• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

14s14i

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
35
2
1
Merhaba bende gebelik belirtileri vardı test yaptım pozitif çıktı sonra kanamam oldu kanama bitince doktora gittim 13 mayısta tahlili yapti beta hcg değeri 0.18 çıktı
Daha sonra kasılmalar arttı ve 14 mayısta kadın doğum uzmanına gittim ultrason çekti yumurtaliklarda sorun olduğunu söyledi ve beta hcg değeri o zaman 1.20 çıktı gebelik yok dedi acaba gebelik var olabilirmi ve yeni olduğu için ultrasonda çıkmamış olabilir mi beta hcg değeri 13 mayısta 0.18 di 14 mayısta ise 1.20 çıktı

İmkânınız varsa yarın bir daha kan verin. Ona göre dr sizi yönlendirir. Kasılmalar dediğiniz kasıklarınız mı ağrıyor

beta hcg çok düşük. gebelik yok. en az 5+ olmalı beta hcg değeri

Doktorunuz gebelik olmadigini soylemis zaten
Ayrica adette olmussunuz. Hamile degilsiniz. 1.2 degeriniz hamile olmadiginizi gosterir. Agrilar icin baska bir doktora gorunun isterseniz. Idrar yolu iltihabi yada kum taş dokme fln olabilir.. gecmis olsun🤲

Doktorunuz gebelik olmadigini soylemis zaten
Ayrica adette olmussunuz. Hamile degilsiniz. 1.2 degeriniz hamile olmadiginizi gosterir. Agrilar icin baska bir doktora gorunun isterseniz. Idrar yolu iltihabi yada kum taş dokme fln olabilir.. gecmis olsun🤲
Teşekkür ederim.

Back