TEŞEKKÜR EDERİM UMARIMKorkarsan stres yaparsan sagligin bozulur. Hayirlisini iste. Beta hcg guzel cikmis onemli olan 2 gune bir 2 katina cikmasi. Hayırlı olsun
İNŞALLAH BİDAHA OLMADI ZATEN AMA YİNEDE DOKTOR KONTROLÜNE KADAR KORKUYO İNSAN İSTER İSTEMEZCanim belki yerleşme kanaması oldu kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Kan kırmızı rengine dönmedikçe doktorum korkma demişti bana.
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
İnşallah aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bidaha gelmedi leke falan Allah herkesin kalbine göre versinCanim belki yerleşme kanaması oldu kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Kan kırmızı rengine dönmedikçe doktorum korkma demişti bana.
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
<3 COK TEŞEKKÜR EDERİM SALI GÜNÜ KONTROLÜM VAR İNŞALLAH OZAMANA KADAR PROBLEM ÇIKMAZSAProgestan kullanıyor musun kullanmıyorsan doktora danışıp kullanmanı tavsiye ederim canım. Kız kardeşimin nerdryse doğuma kadar kanaması oldu ama sağ salim kızına kavuştu hatta5 buçuk aylık oldu ❤ pozitif düşün ve kendini yorma canım hayırlısı olsun
İNŞALLAH BİDAHA OLMADI ZATEN AMA YİNEDE DOKTOR KONTROLÜNE KADAR KORKUYO İNSAN İSTER İSTEMEZ
İnşallah aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bidaha gelmedi leke falan Allah herkesin kalbine göre versin
Amin canım inşallah birde aklım karıştı bu 52,6 sonucuna göre kaç haftalık 4 mü 3 mü sen kaç haftalıksınKorkunu endişeni cok iyi anlıyorum canım ben de 5 haftalıkken akıntı ile karışık kan geldi diye doktor da almıştım soluğu ve bebeğimi hissedene kadar her kontrole giderken heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.
Her daim kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım. Rabbime dua ve sabırla sığınalım inşallah sağlıkla kavuşacağız meleklerimize
Amin canım inşallah birde aklım karıştı bu 52,6 sonucuna göre kaç haftalık 4 mü 3 mü sen kaç haftalıksın
Allah hayırlı etsin arkadasim, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.Arkadaşlar merhaba bundan 4gğn önce beta hcg 951.8di değer nasıl sat02.05.19 kaç haftalığım daha ulturasona girmedim bana dua esin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?