Beta Hcg Değeri hakkında !!!!

avare34

Bal oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
618
103
123
34
Kızlar 3 senelik evliyim 4 ay önce hamilelik geçirdim adet günümde kan testi 237,50 çıkmıştı.8. haftada kürtaj oldum.Üstünden 3 Ay geçti korunmayı bıraktık.Bugün adet günüm dün akşam evde test yaptım .Çizgi çıktı.Sabah aç karnına kan verdim.Sonuç: 18,78.Bugün adet günümdü.Doktora gösterdim.Hamilelik varmı dedim.Değerin düşük hamilesin ama çok yeni şuan.Bşy söleyemem.1 Hafta sonra tekrar yaptır dedi.Sizce durum ne.Çok kötüyüm kalbim durcak sanki.İnşallah bu bebeğimide kaybetmem.

geçmiş olsun canım önceki hamileliğinin bitmesine üzüldüm, Tabi bu arada hayırlı olsun yeniden hamilesin sonucuna göre, bence endişelenme içini ferah tut beta-HCG hamilelikte salgılanan bir kimyasal normalde bulunmaz vucutta bulunduguna göre ve çok düşük olduguna göre daha yeni hamile kalmışın içini ferah tut . şimdi kendine dikkat et canınıda hiçbirşeye sıkma lütfen kötü düşünme hiçbirşeyi senin durumun çok önemli şuan, kaybetmeyi falanda sakın düşünme lütfen. inş 1hafta sonraki tahlilde iice yükselmiş olur HCG 9ay sonrada minişi kucagına alırsın inş.

Allah razı olsun.İçim çok rahat.Nasibimde varsa olucak.Yoksa ne çare.İçimi iyice ferahlattın canım Allah senden razı olsun.

Öncelikle geçmiş olsun umarım bebeğiniz sağlıklıdır. Regli tarihinizden önce baktırırsanız değer çok düşük çıkıyor ve 2-3 günde bir katlayarak artıyor. Misal ben reglimi 2-3 gün geçtikten sonra baktırdığımda 437 çıkmıştı tam 1 hafta sonra baktırdığımda da 6000 küsür çıktı. Belki bu değerlerden referans alabilirsiniz. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı dilerim..

Bu arada sizin geç döllenme de olmuş olabilir, bu durumlarda değer çok düşük çıkabilir. 14.gün de döllenme ile 18.gün de döllenme arasında çok fark var çünkü...

Doktorda aynısını söledi.Büyük ihtimalle yeni döllenmiştir dedi.Benim korkum düşük yapmak veya bebeğin gelişmemesi.İnşallah bi daha o acıyı yaşamam.Sennde bebeğin hayırlı olsn cnm.İnş. sağlıcakla kucağına alırsın.

Siz içinizi rahat tutun, folic asidinizi mutlaka alın o çok önemli, bir düşük hikayeniz olduğu için daha temkinli olun, ağır kaldırmayın, stress yapmayın :) bence bu bebek tutunacak :)

Siz içinizi rahat tutun, folic asidinizi mutlaka alın o çok önemli, bir düşük hikayeniz olduğu için daha temkinli olun, ağır kaldırmayın, stress yapmayın :) bence bu bebek tutunacak :)

Allah razı olsun. Folik asit içiyorum.P.tesi doktora gidicem inş. kesesi oluşmuş olur bebeğimin içim rahat eder.

herkese selam.beta hcg 193 çıktı adetim geçeli de 6 gün oldu normal mi sizce?

selamlar
benim adetten bir hafta sonraki değerim 109du 2 gün sonra tekrar test yaptırdım 477'ydi değerim normale göre düşüktü doktorum geç döllenme olmuştur dedi.
önemli olan değerinin 2 günde 2 kat artması değerlerini başkasınınkine göre karşılaştırma sakın ben de aynı hatayı yaptım sadece strese neden oluyor
şu an Allah'a çok şükür 16+1 haftalık hamileyim. sen de içini ferah tut meleğin seninledir inş.

İçimizi ferah tutalım canım nasipte varsa tutunucaklar Hakkımızda hayırlısı inş.

merhaba benim 6 şubattaki HCG değerim 132,1 çıkmıştı aradan bi gün geçti dayanamyıp Bugün tekrar kan verdim 192 Olmuş normal mi acaba?

hanimlar benim de derdim ayrı benim adetim geçeli bugün 9. gün dün ve bugün test yaptım ama sonuç negatif malesef ikinci çizgi bence hayal meyal vardı yani çok çok silikti sadece yeri belli oluyordu acaba testler duyarsız olabilir mi çok istiyorum bebeğim olmasını
aranızda bu durumu yaşayıp hamile olan var mı

Canım en garanti yolu kan testi yaptırman.Hakkında hayırlısı.

kizlar az once kan verd sonucu 15.25 te alicam coook heycanliyim. adetime daha bi kac gun var ama grip oldugum icin ilac almaya korktum ve erken yaptirdm. ins guzel haberler alir dua edin neolur :)

Merhaba kızlar
Benim reglime 8-9 gün kala ben yerleşme kanaması yaşadım, 1 gün boyunca 1 ped kadar, daha sonraki üç gün boyunca da lekelenme şeklinde. Ben adet olamıyorum sandığım için doktora gittim, test yapıldı pozitif çıktı beta hcg 437'ymiş. Ama doktor şöyle bir şey dedi ; yalancı veya dış gebelik de olabilir henüz erken iki gün sonra bir daha test yapılsın takip edelim. Şimdi ben muallakta kaldım hamile miyim değil miyim?? Yalancı gebeliğe sanıyorum kişinin çok bebek istiyor olması, psikilojik bazı nedenler vs neden oluyormuş. Benim bebek aklımın ucunda yoktu, eşimle şok olduk hatta:) dış gebeliği de nasıl ayırt edilir bilmiyorum. Böyle bir şey başından geçen varsa bana yardımcı olabilir mi? Sevincem sevinemiyorum şuan

Son düzenleme:
Canım rabbim hayırlısıysa nasip etsin inş. benimde 7 temmuz bat günümdü ertesi gün sabah lekelenme oldu 2 gündür hiç bir şey yok. 5 temmuzda test tapmıştım negatif çıktı. Kan versen sonuç belli olur mu acaba

2 gün sonra tekrar test taptır değer 800 lerde yada daha fazla çıkarsa herşey yolunda demektir :)

İkisi de olduğunu sanmıyorum. 2 gün sonra tekrarlatın testi. 2 katından fazla çıkar ise sıkıntı Yok. Düşüyor ise kimyasalmış dersiniz ama kimyasal olsa aşırı yoğun sancılı ve pıhtılı kanama yaşardınız. O nedenle içinizi ferah tutun. İnşaşlah sağlıkla devam eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…