Beta hcg değeri yardımcı olurmusunuz

Benrillu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
22
3
6
22
Merhaba kızlar nolur bana yok gösterin adetime beş gün kala idrarla gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sonrasında dayanamayıp hastanede beta hcgye baktırdım 14,60 çıktı daha dediğim gibi adetime beş gün var ama doktor ne hamilesin ne değilsin dedi anlayamadım varmı benimle aynı durumu yaşayan ne yapmalıyım birde adete beş gün kala betaya baktıranların hep 40-50 çıkıyor benimki çokmu düşük hamilemiyim

Sanmam. Gebelikte beta yüksek olur hemde hergün artar

Şu anda hamile görünüyorsunuz ama artışına bakmanız lazım iki günde bir iki kat artmali
Adete beş gün kala beta baktırmak biraz uçuk olmuş o nedenle henüz düşük yeni salgılanıyor çünkü

Evet hamilesiniz. Gebelik daha yeni oluşmaya başlıyor. Embriyo yeni tutunmuş. Erkenden öğrendiğiniz için değer bu şekilde. Önemli olan 2 günde bir yaklaşık 2 katı artması. Doktor adetiniz gecikmediği için muhtemelen kimyasal gebelik olabilme ihtimaline karşın bir şey demek istememiş olabilir. Başkasının beta hcgsine göre değerlendirme yapmak,kıyas etmek doğru değil. Herkesin gebelik oluşma zamanı farklı. Biraz sakinleşin lütfen. 2 günde bir gidip baktırabilirsiniz ya da adet günü geçince de gitmeyi tercih edebilirsiniz. Size kalmış.

Teşekkür ederim

Ben bu konuyu yakın zamanda yine hatırlıyorum ona sa yorum yapmıştım aynı konuyu açmışsınız.
Strese girmeyin.
5 üstü gebelik var demek.
Her gün kan vermeyin
Gün aşırı kan verilir aynı hastane ve aynı saat olmasına özen gosterin
%66 oranında artış yeterli

Bebeği ve kendinizi strese sokmamalisiniz

Önemli olan düzenli artışı şu an hamilesiniz ama doktor ne olur ne olmaz diye kesin konuşmak istememiştir kimyasal riskinden dolayı beta düşük olduğu zamanlarda artışa kadar doktorlar kesin konuşmuyor. Geçen gün sayfada ki bir arkadaşın değeri 9 çıkmıştı sonra düzenli bir şekilde arttı sıkıntı olmadı. İlk 2-3 kere 2 günde 1 kan verin sonra artış 1.66 katıysa 2 gün öncesine göre 4 güne çıkartabilirsiniz kan aralığını beta 1500-2000lere geldiğinde de keseyi görmek için doktora gidebilirsiniz. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hamilesin canım 2 gün sonra 25 30 larda veya üstünde çıkarsa hiç korkma düzenli artışı takip et

Tabiki hamilesin. Beş gün kala bu değer çok normal gününde tekrar kan ver. 1500 olduğunda da kese görmek için randevu alabilirsin. Hayırlı olsun

Bu aksam kan verdim kizlar anlayan varmi sonuctan

Eklentiler

• Screenshot_20231016_023912_e-Nabz.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 554
Çok güzel artıyor maşallah 189olmuş. Haftaya pazartesi ye randevu al keseyi çok görürsün inşallah hayırlı olsuuuunn..

13 Ekim de 951 çıktı betam. Bugün tekrar verdim 2011 çıktı.
sağlıklı şekilde artıyor mu sizce kızlar?

2 gün önce 17,46 çıkmıştı adetime şu an 2 gün var ikinci gün 103.45 çıktı hamile olmasam kimyasal gebelik olsa bu kadar çıkmaz dimi

2 gün önce 17,46 çıkmıştı adetime şu an 2 gün var ikinci gün 103.45 çıktı hamile olmasam kimyasal gebelik olsa bu kadar çıkmaz dimi
Değeriniz güzel yükselmiş 2 günde. Böyle düzenli yükseldiği sürece endişe etmenize gerek yok. Beta 1500-2000 leri bulduğunda da keseyi de ,sonrasında bebeği de görüp kalp atışlarını da duyarsınız hayırlısıyla inşallah. Hamile kalmanızın sevincini yaşayın biraz. Gayet iyi şu an endişe gerektiren bir şey yok.

Merhaba
Hamilesiniz tebrik ederim. 2 günde bir kan değerinize baktırım 2 günde 2 kat artıyor mu diye.
Bende cuma günü kan verdim 154 çıktı. Sonra pazar günü verdim 251 çıktı.

Kızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce yükselir mi yenıdem ılı farklı hastanede verdm doktor cumartesi günü tekrar ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…