kızlar merhaba size bir soru sormak istiyorum. ben ocağın 4 ya da 5nde yumurtladım. doktorumun önerisiyle 72 saat sonra yani 9 ocakta test yaptım sonuç 0.00'dı. sonra bana ayın 12sinde bir test daha yaptırttı sonuç yine 0.00 şeklinde çıktı. bat da uygulamaya göre ayın 22sinde olacak. sizce değerim yükselir mi? yani belirti var mı derseniz sadece göğüslerim aşırı şiş sadece bu kadar bilemiyorum umutlanmak istemiyorum ama bir yanım da inanmak istemiyor size sorayım dedim :)
Canım bilmiyorum ama yumurtlama gerçekleştikten sonra 14 gün sonra test yapın diyorlardı en iyi sonuç için . Bence daha erken gibi hayırlısı hakkınızda
Canım bilmiyorum ama yumurtlama gerçekleştikten sonra 14 gün sonra test yapın diyorlardı en iyi sonuç için . Bence daha erken gibi hayırlısı hakkınızda
Valla bana doktorum çatlatma iğnesinden 72 saat sonra duphaston sabah akşam kullanmamı söyledi ilacı 9 gün kullanıp 10.gün test yapmamı söyledi yani böylece 12 gün sonra falan olmuş oluyor
Valla bana doktorum çatlatma iğnesinden 72 saat sonra duphaston sabah akşam kullanmamı söyledi ilacı 9 gün kullanıp 10.gün test yapmamı söyledi yani böylece 12 gün sonra falan olmuş oluyor
Evet herkes onuncu günden sonra diyor ben doktoruma sordum en erken 72 diyor da ben de insanım yani sıfırı görünce moralim bozuluyor yükselmez herhalde diye düşünüyorum bugün onuncu gün artık bata da bir hafta falan var regl olmazsan ancak yaparım :/