- 15 Şubat 2025
- 11
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi sessizkadin1234123
Kızlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben 23 Ocak'ta adet oldum. Normalde gebelik beklediğim bir zaman değildi. 11 Şubat'ta hafif kahverengi leke ve sağ kasığımda ağrım vardı. Test vermeye gittim sonucum 339 çıktı. Sonra muayene de doktor keseyi göremiyorum bebek nerede görmem lazım dedi ve benden MR istedi. Kabul etmeyip 2 gün sonra aynı hastanede kan verdim yine 480 çıktı. Bana dış gebelik olduğunu ve acil kürtaj için devlete gitmem gerektiğini söyledi. Eski doğum doktorum kürtaja gerek yok iğne yeterli dedi. Her neyse içim rahat etmedi bu sabah farklı hastaneye gittim. Bu doktor da bu değerlere dış gebelik diyemeyiz çok sınırda ne iyi ne kötü dedi bir kan daha aldı. Bu sefer 510 çıktı. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Bugün kanamam ve kasık ağrım bitti. Sadece 3 gün hafif şiddette oldu ikiside. Normalde ben teste gitmesem 23 Şubat adet günümü bekleyecektim ve bu korkuyu yaşamayacaktım. Pazartesi günü netleşir her ihtimale karşı hazırlıklı gel dedi doktor çok fazla umutta vermedi. Sizce değer hamileliğin daha ilk üç haftası içinde olduğum için böyle ilerliyor olabilir mi?