C5.jpeg
    24 KB · Görüntüleme: 379
  • BC7470CD-022C-4AD8-88F1-E9AEE7CB182E.jpeg
    BC7470CD-022C-4AD8-88F1-E9AEE7CB182E.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 357
Şuan 4 hafta 5 günlüksünüz. Değeriniz gayet normal benim o tarihlerde 3000lerde çıkmıştı ikiz gebelik değil. Hayırlı olsun 🙏🏻

Merhaba hanımlar 1 Şubatta adet olmam gerekiyordu olmayınca akşamı test yaptım çift çizgi çıktı hemen kan verdim beta hcg 753.7 çıktı dün ( 3 şubat) bir damla kan geldi korktum bugün doktorumla görüştüm erken olduğu için ultrasonda gözükmez tekrar beta hcg ye baktır 1500 civarina geldiyse sıkıntı yok demektir dedi bende tekrar kan verdim bu sefer de değerim 2567 çıktı doktor yarın gel ultrasonda bakalım dedi şimdi merak ediyorum kısa sürede bu kadar yükselmesi normal mi yoksa ikiz gebelik olabilir mi ve kaç haftalık oluyor son adetimin ilk günü 2 Ocak bu arada ilk gebeliğim şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Alakası yok onla benim düşükte o degedi tek di ultrason da bile bu değer çoğul dedi tek çıktı normal bu kadar yüksek olması iki günde bir iki katı katlıyor ultrason da gözüküyor üsten bu değerle git bak buraya da yaz

Yarın gideceğim sonuçlarını sizinle paylaşırım.
Yanlış anlamadıysam düşük olmuş size de çok geçmiş olsun rabbim en güzellerini nasip etsin hayırlısıyla

Alakası yok onla benim düşükte o degedi tek di ultrason da bile bu değer çoğul dedi tek çıktı normal bu kadar yüksek olması iki günde bir iki katı katlıyor ultrason da gözüküyor üsten bu değerle git bak buraya da yaz
Bugün gittim doktora rahim tersmiş ama bir sorun yokmuş tek keseymiş ve tam istediği gelişimdeymiş gayet sağlıklı dedi düşük önleyici ve kan ilacı verdi beta hcg değeri ile eş değermiş gelişimi

canım emerhaba 9 haftalık hamileyim 2 haftalıkken kanda öğrendm 17 çıktı beta bir hafat hergğn verdim 17 50 300 700 2000 vs gibi çok artışlarım oldu bide baktık ki :) bebişler ikiz :) senin de ikize ebenziyor

canım emerhaba 9 haftalık hamileyim 2 haftalıkken kanda öğrendm 17 çıktı beta bir hafat hergğn verdim 17 50 300 700 2000 vs gibi çok artışlarım oldu bide baktık ki :) bebişler ikiz :) senin de ikize ebenziyor
Ay çok sabırsızlanıyorum ikiz olduğunu kaçıncı haftada öğrendin benim cumartesi günü kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gidicez 2. Kontrolüm bu şuan da 7. Haftanın içindeyim

Ay çok sabırsızlanıyorum ikiz olduğunu kaçıncı haftada öğrendin benim cumartesi günü kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gidicez 2. Kontrolüm bu şuan da 7. Haftanın içindeyim
Merhaba canım. Benim de adet günü 218 çıktı tam 1 hafta sonra 6049 oldu o yüzden korkuyorum ikiz olur mu diye ama doktor tek kese şuanlik dedi. Senin ne durumda tek mi ikiz mi

Ablamın daha yüksekti tek gebelik di beeta ya gire bilmez kimse usg de belli olur yarine zaten değer yükselir 3000 olur ordan gözükür beta 30 60 90 diye gdiip te ikiz olan da okudum ben 20 25 30 diye gidipte olan da ikiz gördüm beta ile alakası yok beta isterse 800.00 bin olsun tek de olabilir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 yarın haber verin burdan yazın

X