Beta HCG değeri nasil

Mutlu2608

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
30
17
3
31
Merhaba kızlar tecrübeli olanlar bana fikir verebilir mi rica etsem 01.07.2022 de adetimden tam 6 gün önce beta HCG 30 ile hamile olduğumu öğrendim, bugün adetimin normalde 1.gunu öğrendiğim günden bu yana 6 gün geçti bugün tekrar beta olcturdum 557 çıktı sizce değer nasıl normal mi?

Merhaba, en az 240 çıkması gerekiyormuş, sizin 557 çıkmış.Maşallah süper artmış..Hayırlı uğurlu olsun ,sağlıkla kavusun inşallah.

Teşekkür ederim sanki bana biraz fazla geliyo umarım herşey yolundadir

Gebeliğimi 526 betahcg ile öğrenmiştim dr bir daha teste gerek yok demişti. Tabi ben yaptırmıştım:)

Gayet güzel artmış.

Hayırlı olsun çok güzel artmış.

Adet olacağım gun test yaptım silik cızgı cıktı sonra hastaneye gittim test verdim 38.7 cıktı degerım 1 gun sonra saglık ocagına gittim kan verdim 50.2 cıktı 6 gun gecikti adetim sizce deger nasıl yardımcı olur musunuz?

Bende dün 28.79 ile öğrendim. Bugün bidaha kan verdim 52.49 çıktı. Sizin gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor mu acaba ? Değerler iyi mi merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…