Beta hcg değeri normal mi

nazenin15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
64
14
3
27
Hanımlar merhaba bugün yumurtlamadan sonraki 11. Gün ve bugün test yaptım pozitif çıktı yine kan verdim değerim 27.93 çıktı henüz adet gecikmem yok geçen ay ayın 27 sinde adet olmuştum ama bu ay uygulamaya göre 24 ü olarak gözüküyor çıkan bu değer şu an için normal mi bilmiyorum bilginiz var mı

Canım böyle normal değeri anlayamazsın 2 günde bir kan vermelisin ve yüzde 60 artış olmalı
Betanın düşük veya yüksek değeri olmaz. Artış oranı sağlıklı olduğunu gösterir

Canım böyle normal değeri anlayamazsın 2 günde bir kan vermelisin ve yüzde 60 artış olmalı
Betanın düşük veya yüksek değeri olmaz. Artış oranı sağlıklı olduğunu gösterir
Merakımı mazur görün daha evvel bir kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum o yüzden soruyorum

Merakımı mazur görün daha evvel bir kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum o yüzden soruyorum
Yok canım kimyasal boş gebelik dış gebelik bunların hiç biri beta ile anlaşılmıyor. Bunlar artış oranına göre belli oluyor. İçini ferah tut. 2 günde bir aynı yerde aynı saatte yaptır canım

Ben de bugün ikinci kan testi mi vercem canım umarım elimiz boş dönmeyğz bende çok korkuyorum
İnşeAllah canım bolca dua edelim birbirimize öyle heyecanlı ve tedirginim ki yeniden kimyasal olmasından korkuyorum ama henüz adet gecikmem olmadığı için değer zamanına göre iyi dedi tanıdığım bir doktor yinede zaman gösterecek

Ediyorum buradaki tüm arkadaşlara her zaman isteyen herkesin gönlüne göre versin Rabbim Bende adet gününden 3 gün önce verdim beta 30 çıktı bugün tekrar gidip kan vercem akşam çok heyecanlıyım ama korkuyorum da regl belirtilerim var kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil

İnşeAllah sağlıkla yükselmiştir değeri lütfen benide haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…