• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degeri

Denizzsevgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
17
2
1
33
Merhaba.
İlişkiden 30 gün sonra kanda negatif çıktı. Gev döllenme olsa kac gün de belli olur

ilişkiden 30 gün sonraya kadar hiç adet olmadın mı muhtemelen hamile kalmak istemediğini tahmin ediyorum yanlışsam düzelt lütfen. Onun dışında imkansız hamile olman

ilişkiden 30 gün sonraya kadar hiç adet olmadın mı muhtemelen hamile kalmak istemediğini tahmin ediyorum yanlışsam düzelt lütfen. Onun dışında imkansız hamile olman
Iliskiden 11 gün sonra adet oldum.
Ilişki tarihinden 19 gun sonra ve 30 gun sonra yaptırdığım test sonucları 0.100 cıktı. Üstüne falan gördüğümü düşündüm. Bu ay tekrar regl oldum ama çok sürmedi

Iliskiden 11 gün sonra adet oldum.
Ilişki tarihinden 19 gun sonra ve 30 gun sonra yaptırdığım test sonucları 0.100 cıktı. Üstüne falan gördüğümü düşündüm. Bu ay tekrar regl oldum ama çok sürmedi
Bi şartlarda hamile olsaydiniz cikardi testlerde e adette olmuşsunuz zaten gec döllenme olsa bile adetiniz gecikirdi veya testler pozitif olurdu 🌸🌸🌸

30 gün uzun bir süre değil mi
Klasik bilgidir gebelikte aslolan adet geçilmesidir bu ay 35. Gunde adet oldum mesela normalde 29 gunde bir olurum bi cok faktor etkiliyor kanal zamanını mevsimler stres yeme alışkanlıkları. Doktorlar diyorki son adetin ilk gününden itibaren 35 gün geçmeden gebelik testi yapmayin bende buna katiliyorum testlerde tek Cizgi gormek gebelik bekleyenler icin cok zor Biraz sabretmek en iyisi

Klasik bilgidir gebelikte aslolan adet geçilmesidir bu ay 35. Gunde adet oldum mesela normalde 29 gunde bir olurum bi cok faktor etkiliyor kanal zamanını mevsimler stres yeme alışkanlıkları. Doktorlar diyorki son adetin ilk gününden itibaren 35 gün geçmeden gebelik testi yapmayin bende buna katiliyorum testlerde tek Cizgi gormek gebelik bekleyenler icin cok zor Biraz sabretmek en iyisi
Yani dediğinize gire son adetin ilk gününden 26 gün sonra kan testi yapmış oluyorum negatif çıkıyor. Doğru zaman mıdır?

Yani dediğinize gire son adetin ilk gününden 26 gün sonra kan testi yapmış oluyorum negatif çıkıyor. Doğru zaman mıdır?
Değildir. Olsada çıkmayabilir herhangi bir adet gecikmesi yaşamadan test yapma. Bebek oluşacak yerleşecek tutunacak bunlar yumurtlamadan snra 2 hafta icinde olsa yine belli olmasi adet zamanına gelir. Suan gebe değilsiniz. Bundan sonrasi icinde adetin geçmesini bekleyin kanda cikmiyosa yoktur adet geçse bile yoktur baska sebepten adet sökülmemiştir 🌸🌸🌸

Bide anlamadim ki cnm gebelik olsun diye mi sabirsizsin olmasından mi cekiniyosun tum bu soylediklerinden gebelik yok sonucuna variyorum. Sanki gebelik ihtimali endiselendiriyor seni

Back