Beta hcg değeri yavaş yükseldi yinede kese göründü

Merigs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
25
23
88
33
Nereye yazacağımı bilemedim benimde beta hcg degerlerim yavaş yükseliyor ilk testi ayın 9'unda yaptım 531 çıktı 2.test 11'inde 781 üçüncü test 13'ünde 1092 çıktı 15'inde pazar günü yani kese göründü ama değerlerin çok kötü dedi doktor 4 senedir uğraşıyorum 2 başarısız tüp bebek oldu bu resmen mucizem olucaktı napmam lazım hiç bunu yasayan oldumu 😭

Hiç kimsee yokmuuu bunu yaşayan şimdide 4 gün sonra 2833 çıktı ama farklı hastanede doktor direk kürtaj dedi ama kese hala var düzgün napcam bilmiyorumm 😭

bekle, sağlıksızsa düşecektir. 8. haftaya kadar bekle. eğer bebek gelişmez ve kalp atışı duyulmazsa o zaman kürtaj ol bence. Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et ve dinlen. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminn inşallah rabbim hiç birimizin kucağını bos bırakmasın doktor direk kürtaj diyince insan napcağını bilemiyor kese madem oluşmuş niye hiç şans vermiyorlar bu aşamada kürtaj yapılmasıda çok korkutuyor daha yeniyken o zaman dediğin gibi biraz daha beklemek daha mantıklı

Bekle canım 1 hafta daha bekleara ara kan ver
Artık kan verme boşuna kese göründükten sonra gereksizmiş hemen kürtaj dedi o çok insanı korkutuyor o yüzden beklemekten korkuyordum ama şimdi böyle yazınca iki kişide demekki beklemekten zarar gelmez diye düşünmeye başladım inşallah hepimiz yavrularimiza hayirlisiyla kavuşuruz ☹

Aminn inşallah rabbim hiç birimizin kucağını bos bırakmasın doktor direk kürtaj diyince insan napcağını bilemiyor kese madem oluşmuş niye hiç şans vermiyorlar bu aşamada kürtaj yapılmasıda çok korkutuyor daha yeniyken o zaman dediğin gibi biraz daha beklemek daha mantıklı
şöyle düşün, gerçekten acil bi durumun olsa doktor tercih bırakmaz sana. kürtaja almak zorundayız der. bence beklemelisin ama karar senin. sat’a göre kaç haftalık şuan?

Artık kan verme boşuna kese göründükten sonra gereksizmiş hemen kürtaj dedi o çok insanı korkutuyor o yüzden beklemekten korkuyordum ama şimdi böyle yazınca iki kişide demekki beklemekten zarar gelmez diye düşünmeye başladım inşallah hepimiz yavrularimiza hayirlisiyla kavuşuruz ☹
Amin canım hayırlısıyla inşallah sen 1 hafta daha bekle doktorunu değiştir belki geç döllenme olmuştur o yuzden beta hcg düşüktür bilemeyizki sabırla duayla bekle o doktoru da değiştir yeni doktora hiçbirşey yokmuş gibi davran yenisi sana soykeyecekmi böyle birşey denemiş olursun belki de biraz daha yükselecek baksana ilkine göre nasil da yükselmiş sakın canını sıkma sabret olumlu düşün 10 dakikalık da olsa yürüyüş yapsan iyi olur rahimede kan gitmesi gerekiyor iş yapma

şöyle düşün, gerçekten acil bi durumun olsa doktor tercih bırakmaz sana. kürtaja almak zorundayız der. bence beklemelisin ama karar senin. sat’a göre kaç haftalık şuan?
Şu anda 6 haftalık olması gerekiyordu ama geç döllenmeden şüphelendi daha 4 haftalik demişti testleri yaptığım dönemde değerler hep olması gerekenden çok az yükseldi sağlıksız bu belli dedi 2 gun önce yuzde 4 5 şans verdi hiç umutlanma sadece 2 hafta sonra bakalım belki kalbi atar dedi bende dün başka bir doktora gittim fikir için o zaten direk değerlerin normal gebelik için çok çok düşük vakumlu kurtajla alalım dedi kafam o kadar karıştıki bir yandan ya geciktirirsem daha zorlu olursa diyorum bir yanda kürtaj çok tehlikeli ve zarar verme ihtimali yüksek korkusu her saat başı kararı değişiyor insanın inan ne yapcam hiç bir şey bilemiyorum resmen delircek gibiyim 😢

