• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değeri kac olmalı lütfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beta 11'i tespit eden gebelik testini merak ettim doğrusu. markasını öğrenebilir miyim?

Laboquick marka ben ovu testinide kullaniyodum zaten gebelik testindende memnunum tabiki bariz sekilde 2. Cizgi cikmiyor ama aninda cikan silik 2 . Cizgiden anladm zaten

Bu değerin düşük olması ayrı bir dert yüksek olması ayrı bir dert..
Sen canını sıkma canım ya..
Bence gayet sağlıklı bir şekilde yükselecek..
Benim oğlumda bat tarihimde bu değerim 2700'lü bişidi..
Doktor şok geçirmişti :KK45:

Bu değerin düşük olması ayrı bir dert yüksek olması ayrı bir dert..
Sen canını sıkma canım ya..
Bence gayet sağlıklı bir şekilde yükselecek..
Benim oğlumda bat tarihimde bu değerim 2700'lü bişidi..
Doktor şok geçirmişti :KK45:

Senin baya erken yumuurtlama olmus o zaman :) iyi dusunuyorm insallah yukselir canim tahminim gec yumurtladm zaten pko var yumurtladigima bile sukrettim yani :)

Senin baya erken yumuurtlama olmus o zaman :) iyi dusunuyorm insallah yukselir canim tahminim gec yumurtladm zaten pko var yumurtladigima bile sukrettim yani :)
Doktor hiçbir olasılığa ihtimal vermemişti ya direkt Allah korusun mol gebelikten şüphelendi, testi iki üç kere tekrarlattı, keseyi görene kadar öldü öldü dirildi benim kadar :)
Sonra şükür keseyi gördük "ohhh, artık o değeri takip etmemize gerek kalmadı" demişti:)

Eklentiler

• 20180612_104334.png
    20180612_104334.png
    628,3 KB · Görüntüleme: 94
Doktor hiçbir olasılığa ihtimal vermemişti ya direkt Allah korusun mol gebelikten şüphelendi, testi iki üç kere tekrarlattı, keseyi görene kadar öldü öldü dirildi benim kadar :)
Sonra şükür keseyi gördük "ohhh, artık o değeri takip etmemize gerek kalmadı" demişti:)

Ya senin en azindan doktorun ilgiliymis bana resmen ben gebelik var diyemem dedi kimyasaldir cok dusuk dedi baskada bisey demedi sinirimi bozdu ilgilenmedi benimde iyi bi doktor bulmam lazim sanirimm

Ya senin en azindan doktorun ilgiliymis bana resmen ben gebelik var diyemem dedi kimyasaldir cok dusuk dedi baskada bisey demedi sinirimi bozdu ilgilenmedi benimde iyi bi doktor bulmam lazim sanirimm
Canım zaten gebelikte doktorla gebenin ilişkisi o kadar önemli ki.. Her doktor ilgili değil tamamen kuralcı doktorlar çok. Başka bir doktora mutlaka git, psikoloji de çok önemli..

Canım zaten gebelikte doktorla gebenin ilişkisi o kadar önemli ki.. Her doktor ilgili değil tamamen kuralcı doktorlar çok. Başka bir doktora mutlaka git, psikoloji de çok önemli..

Artik doktora hic sormadan herseyi netten bakiyorm zatem normalmi degilmi vs diye yarinki sonucum 2 kat yukselirse insallah baska bi doktora gidicem suan cok agrim var umarim ters gitmiyodur biseyler adet sancisi cekiyorm resmen

Artik doktora hic sormadan herseyi netten bakiyorm zatem normalmi degilmi vs diye yarinki sonucum 2 kat yukselirse insallah baska bi doktora gidicem suan cok agrim var umarim ters gitmiyodur biseyler adet sancisi cekiyorm resmen
Umarım gönlünden ne geçiyorsa o olur canım..

Laboquick markasi
sanırım ben de bundan alıcam. Oncomed var evde bir dolu ama güvenmiyorum ya bana eski testleri kakaladılar, son kullanım tarihi geçmemiş gözükmesine rağmen, ya da bilemiyorum.
teşekkür ederim.

sanırım ben de bundan alıcam. Oncomed var evde bir dolu ama güvenmiyorum ya bana eski testleri kakaladılar, son kullanım tarihi geçmemiş gözükmesine rağmen, ya da bilemiyorum.
teşekkür ederim.

