Kızlar 3 senelik evliyim 4 ay önce hamilelik geçirdim adet günümde kan testi 237,50 çıkmıştı.8. haftada kürtaj oldum.Üstünden 3 Ay geçti korunmayı bıraktık.Bugün adet günüm dün akşam evde test yaptım .Çizgi çıktı.Sabah aç karnına kan verdim.Sonuç: 18,78.Bugün adet günümdü.Doktora gösterdim.Hamilelik varmı dedim.Değerin düşük hamilesin ama çok yeni şuan.Bşy söleyemem.1 Hafta sonra tekrar yaptır dedi.Sizce durum ne.Çok kötüyüm kalbim durcak sanki.İnşallah bu bebeğimide kaybetmem.
geçmiş olsun canım önceki hamileliğinin bitmesine üzüldüm, Tabi bu arada hayırlı olsun yeniden hamilesin sonucuna göre, bence endişelenme içini ferah tut beta-HCG hamilelikte salgılanan bir kimyasal normalde bulunmaz vucutta bulunduguna göre ve çok düşük olduguna göre daha yeni hamile kalmışın içini ferah tut. şimdi kendine dikkat et canınıda hiçbirşeye sıkma lütfen kötü düşünme hiçbirşeyi senin durumun çok önemli şuan, kaybetmeyi falanda sakın düşünme lütfen. inş 1hafta sonraki tahlilde iice yükselmiş olur HCG 9ay sonrada minişi kucagına alırsın inş.
Doktorda aynısını söledi.Büyük ihtimalle yeni döllenmiştir dedi.Benim korkum düşük yapmak veya bebeğin gelişmemesi.İnşallah bi daha o acıyı yaşamam.Sennde bebeğin hayırlı olsn cnm.İnş. sağlıcakla kucağına alırsın.
Siz içinizi rahat tutun, folic asidinizi mutlaka alın o çok önemli, bir düşük hikayeniz olduğu için daha temkinli olun, ağır kaldırmayın, stress yapmayın :) bence bu bebek tutunacak :)
herkese selam.beta hcg 193 çıktı adetim geçeli de 6 gün oldu normal mi sizce?
İçimizi ferah tutalım canım nasipte varsa tutunucaklar Hakkımızda hayırlısı inş.
Canım rabbim hayırlısıysa nasip etsin inş. benimde 7 temmuz bat günümdü ertesi gün sabah lekelenme oldu 2 gündür hiç bir şey yok. 5 temmuzda test tapmıştım negatif çıktı. Kan versen sonuç belli olur mu acabaMerhaba kızlar
Benim reglime 8-9 gün kala ben yerleşme kanaması yaşadım, 1 gün boyunca 1 ped kadar, daha sonraki üç gün boyunca da lekelenme şeklinde. Ben adet olamıyorum sandığım için doktora gittim, test yapıldı pozitif çıktı beta hcg 437'ymiş. Ama doktor şöyle bir şey dedi ; yalancı veya dış gebelik de olabilir henüz erken iki gün sonra bir daha test yapılsın takip edelim. Şimdi ben muallakta kaldım hamile miyim değil miyim?? Yalancı gebeliğe sanıyorum kişinin çok bebek istiyor olması, psikilojik bazı nedenler vs neden oluyormuş. Benim bebek aklımın ucunda yoktu, eşimle şok olduk hatta:) dış gebeliği de nasıl ayırt edilir bilmiyorum. Böyle bir şey başından geçen varsa bana yardımcı olabilir mi? Sevincem sevinemiyorum şuan
2 gün sonra tekrar test taptır değer 800 lerde yada daha fazla çıkarsa herşey yolunda demektir :)Merhaba kızlar
Benim reglime 8-9 gün kala ben yerleşme kanaması yaşadım, 1 gün boyunca 1 ped kadar, daha sonraki üç gün boyunca da lekelenme şeklinde. Ben adet olamıyorum sandığım için doktora gittim, test yapıldı pozitif çıktı beta hcg 437'ymiş. Ama doktor şöyle bir şey dedi ; yalancı veya dış gebelik de olabilir henüz erken iki gün sonra bir daha test yapılsın takip edelim. Şimdi ben muallakta kaldım hamile miyim değil miyim?? Yalancı gebeliğe sanıyorum kişinin çok bebek istiyor olması, psikilojik bazı nedenler vs neden oluyormuş. Benim bebek aklımın ucunda yoktu, eşimle şok olduk hatta:) dış gebeliği de nasıl ayırt edilir bilmiyorum. Böyle bir şey başından geçen varsa bana yardımcı olabilir mi? Sevincem sevinemiyorum şuan
İkisi de olduğunu sanmıyorum. 2 gün sonra tekrarlatın testi. 2 katından fazla çıkar ise sıkıntı Yok. Düşüyor ise kimyasalmış dersiniz ama kimyasal olsa aşırı yoğun sancılı ve pıhtılı kanama yaşardınız. O nedenle içinizi ferah tutun. İnşaşlah sağlıkla devam eder :)Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?