Amin canım hayırlısıyla inşallah sen 1 hafta daha bekle doktorunu değiştir belki geç döllenme olmuştur o yuzden beta hcg düşüktür bilemeyizki sabırla duayla bekle o doktoru da değiştir yeni doktora hiçbirşey yokmuş gibi davran yenisi sana soykeyecekmi böyle birşey denemiş olursun belki de biraz daha yükselecek baksana ilkine göre nasil da yükselmiş sakın canını sıkma sabret olumlu düşün 10 dakikalık da olsa yürüyüş yapsan iyi olur rahimede kan gitmesi gerekiyor iş yapma
Maalesef dünde başka doktor bu sefer direk vakumlu kürtaj dedi diğeri en azından 4-5 bile olsa şans vermişti evde sürekli deli dana gibi ordan oraya yürüyüş yapıp karar değişip duruyorum onca sene başarısız tüp bebekler insan öylede bir umutlaniyoki rabbimin mucizesi diye o ilk ögrendigim gece uyku uyumadım bütün heyecan 5-6 gün sürdü 😢

Maalesef dünde başka doktor bu sefer direk vakumlu kürtaj dedi diğeri en azından 4-5 bile olsa şans vermişti evde sürekli deli dana gibi ordan oraya yürüyüş yapıp karar değişip duruyorum onca sene başarısız tüp bebekler insan öylede bir umutlaniyoki rabbimin mucizesi diye o ilk ögrendigim gece uyku uyumadım bütün heyecan 5-6 gün sürdü 😢
Canım benim üzülme vardır bundada bir hayır sabret YÜCE RABBİM ALLAH C.C BEKletiyorsa güzelleştiriyordur hayırlısıyla inşallah bol bol dua et hayırlısıyla inşallah biran önce daha güzel bir şekilde bebeğinin hayırlı haberini alırız

Canım benim üzülme vardır bundada bir hayır sabret YÜCE RABBİM ALLAH C.C BEKletiyorsa güzelleştiriyordur hayırlısıyla inşallah bol bol dua et hayırlısıyla inşallah biran önce daha güzel bir şekilde bebeğinin hayırlı haberini alırız
Amiiin insallah rabbim hepimizin kucaklarini boş bırakmaz hayirlisiyla sağlığıyla bebek sahibi oluruz bu zor günlerde elbet geçicek napalım bizlerinde sınavı buymuş senin durumun nedir beklemedemisin inşallah böyle kötü olmasında

benimde 129 180 304 660 seklinde artti 2 gun arayla.yarin keseyi gormeyi bekliyoruz:( en basta 129dan 180e cikinca dis gebelik olabilir demislerdi.suan dis gebelik olmasinda ne olursa olsun diyorum😔son deger icin artis cok iyi dedi belkide tutuncak bana bilemiyorum.insallah sizinde yukselir hemen acele etmeyin

Amiiin insallah rabbim hepimizin kucaklarini boş bırakmaz hayirlisiyla sağlığıyla bebek sahibi oluruz bu zor günlerde elbet geçicek napalım bizlerinde sınavı buymuş senin durumun nedir beklemedemisin inşallah böyle kötü olmasında
Canım ben Bugun kan verdim prolaktine batıracaktim vermisken belki bir sürpriz olur diye hcg içinde verdim ama sonucu alamadım ablamin hastanelik işleri vardı yeğenime baktim ilk firsatta gidip alacağım e nabizada baktım ama orda görünmüyor

Benimde artışlarım şu şekilde
28 kasım 400
30 kasım 700
2 aralık 1523
4 aralık 2800
6 aralık 4400
8 aralık 6713 saat 5 buçukta öğlen kan verdim
9 aralıkta ise sabah 8 buçukta tekrar kan verdirdi doktorum 9400 çıktı.
Kese ve yolk sac var. Ama boş gebelik olma ihtimalide varmış galiba değerlerin artışından dolayı. Bir önceki gebeliğim boş gebelikti yine aynısını yaşamaktan korkuyorum.Sizce değerlerm iyi mi?

28 kasım 400
30 kasım 700
2 aralık 1523
4 aralık 2800
6 aralık 4400
Kese ve yolk sac var. Ama boş gebelik olma ihtimalide varmış galiba değerlerin artışından dolayı. Bir önceki gebeliğim boş gebelikti yine aynısını yaşamaktan korkuyorum.Sizce değerlerm iyi mi?
Bence değerler iyi çünkü 2 günde 2 kata yakın artması gerekiyor Sizinde öyle olmuş

28 kasım 400
30 kasım 700
2 aralık 1523
4 aralık 2800
6 aralık 4400
bu değerlere göre şuan kalp atımının duyulmuş olması gerekiyor sanırım, hala duymadınız mı?

bu değerlere göre şuan kalp atımının duyulmuş olması gerekiyor sanırım, hala duymadınız mı?
Yarın doktor kontrolüm var canım ama bende o korku geçmedi ya yine oluşmassa değerlerim kötü gibi geliyor hep %60 dan az arttığı zaman olmuş çünkü bilemedim bende 😕

Kalp atışı duyulmadı mi ya da bebek görülmedi mi henüz? Değerler bence çok bir şey ifade etmiyor. Benim de çok az artmıştı kendime zehir etmiştim dört günü. Sonra meğer dilisyonlu olana bakıyormuş doktor. O da normalmiş. Var mı dilisyonlu sizde de?

Back
X