- 13 Temmuz 2020
- 63
- 25
- 31
-
- Konu Sahibi cokozluyorum
Negatif canım adet zamanı bhcg 0 küsürlu çıkabiliyorKızlar herkese selamlar, bugün adet gecikmemin 2. günü, boşuna ümitlenmemek adına gidip kan testi verdim. Beta hcg değeri 0.200 çıktı. Ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedimBilenler başına gelenler yardımcı olabilir mi?
Sağol canım hayırlısı olsun bu ayda öyle avunayım☹Negatif canm ümitlenme boşuna
Sağol canım cevap verdiğin için ❤Negatif canm ümitlenme boşuna
Geç döllenme muhabbetleri varmış araştırdığım kadarıyla da acaba öyle bişey olur mu dedim ☹ hayırlısı olsun canımNegatif canım adet zamanı bhcg 0 küsürlu çıkabiliyor
Alıştık artık napalım Rabbim hayırlısıni nasip etsin. 20 aydır böyleyim bendeSağol canım hayırlısı olsun bu ayda öyle avunayım☹
Onun için biraz daha beklemen lazımGeç döllenme muhabbetleri varmış araştırdığım kadarıyla da acaba öyle bişey olur mu dedim ☹ hayırlısı olsun canım
Bende öyle uzun zamandır deniyorum, görünür de problem de yok dediler, kısmet ☹Alıştık artık napalım Rabbim hayırlısıni nasip etsin. 20 aydır böyleyim bende
Belli olmaz yine de ama 2 gün gecikme olduğu icin 20 vs çıkardı diye düşünüyorum geç döllenme dahi olsa.Geç döllenme muhabbetleri varmış araştırdığım kadarıyla da acaba öyle bişey olur mu dedim ☹ hayırlısı olsun canım
Benim de hep düzenidir adetim, idrar testi yapa yapa manyak oldum bu ay da kan vereyim dedim, bakalım ben ne zaman adet olucamBelli olmaz yine de ama 2 gün gecikme olduğu icin 20 vs çıkardı diye düşünüyorum geç döllenme dahi olsa.
Benim hep 0,100 çıkar sonra regl olurum
Canım folik asit al solgar markası olan her gün düzenli iç gebelik istiyosan adet gününden bi gün önce ve adet bittikden sonraya kadar sabah akşam yemekden sonra soğan suyu kaynat iç allahin izniyle hamile kalırsın. Ben 4aylik evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyordu şuan 3haftalik hamileyim.Sağol canım hayırlısı olsun bu ayda öyle avunayım☹
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, hayıt otu ve folidoce marka folik asit kullanıyorum bir süredir, bu hafta yumurtlama haftası bu ayda olmazsa bidahaki ay soğan suyu kullanırım inşCanım folik asit al solgar markası olan her gün düzenli iç gebelik istiyosan adet gününden bi gün önce ve adet bittikden sonraya kadar sabah akşam yemekden sonra soğan suyu kaynat iç allahin izniyle hamile kalırsın. Ben 4aylik evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyordu şuan 3haftalik hamileyim.Dediklerimi uygula.
Bende test yaptım 56 çıktı doktor gebelik var gibi duruyo ama daha çok erken dedi ama kesin konusmadi iki gün sonra tekrar yapılacakmış yükselir mi sizce değerimNegatif canm ümitlenme boşuna
56 pozitif var gibi de ne demek yükselir inşallah kaç gün geciktiBende test yaptım 56 çıktı doktor gebelik var gibi duruyo ama daha çok erken dedi ama kesin konusmadi iki gün sonra tekrar yapılacakmış yükselir mi sizce değerim
Adet duzensizligim olduğu için net bı gün söyleyemiyorum ama 10 gün rahat var56 pozitif var gibi de ne demek yükselir inşallah kaç gün gecikti
Test yaptırdınız mı acaba ne cıktı. Birde adetiniZ kac gün geçmiştiBende test yaptım 56 çıktı doktor gebelik var gibi duruyo ama daha çok erken dedi ama kesin konusmadi iki gün sonra tekrar yapılacakmış yükselir mi sizce değerim
Test yaptırdınız mı acaba ne cıktı. Birde adetiniZ kac gün geçmiştie
Evet yaptırdım beta değerim yükseldi gebelik varmış bende pko olduğu için kaç gün geciktiğini net kestiremiuorum ama ilk testi yaptırdığımda 10 gün rahat gecmistiTest yaptırdınız mı acaba ne cıktı. Birde adetiniZ kac gün geçmişti