• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Değerleriniz gayet güzel önemli olan da artışın düzgün olması ondada sorun yok hayırlı olsun. Kesenin yeri güzel demiş doktorunuz dış gebelik değil demekki boş gebelik olup olmadığı da ilerleyen ultrasonlarda belli olur artık hcg ile alakalı bir durumunuz kalmamış takip etmenize gerek yok bence hiç birşey araştırmayın dış gebelik boş gebelik vs yoksa hep olumsuz şeyler aklınıza gelir 🌸
Çok teşekkür ederim yanıtınız iÇin. Rabbim herkese nasip etsin. Evet gerçekten öyle. Zor elde edince maalesef böyle oluyor sanırım. Her aşamada bir gerginlik. Değer artıyor kese keseyi görünce acaba boş mu onu görünce kalp atışı böyle bir süreç sanırım. ☺️🤗😍

Çok teşekkür ederim yanıtınız iÇin. Rabbim herkese nasip etsin. Evet gerçekten öyle. Zor elde edince maalesef böyle oluyor sanırım. Her aşamada bir gerginlik. Değer artıyor kese keseyi görünce acaba boş mu onu görünce kalp atışı böyle bir süreç sanırım. ☺️🤗😍
Evet bende öyle bir haldeydim herşey bitince kalbi hala atıyor mu durmamıştır inşallah diye endişeler başlıyor🥺 elde değil ama artık hakkımızda hayırlısı kucağıma almak nasip olacaksa olacaktır diyip başka birşey düşünmeyerek engelliyorum zaten nasip olmıcaksada onuda önleyemem bari kötü düşünmeyelim o yüzden dedim hiç araştırmayın🥰

Evet bende öyle bir haldeydim herşey bitince kalbi hala atıyor mu durmamıştır inşallah diye endişeler başlıyor🥺 elde değil ama artık hakkımızda hayırlısı kucağıma almak nasip olacaksa olacaktır diyip başka birşey düşünmeyerek engelliyorum zaten nasip olmıcaksada onuda önleyemem bari kötü düşünmeyelim o yüzden dedim hiç araştırmayın🥰
Evet çoook haklısınız hiç bakıp araştırmamak anın tadını çıkarmak lazım. Hakkımızda hayırlısı inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 🙏🏻💕

sağlıklı, gebe olmayan premenopozal kadın :< 1 mI ilk defa yaptırdım hormonlar için düşük mü sizce?
Screenshot_20210521-140751~2.webp

Düzensiz adet gördüğüm için Dr sağlıklı, gebe olmayan premenopozal kadın :< 1 mL testi yaptırdı sonuç düşük mü adet olduğum da yapıldı

Merhaba benim de bugün yani regle 6 gün kala öylesine yaptığım bir erken gebelik testinde hayalet çizgi çıkınca ardı ardına iki test daha yaptım. Diğer ikisinde de silik çizgiyi gördüm. Kan verdim hcg 5.7 çıktı sizce hamile olabilir miyim?

Back
X