BETA HCG DEĞERİ

gamzemi14

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
18
2
1
32
Merhaba kızlar bi önceki ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay regl geçikince test yaptım silik cıktı kan verdim 52,6 cıktı birde aksam kahverengi lekelenme oldu ama geçti geri yine aynı şey olacak diye korkuyorum varmı böyle bi durum yaşayan 2 gün sonra tekrar kan verecem ama içim içimi yiyor :(

Korkarsan stres yaparsan sagligin bozulur. Hayirlisini iste. Beta hcg guzel cikmis onemli olan 2 gune bir 2 katina cikmasi. Hayırlı olsun

Canim belki yerleşme kanaması oldu kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Kan kırmızı rengine dönmedikçe doktorum korkma demişti bana.
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Canim belki yerleşme kanaması oldu kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
İNŞALLAH BİDAHA OLMADI ZATEN AMA YİNEDE DOKTOR KONTROLÜNE KADAR KORKUYO İNSAN İSTER İSTEMEZ

İnşallah aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bidaha gelmedi leke falan Allah herkesin kalbine göre versin

Progestan kullanıyor musun kullanmıyorsan doktora danışıp kullanmanı tavsiye ederim canım. Kız kardeşimin nerdryse doğuma kadar kanaması oldu ama sağ salim kızına kavuştu hatta5 buçuk aylık oldu ❤️ pozitif düşün ve kendini yorma canım hayırlısı olsun

Progestan kullanıyor musun kullanmıyorsan doktora danışıp kullanmanı tavsiye ederim canım. Kız kardeşimin nerdryse doğuma kadar kanaması oldu ama sağ salim kızına kavuştu hatta5 buçuk aylık oldu ❤ pozitif düşün ve kendini yorma canım hayırlısı olsun
<3 COK TEŞEKKÜR EDERİM SALI GÜNÜ KONTROLÜM VAR İNŞALLAH OZAMANA KADAR PROBLEM ÇIKMAZSA

İNŞALLAH BİDAHA OLMADI ZATEN AMA YİNEDE DOKTOR KONTROLÜNE KADAR KORKUYO İNSAN İSTER İSTEMEZ
İnşallah aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bidaha gelmedi leke falan Allah herkesin kalbine göre versin

Korkunu endişeni cok iyi anlıyorum canım ben de 5 haftalıkken akıntı ile karışık kan geldi diye doktor da almıştım soluğu ve bebeğimi hissedene kadar her kontrole giderken heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.

Her daim kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım. Rabbime dua ve sabırla sığınalım inşallah sağlıkla kavuşacağız meleklerimize🤲🏼

Korkunu endişeni cok iyi anlıyorum canım ben de 5 haftalıkken akıntı ile karışık kan geldi diye doktor da almıştım soluğu ve bebeğimi hissedene kadar her kontrole giderken heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.

Her daim kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım. Rabbime dua ve sabırla sığınalım inşallah sağlıkla kavuşacağız meleklerimize🤲🏼
Amin canım inşallah birde aklım karıştı bu 52,6 sonucuna göre kaç haftalık 4 mü 3 mü sen kaç haftalıksın

Amin canım inşallah birde aklım karıştı bu 52,6 sonucuna göre kaç haftalık 4 mü 3 mü sen kaç haftalıksın

Beta hcg ile haftalik değerleri ölçmüyor doktorlar canım.
Kese görünene kadar en son adet tarihini baza alacaksın. Kese görüldükten sonra ultrason sonucuna göre belirleniyor kaç haftalık olduğun.

Ben şu an 20+3 deyim Rabbim bağışlasın inşallah.

Arkadaşlar merhaba bundan 4gğn önce beta hcg 951.8di değer nasıl sat02.05.19 kaç haftalığım daha ulturasona girmedim bana dua esin lütfen

Arkadaşlar merhaba bundan 4gğn önce beta hcg 951.8di değer nasıl sat02.05.19 kaç haftalığım daha ulturasona girmedim bana dua esin lütfen
Allah hayırlı etsin arkadasim, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Degerlerin gayet güzel, haftalik betaya göre degil son adet oldugun tarihe göre hesaplayacaksin. Beta hcg haftayi gostermez çünkü.

Aminnn canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere benimkinide sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin😘🥰

Back
X