Beta hcg değeri yavaş yükseldi yinede kese göründü

Yarın doktor kontrolüm var canım ama bende o korku geçmedi ya yine oluşmassa değerlerim kötü gibi geliyor hep %60 dan az arttığı zaman olmuş çünkü bilemedim bende 😕
olumlu düşün olumlu olsun canım. kötü artmamış değerlerin aslında. birebir %60 olmasına gerek yok zaten sağlıksız olsa bu kadar fazla yükselmezdi diye düşünüyorum

Kalp atışı duyulmadı mi ya da bebek görülmedi mi henüz? Değerler bence çok bir şey ifade etmiyor. Benim de çok az artmıştı kendime zehir etmiştim dört günü. Sonra meğer dilisyonlu olana bakıyormuş doktor. O da normalmiş. Var mı dilisyonlu sizde de?
Gittiğimde beş haftalıktım canım 10 gün sonra gel dedi kalp atışı ve bebek için. Dilisyonlu nedir pek bu konularda bilgi sahibi değilim. Yarın 10 gün geçmiş oluyor 7 hafta 4 günlük olucam muhtemelen varsa duylur sanırkm

olumlu düşün olumlu olsun canım. kötü artmamış değerlerin aslında. birebir %60 olmasına gerek yok zaten sağlıksız olsa bu kadar fazla yükselmezdi diye düşünüyorum
Aynen bende öyle düşünmem istiyorum hep ama belirtilerimre yok sadece ara ara göğüsüm ağrıyor bide şişti. Akıntım oluyor bide. Ama hamilelik böyle sakin mi geçer bilemeeim bir kere mide bulantısı yaşadım tek

benimde 129 180 304 660 seklinde artti 2 gun arayla.yarin keseyi gormeyi bekliyoruz:( en basta 129dan 180e cikinca dis gebelik olabilir demislerdi.suan dis gebelik olmasinda ne olursa olsun diyorum😔son deger icin artis cok iyi dedi belkide tutuncak bana bilemiyorum.insallah sizinde yukselir hemen acele etmeyin
Demekki bebiş direniyor son değerin yükselmiş inşallah hayırlı haberler bekliyorum haberdar etmeyi unutma cnm benim

Canım ben Bugun kan verdim prolaktine batıracaktim vermisken belki bir sürpriz olur diye hcg içinde verdim ama sonucu alamadım ablamin hastanelik işleri vardı yeğenime baktim ilk firsatta gidip alacağım e nabizada baktım ama orda görünmüyor
Inşallah beta hcg değerin yüksek çıkmıştır ya sonucu yazmayı unutma hayirlisiyla sagligiyla güzel haberler verirsin cnm

Inşallah beta hcg değerin yüksek çıkmıştır ya sonucu yazmayı unutma hayirlisiyla sagligiyla güzel haberler verirsin cnm
beta hcg son artistan sonra bakmicaz demisti canim bugun keseyi gorduk boyutu 0.78 cm.yolk saco gormedik ama nette de 1 cm olunca gozukur dio.sakin kalmaya calisiorum haftaya tekrar giderim artik

Benimde artışlarım şu şekilde
28 kasım 400
30 kasım 700
2 aralık 1523
4 aralık 2800
6 aralık 4400
8 aralık 6713 saat 5 buçukta öğlen kan verdim
9 aralıkta ise sabah 8 buçukta tekrar kan verdirdi doktorum 9400 çıktı.
Kese ve yolk sac var. Ama boş gebelik olma ihtimalide varmış galiba değerlerin artışından dolayı. Bir önceki gebeliğim boş gebelikti yine aynısını yaşamaktan korkuyorum.Sizce değerlerm iyi mi?
Benim değerlerden daha iyi ve yüksekmişte aslında ama bebeğin oluşumu ile ilgili kaç değer sonrası yükseliyor ne kadar zamanda görünüyor bende hiç bilmiyorumki allah hayırlısını nasip etsin her ikimiz içinde nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz napalim sabir sabir

beta hcg son artistan sonra bakmicaz demisti canim bugun keseyi gorduk boyutu 0.78 cm.yolk saco gormedik ama nette de 1 cm olunca gozukur dio.sakin kalmaya calisiorum haftaya tekrar giderim artik
O bekleme süreci mahfediyo insani bende beklemeye karar verdim son 1 hafta daha ama senin dedigine göre daha görülcek kadar değil anladığım kadarıyla boşuna çok sıkma canını nedense güzel haber vericeksin gibi geldi insallah haftaya mutlu haberler verirsin 😍

O bekleme süreci mahfediyo insani bende beklemeye karar verdim son 1 hafta daha ama senin dedigine göre daha görülcek kadar değil anladığım kadarıyla boşuna çok sıkma canını nedense güzel haber vericeksin gibi geldi insallah haftaya mutlu haberler verirsin 😍
ya artsa bir dert artmasa bir dert off gerçekten bazen insan napacağını bilmiyor Ben daha ilk denememi olmadım
O aşamaya gelirsem stresten kalbim duracak gibi olur Allah hepinize kolaylıklar versin

insallah canimm.4 ay once kalbini bile duyamadan dusuk yapmistim tam da suan oldugum zamanlarda:/ bi sorundan kaynaklaniyorsa bu hafta yine kaybedermiyin die dusunuyorum.3 ay gecmeden ailem disinda asla kimseye demicem.kismet artik insallah sagliklidir.bi sefer yuzum guler❤

insallah canimm.4 ay once kalbini bile duyamadan dusuk yapmistim tam da suan oldugum zamanlarda:/ bi sorundan kaynaklaniyorsa bu hafta yine kaybedermiyin die dusunuyorum.3 ay gecmeden ailem disinda asla kimseye demicem.kismet artik insallah sagliklidir.bi sefer yuzum guler❤
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ..
inşallah bende olursa kendime bile söylemeyi düşünmüyorum :anne:

Çok zor o sürecide yaşamak insan sürekli sürekli paranoya yapıyor resmen ya o sorun varsa ya şu sorun varsa kendimize hayatı zindan ediyoruz resmen inşallah allahın izniyle öyle güzel haberler verirsin neden bilemiyorum fazlami pozitif düşünüyorum ama sanki sen olumlu haberler alcaksın gibi bir his var içimde napalım beklicez rabbim yardımcımiz olsun hepimizin 😘😍

Canımm galiba sende beklenmedik anda güzel haberler almışsın guncellemenden anladığım kadarıyla çokk çokk sevindim 😍 bir an kader ortağı gibi hissettim yazıyım dedim mucizelerimiz yolda demekki rabbim hayirlisiyla sağlığıyla inşallah kucağına almayı nasip etsin cnm benim 😍

Canımm galiba sende beklenmedik anda güzel haberler almışsın guncellemenden anladığım kadarıyla çokk çokk sevindim 😍 bir an kader ortağı gibi hissettim yazıyım dedim mucizelerimiz yolda demekki rabbim hayirlisiyla sağlığıyla inşallah kucağına almayı nasip etsin cnm benim 😍
merhaba can8m tekrardan.❤kalp atisimizi duyduk cok sukur.sizde de guzel haberler var sanirim ne mutlu bize❤❤

merhaba can8m tekrardan.❤kalp atisimizi duyduk cok sukur.sizde de guzel haberler var sanirim ne mutlu bize❤❤
Evet cnm benim kürtaj için doktora gidip bende mucize gibi beklenmedik anda kalp atışı duydum çok şükür 🙏🙏 artık cidden mucizelere inanıyorum 😀 rabbim inşallah hayirlisiyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ❣❣

Back
X