çıkan değer yüksek değil mi? onu merak ettik, çünkü sonuca göre 5-6 haftalık bir değer ama maksimum 4 haftalık bir boşluk var. tesekkur ediyorumm.41 normal bir yaş. Ben de üçüncüyü 41 civarı yapacağım kısmetse
nasıl bir yardım beklediğinizi anlayamadım. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Planlı olmadığı için ilk etapta kabullenmek zor gelebilir ama zamanla çok sevilip iyi ki doğmuş denileceğine eminim. Zaman verin biraz
Bu değerler çok belirteç olmayabiliyorlar, makinenin kalibrasyonuna göre değişiyorlar. En sağlıklı sonuç alıp bebeğin sağlıgından bir nebze emin olabilmek için 2 gunde bir aynı laboratuvarda tekrar kan verip sonuc duzenli olarak iki katına çıkıyor mu diye baktırmak güzel olur.çıkan değer yüksek değil mi? onu merak ettik, çünkü sonuca göre 5-6 haftalık bir değer ama maksimum 4 haftalık bir boşluk var. tesekkur ediyorumm.
Değer baya yüksek gidip ultrasonlu muayene olsun herşey netleşir. Kan vermeye gerek yokçıkan değer yüksek değil mi? onu merak ettik, çünkü sonuca göre 5-6 haftalık bir değer ama maksimum 4 haftalık bir boşluk var. tesekkur ediyorumm.
pazartesi günü bir muayene olacak ama bayağı stresli annem. hayirlisi olur insallah. tesekkur ediyorum .Bu değerler çok belirteç olmayabiliyorlar, makinenin kalibrasyonuna göre değişiyorlar. En sağlıklı sonuç alıp bebeğin sağlıgından bir nebze emin olabilmek için 2 gunde bir aynı laboratuvarda tekrar kan verip sonuc duzenli olarak iki katına çıkıyor mu diye baktırmak güzel olur.
Merhaba annenizin durumunu merak ettim doktora gitti mi?pazartesi günü bir muayene olacak ama bayağı stresli annem. hayirlisi olur insallah. tesekkur ediyorum .
Evet canım var hayırlı olsun ıkı gun sonra tekrar kan ver artışı takip etBen kan tahlili yaptırdım sonuç cıktida dokorum bişey demedi yardımcı olur musunuz beta233.45 çıktı gebelik varmı acaba
Tşkler cnmEvet canım var hayırlı olsun ıkı gun sonra tekrar kan ver artışı takip et
merhaba, evet gitti. kese oluşmuştu, bu hafta tekrar gidecek.Merhaba annenizin durumunu merak ettim doktora gitti mi?
ya teşekkür ederim. ben de artık durumu kabul ettim, inşallah hayırlısıyla gelir.benim ablamda o yaşlarda doğum yaptı ve büyük kızı da senin yaşındaydı doğdugunda şu an büyük yiğenim 20 diğeride 4,5 yaşında baştan oda istememişti ama öyle bir çocuk ki bütün neşesiyle yanında asık suratlı durmamıza imkan yok ablası da çom seviyor onu alışverişe giderler parka giderler...çok düşüyor üzerine bence sende çok seveceksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?