Beta hcg değeri kızlar anlayanlar yardımcı olabilir mi?

cokozluyorum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
63
25
31
Kızlar herkese selamlar, bugün adet gecikmemin 2. günü, boşuna ümitlenmemek adına gidip kan testi verdim. Beta hcg değeri 0.200 çıktı. Ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim Bilenler başına gelenler yardımcı olabilir mi?

Negatif canım adet zamanı bhcg 0 küsürlu çıkabiliyor

Geç döllenme muhabbetleri varmış araştırdığım kadarıyla da acaba öyle bişey olur mu dedim ☹ hayırlısı olsun canım
Belli olmaz yine de ama 2 gün gecikme olduğu icin 20 vs çıkardı diye düşünüyorum geç döllenme dahi olsa.

Benim hep 0,100 çıkar sonra regl olurum

Belli olmaz yine de ama 2 gün gecikme olduğu icin 20 vs çıkardı diye düşünüyorum geç döllenme dahi olsa.

Benim hep 0,100 çıkar sonra regl olurum
Benim de hep düzenidir adetim, idrar testi yapa yapa manyak oldum bu ay da kan vereyim dedim, bakalım ben ne zaman adet olucam

Sağol canım hayırlısı olsun bu ayda öyle avunayım☹
Canım folik asit al solgar markası olan her gün düzenli iç gebelik istiyosan adet gününden bi gün önce ve adet bittikden sonraya kadar sabah akşam yemekden sonra soğan suyu kaynat iç allahin izniyle hamile kalırsın. Ben 4aylik evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyordu şuan 3haftalik hamileyim. Dediklerimi uygula.

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, hayıt otu ve folidoce marka folik asit kullanıyorum bir süredir, bu hafta yumurtlama haftası bu ayda olmazsa bidahaki ay soğan suyu kullanırım inş

Bende test yaptım 56 çıktı doktor gebelik var gibi duruyo ama daha çok erken dedi ama kesin konusmadi iki gün sonra tekrar yapılacakmış yükselir mi sizce değerim
56 pozitif var gibi de ne demek yükselir inşallah kaç gün gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…