beta hcg değeri yavaş artıyor lütfen bakın

lacivertlimavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
159
72
98
Kızlar iki gün önce beta hcg değeri 105 idi
Bugün 140 çıktı.. İlaç yazdırmak için gittiğim doktor ilaçlar yükseltiyor dedi :( moralim çok bozuldu.. Var mı böyle başına gelen.. Çok üzüldüm ağlıyorum sürekli :(

Sizi üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir.2 gün sonra yine kan vermeniz gerekiyor ne desek boş şuan:( belki 2 gün sonra düzelmeye başlar hiç belli olmaz

Kızlar iki gün önce beta hcg değeri 105 idi
Bugün 140 çıktı.. İlaç yazdırmak için gittiğim doktor ilaçlar yükseltiyor dedi :( moralim çok bozuldu.. Var mı böyle başına gelen.. Çok üzüldüm ağlıyorum sürekli :(
İnşallah değildir ama dış gebelikte beta hcg az az yükseliyor..doktora gitmeni tavsiye ederim..dış gebelik tehlikeli..

Benim değerim de yavaş artmıştı dış gebelik diye korkutmuşlardı ama şuanki doktorum dış gebelik olması için 1500 leri geçmeli değer seninki kimyasalmış demişti.2 gün sonraki değere bağlı herşey.umarım düzelir değeriniz

Cuma günü gideceğim doktora.. İnşallah hiç biri değildir :( inşallah o güne yükselir
Neyle karşılaşacağını bilememek çok kötü

Cuma günü gideceğim doktora.. İnşallah hiç biri değildir :KK43: inşallah o güne yükselir
Neyle karşılaşacağını bilememek çok kötü
Üzülmeyin desem de üzülünüyor.ben 3 kez kimyasal gebelik geçirdim umut hep var.pes etmedim.inşallah siz güzel bir değerle karşılaşıp bize müjde verirsiniz.

Üzülmeyin desem de üzülünüyor.ben 3 kez kimyasal gebelik geçirdim umut hep var.pes etmedim.inşallah siz güzel bir değerle karşılaşıp bize müjde verirsiniz.
Doktor muayenesinde mi belli oldu kimyasal olduğu? Çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Daha neler göreceğiz bilmiyorum ama bunların hepsi çok acı :( :(

Doktor muayenesinde mi belli oldu kimyasal olduğu? Çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Daha neler göreceğiz bilmiyorum ama bunların hepsi çok acı :KK43: :KK43:
Birkaç kez kan verince anlaşılıyor muayenede değer düşük olduğu için birşey görünmüyor.beklemek zor.sabredicez mecbur hep.şuan hiçbir sorunum olmamasına rağmen 2.tüp bebek tedavimdeyim.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

Kaç yıldır şu değeri görmek için çırpındım durdum. Gördüğüme sevinemedim bile.. Hep bişeyler çıkıyor. Sözün bittiği yerde durup kalıyoruz :hayırlısı olsun. .canı gönülden amin
İnşallah bu sefer sağlıkla tutunur bebişlerin)

Kaç yıldır şu değeri görmek için çırpındım durdum. Gördüğüme sevinemedim bile.. Hep bişeyler çıkıyor. Sözün bittiği yerde durup kalıyoruz :hayırlısı olsun. .canı gönülden amin
İnşallah bu sefer sağlıkla tutunur bebişlerin)
İnanın artık alıştım olanlara.hatta şuan tedavideymiş gibi hissetmiyorum hiç.umarım bu defa aynı şeyleri yaşamam,yaşamayız hiçbirimiz inşallah.hayırlısı ne denir ki başka.

Selam kizlar yeni konu acamadim bende buraya yazayim dedim. Öncelikle son adet tarihim 4 ocak cuma günü yani 3 gün gecikmeden şüphelenip acile gittim kan verdim degerim 134 cikti hamilelik var dendi. Bugunde aksam üstü pembe lekelenmelerim olmaya başladı hemen acile gittim alttan ultrasonla bakti doktor kese yok dedi zaten degerin 2 kati artmis olsa bile keseyi göremeyiz suan dedi tekrar kan verdim o sirada kanamamın rengi biraz daha koyulasmaya basladi sonucum 217 çıktı doktor progestron verdi eve git yat düşük olma ihtimali var 2 gün sonra poliklinige gel dedi. Sizce benim durumum ne olucak? Degerim azmi yükselmiş? Degeri yavas yükselip vede kanamasi olupta saglikli gebelik geciren varmi aranizda lütfen cvp verin piskolojikmen cok kötüyüm şuan:(

Selam kizlar yeni konu acamadim bende buraya yazayim dedim. Öncelikle son adet tarihim 4 ocak cuma günü yani 3 gün gecikmeden şüphelenip acile gittim kan verdim degerim 134 cikti hamilelik var dendi. Bugunde aksam üstü pembe lekelenmelerim olmaya başladı hemen acile gittim alttan ultrasonla bakti doktor kese yok dedi zaten degerin 2 kati artmis olsa bile keseyi göremeyiz suan dedi tekrar kan verdim o sirada kanamamın rengi biraz daha koyulasmaya basladi sonucum 217 çıktı doktor progestron verdi eve git yat düşük olma ihtimali var 2 gün sonra poliklinige gel dedi. Sizce benim durumum ne olucak? Degerim azmi yükselmiş? Degeri yavas yükselip vede kanamasi olupta saglikli gebelik geciren varmi aranizda lütfen cvp verin piskolojikmen cok kötüyüm şuan:KK43:
Ben 6 gün sonra baktırmıştım 2 günde 2 kat şeklinde artmamıştı 2 günde %70 civarı artmıştı ama bebeğim gayet sağlıklı ;) inşallah sizin de bebişiniz sağlıklı olur bol bol dinlenin. Bir de progestan veya prulaton depot iğne verilse iyi olur kanama için

Ben 6 gün sonra baktırmıştım 2 günde 2 kat şeklinde artmamıştı 2 günde %70 civarı artmıştı ama bebeğim gayet sağlıklı :KK66: inşallah sizin de bebişiniz sağlıklı olur bol bol dinlenin. Bir de progestan veya prulaton depot iğne verilse iyi olur kanama için
Canım iğneyle pragestron yazdı ama iğenyi vurduramadım tek başıma gitmiştim hastaneye akşam geç saatte cıktı sonucum bide o iğeneyi orda vurmuyolarmış başka bi araştırma hastanesine yönderdi beni eczaneden bu iğneyi al hastaneye git vurdur ama bu iğneler ilaçlar düşüğü kesin önlicek diye bişey yok sağlıksız gebelikse ne yaparsak yapalım düşcek dedi:(

Back
X