Valla ben ovu testi aldim 30 tane onun icinde hediye yolladilar gebelik testlerini 3 tane bu testlerde erken gebelik testi falan degil 1 tl lik test yani hassasligi benide sasirtti tavsiye ederm guzel bi marka oncomed hic kullanmadm ama prodictor erken gebelik testi 3 ay once bana yanlis pozitif verdikten sonra pahali markalara guvenmiyorm artik

Valla ben ovu testi aldim 30 tane onun icinde hediye yolladilar gebelik testlerini 3 tane bu testlerde erken gebelik testi falan degil 1 tl lik test yani hassasligi benide sasirtti tavsiye ederm guzel bi marka oncomed hic kullanmadm ama prodictor erken gebelik testi 3 ay once bana yanlis pozitif verdikten sonra pahali markalara guvenmiyorm artik
yani benim aldığım oncomed'de internetten çok ucuza aldım 1 tl gibi bişeye ama eczaneler 5 tlye satıyor. Neyse ben geçen ay 20 günde adet oldum çok erken bir sıkıntı var diye hastaneye gittim. beta hcg 74 çıktı ama kimyasalmış sonradan kaybettim. Yani ben ilk direk doktordan öğrendim. O gün akşam eve gelip deneyeyim diye testi yaptım en ufak bir silik çizgi yoktu. Nasıl olmaz ya? beta 74 öğlenden akşama ne değişir.. ben illa markayı da kötüleyemem belki de bana gönderdikleri eskiydi. gerçi son kullanma tarihine özellikle baktım ama bilmiyorum.
Bu ay da bundan sipariş vericem.

yani benim aldığım oncomed'de internetten çok ucuza aldım 1 tl gibi bişeye ama eczaneler 5 tlye satıyor. Neyse ben geçen ay 20 günde adet oldum çok erken bir sıkıntı var diye hastaneye gittim. beta hcg 74 çıktı ama kimyasalmış sonradan kaybettim. Yani ben ilk direk doktordan öğrendim. O gün akşam eve gelip deneyeyim diye testi yaptım en ufak bir silik çizgi yoktu. Nasıl olmaz ya? beta 74 öğlenden akşama ne değişir.. ben illa markayı da kötüleyemem belki de bana gönderdikleri eskiydi. gerçi son kullanma tarihine özellikle baktım ama bilmiyorum.
Bu ay da bundan sipariş vericem.

Ya cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah cok uzuldum :( valla benim direk cikardi hemde 2 gun varken bak simdi ovu testinide yaptim ovu testide hamileligi gosteriyo biliyosun ondanda hcg yukselmismi diye takip ediyorm onda bile belli bence bidahakine laboquick al n11.com da aldm 2 kere tarihi grcmis falan gelmedi hic bir sekilde. Ektekide ovu testim az once yaptm bu bile beta dun 11 olmasina ragmen baya koyu

Eklentiler

• Screenshot_20180612-130456.png
    Screenshot_20180612-130456.png
    123,2 KB · Görüntüleme: 59
Benim adetime 4 gün kala 14’tü. Kimyasal dediler. 3 farklı doktora gittim. Biri acil doktoru biri poliklinik doktoru biri özel doktor. Hepsi kimyasal dedi. İnanmadım ama niyeyse çok üzüldüm. Adetime 3 gün kala kan verdim 21 çıktı. Ben değerin güzel yükseldiğini farkettiğim halde doktorlar hesaplayamadı 1 gün geçti %50 artış olmalı dediğim halde kimyasal deyip geçiştirdiler. 2 gün sonra 45, adet günü 112 çıktı. Değer düzgün yükselince kimyasal olmadığını anladılar ve 4+5’te keseyi gördüm. Normalde erken test yapmaya karşıyım ama yerleşme kanamam olmuştu ve ev taşıyordum bilip önlem anlam gerekiyordu. Şimdi herkese söylüyorum adet geçmeden test yapmayın diye. Onun stresini bi yaşayan bilir.
Kimyasalda değer hiç bi şekilde 2 katına çıkmıyor. Eğer 2 katına çıkarsa gönül rahatlığıyla bebeğine sevinebilirsin :) sana tavsiyem 2 gün sonra aynı saatlerde kan ver.

Kesenin içerisindeki bebeği ne zaman gördünüz ?

Ya cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah cok uzuldum :KK43: valla benim direk cikardi hemde 2 gun varken bak simdi ovu testinide yaptim ovu testide hamileligi gosteriyo biliyosun ondanda hcg yukselmismi diye takip ediyorm onda bile belli bence bidahakine laboquick al n11.com da aldm 2 kere tarihi grcmis falan gelmedi hic bir sekilde. Ektekide ovu testim az once yaptm bu bile beta dun 11 olmasina ragmen baya koyu
evet bende o yüzden çok şaşırdım çünkü normal testlerin hassasiyeti 20 mlu diye biliyorum. erken gebelik testleri de 10 mlu..
o yüzden çok başarılı bir sonuç sizinki.. ben de alayım n11 den. zaten bi öncekini de ordan almıştım.

evet bende o yüzden çok şaşırdım çünkü normal testlerin hassasiyeti 20 mlu diye biliyorum. erken gebelik testleri de 10 mlu..
o yüzden çok başarılı bir sonuç sizinki.. ben de alayım n11 den. zaten bi öncekini de ordan almıştım.

Aynen tavsiye ederim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin rabbim saglikli bebisler nasip etsinn

Back