Merhaba.İlk adet günümde kan verdim Beta Hcg 1.3 çıktı. Henüz adet olmadım,herhangi bir adet belirtisi,kanama vs de yok.Sol kasığımda 2 aydır batma,aşırı akıntı ve baş ağrısı var.Sizce Kandaki bu değer yükselir mi? Yoksa boşuna umutlanmamalı mıyım?
Merhaba.İlk adet günümde kan verdim Beta Hcg 1.3 çıktı. Henüz adet olmadım,herhangi bir adet belirtisi,kanama vs de yok.Sol kasığımda 2 aydır batma,aşırı akıntı ve baş ağrısı var.Sizce Kandaki bu değer yükselir mi? Yoksa boşuna umutlanmamalı mıyım?
Yükselmez gebe değilsiniz adet olmamanız psikolojik veya mevsim değişikliği ile alakalı olabilir adet gününde yaklaşık 4 haftalık gebelik mevcut hadi geç dollenme olsa 2 haftalık gebelikte bu değer 200 ve üstü olur bu kadar düşük olmaz...
Bugün adetim geçeli 5.gün oldu hala regl olmadım. Fakat dün silinince pembe kan oldu.Bugün de adetin son günüymüş gibi pembe/kahverengi arası kan geliyor, karnım da ya da belimde herhangi bir adet ağrısına benzer ağrım yok.
Bugün adetim geçeli 5.gün oldu hala regl olmadım. Fakat dün silinince pembe kan oldu.Bugün de adetin son günüymüş gibi pembe/kahverengi arası kan geliyor, karnım da ya da belimde herhangi bir adet ağrısına benzer ağrım yok.
Merhaba benim durumumda çok farklı en son reglimi 18 ekimde oldum kasımda hiç regli olmadım normalde 12 yada 15 regli olmam gerekiyordu 20 kasımda kan tahlili yaptırdım 0< çıktı 27 kasımda akşam saat 10:30 kan verdim 11:45 de 159.8 çıktı sizce ne zaman döllenme olmuş olabilir birde çok enteresan genelde doktorların söylediği adet zamanındaki ayda döllenme olmaz ama ben kasımın sonlarında döllendiğini hissettim yumurtalıkların böyle bir durumla karşılaşan varmı ? Acaba ! Daha önceki olmus olsa 20 kasımdaki kanda çıkardı diye düşünüyorum ben 12-14 beraberlik yaşadım bu konuda sizinde yorumlarınızı alabilirmiyim ?!