Beta HCG değeri konusunda yardımcı olur musunuz?

minnnikburun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
56
17
29
Merhabalar. Ben regl olmama 1 gün var iken idrar gebelik testi yaptım ve pozitif çıkmasına istinaden aynı gün kan testi verdim testimde Beta HCG değerim 21.4 çıktı. Bu normal midir?

Merhabalar. Ben regl olmama 1 gün var iken idrar gebelik testi yaptım ve pozitif çıkmasına istinaden aynı gün kan testi verdim testimde Beta HCG değerim 21.4 çıktı. Bu normal midir?
Suanda değerin çok çok düşük 3 4 gün sonra tekrar kan verip artisina bakmak gerek guzel artis varsa sağlıklı gebeliktir

Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Ovülasyon testi kullanmayıp emin değilseniz geç döllenme olabilir ama tarihten eminseniz ve en az 12 gün geçtiyse değer düşük olabilir. Fakat böyle öğrenip geç döllenme olan da çok var karamsarlığa kapılmayın her bünye farklı ve önemli olan artış göstermesi. İki günde bir kan verip artışı gözlemleyin

değer bence normal cünkü nezmn döllendigini bilmiyoruz zaten daha yeni artmış belkide daha dün döllendi. bende ilk 13le öğrendim şükür güzel artıyo. 2günde bi kan verip düzenli artışı takip edebilirsn 2katını geçmesi lazım sürekli

Bende 5 haftalık hamileyim reglin ilk günü idrar testi yaptım negatif çıktı 2 gün gecikince kanda 50 çıkmıştı beta 2 günde bir iki kat artıyormuş erken öğrenince daha sıkıntı geçen hafta gittim kese görünmedi bi hafta stres oldum boşuna bugün keseyi gördük rahatladım bence iki gün değilde adetin gecikmesini bir hafta bekle beta ya da iki güm sonra değil en azından bi 6 gün sonra bak çünkü gidiceksin erken olduğu için kese gözükmiycek daha stres olucak tabi yine siz bilirsiniz hayırlı olsun şimdiden ❤️❤️

Çok ama çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ancak bugün öğrendim ki kimyasal gebelik yaşamışım. Beta HCG değerim 13'e düşmüş. Çok üzgünüm ama nasıl değilmiş

X