- 6 Mayıs 2019
- 17
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Denizzsevgi
Merhaba.
İlişkiden 30 gün sonra kanda negatif çıktı. Gev döllenme olsa kac gün de belli olur
İlişkiden 30 gün sonra kanda negatif çıktı. Gev döllenme olsa kac gün de belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iliskiden 11 gün sonra adet oldum.ilişkiden 30 gün sonraya kadar hiç adet olmadın mı muhtemelen hamile kalmak istemediğini tahmin ediyorum yanlışsam düzelt lütfen. Onun dışında imkansız hamile olman
İliski tarihinine gore gebeliği yakalamak zordur adet gununuze 1-2 gun kala test yaparsanız cikabilirMerhaba.
Bi şartlarda hamile olsaydiniz cikardi testlerde e adette olmuşsunuz zaten gec döllenme olsa bile adetiniz gecikirdi veya testler pozitif olurduIliskiden 11 gün sonra adet oldum.
Ilişki tarihinden 19 gun sonra ve 30 gun sonra yaptırdığım test sonucları 0.100 cıktı. Üstüne falan gördüğümü düşündüm. Bu ay tekrar regl oldum ama çok sürmedi
30 gün uzun bir süre değil miİliski tarihinine gore gebeliği yakalamak zordur adet gununuze 1-2 gun kala test yaparsanız cikabilir
Teşekkür ederim canım. Sanırım 1 ay doğru sonuç için yeterli bir sureBi şartlarda hamile olsaydiniz cikardi testlerde e adette olmuşsunuz zaten gec döllenme olsa bile adetiniz gecikirdi veya testler pozitif olurdu
Klasik bilgidir gebelikte aslolan adet geçilmesidir bu ay 35. Gunde adet oldum mesela normalde 29 gunde bir olurum bi cok faktor etkiliyor kanal zamanını mevsimler stres yeme alışkanlıkları. Doktorlar diyorki son adetin ilk gününden itibaren 35 gün geçmeden gebelik testi yapmayin bende buna katiliyorum testlerde tek Cizgi gormek gebelik bekleyenler icin cok zor Biraz sabretmek en iyisi30 gün uzun bir süre değil mi
Yani dediğinize gire son adetin ilk gününden 26 gün sonra kan testi yapmış oluyorum negatif çıkıyor. Doğru zaman mıdır?Klasik bilgidir gebelikte aslolan adet geçilmesidir bu ay 35. Gunde adet oldum mesela normalde 29 gunde bir olurum bi cok faktor etkiliyor kanal zamanını mevsimler stres yeme alışkanlıkları. Doktorlar diyorki son adetin ilk gününden itibaren 35 gün geçmeden gebelik testi yapmayin bende buna katiliyorum testlerde tek Cizgi gormek gebelik bekleyenler icin cok zor Biraz sabretmek en iyisi
Değildir. Olsada çıkmayabilir herhangi bir adet gecikmesi yaşamadan test yapma. Bebek oluşacak yerleşecek tutunacak bunlar yumurtlamadan snra 2 hafta icinde olsa yine belli olmasi adet zamanına gelir. Suan gebe değilsiniz. Bundan sonrasi icinde adetin geçmesini bekleyin kanda cikmiyosa yoktur adet geçse bile yoktur baska sebepten adet sökülmemiştirYani dediğinize gire son adetin ilk gününden 26 gün sonra kan testi yapmış oluyorum negatif çıkıyor. Doğru zaman mıdır?
Bide anlamadim ki cnm gebelik olsun diye mi sabirsizsin olmasından mi cekiniyosun tum bu soylediklerinden gebelik yok sonucuna variyorum. Sanki gebelik ihtimali endiselendiriyor seniYani dediğinize gire son adetin ilk gününden 26 gün sonra kan testi yapmış oluyorum negatif çıkıyor. Doğru zaman mıdır?
Gebelik istemiyorum canımBide anlamadim ki cnm gebelik olsun diye mi sabirsizsin olmasından mi cekiniyosun tum bu soylediklerinden gebelik yok sonucuna variyorum. Sanki gebelik ihtimali endiselendiriyor seni
Adet olduysan okadar test negatif ciktiysa değilsindir ustune gormede cok nasır olunan bisey hem oyle olsa dahi testte cikardi rahat olGebelik istemiyorum canım
Teşekkür ederim canımAdet olduysan okadar test negatif ciktiysa değilsindir ustune gormede cok nasır olunan bisey hem oyle olsa dahi testte cikardi rahat ol
Tekrar test yaptırmalı miyim sizceAdet olduysan okadar test negatif ciktiysa değilsindir ustune gormede cok nasır olunan bisey hem oyle olsa dahi testte cikardi rahat ol
Gerek yok bence ama kendini yiycegine yap negatifi gör ve tamamen at kafandan tatlim stres yapmaTekrar test yaptırmalı miyim sizce
55. Gün ve test yaptım şimdi hassas idrar testlerinden negatif çıktıGerek yok bence ama kendini yiycegine yap negatifi gör ve tamamen at kafandan tatlim stres yapma
Artik yapmazsin diye düşünüyorum kız yeter artik olsa cikardi55. Gün ve test yaptım şimdi hassas idrar testlerinden negatif çıktı
Akşam ya da sabah fark eder miArtik yapmazsin diye düşünüyorum kız yeter artik olsa cikardi