Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 5 günlük gecikmeyle beta hcg yaptırdım 1850 çıktı. Doktor vajinal ultasonla keseyi gördü ancak tekrar tahlil istemedi değerlerine bakalım demedi ? Normalde 48 saatte bir iki katlanmasını takip etmesi gerekmiyormuydu ? Tecrübeli arkadaşlar lütfen cvp..
Çok teşekkürler kızlar içim biraz rahatladı
Banada bise diyin. Beta hcg 45.5 cikti adetime 2 gun warrB-hcg bir daha istemesi zaten bi sorun var demek oluyor genelde. Gebelik haftanla değerlerin örtüşüyorsa sıkııntı yyok ama gebelik haftana göre değerin düşükse yüksek ihtimal boş gebelik yada düşüktür, yüksekse çoğul gebelik yada mol gebelik ( Allah korusun) olabilir. Değer 1000 in üstüne çıkınca kese görünür. Sonrası da rutin kontroller zaten. 5 haftalık hamilesin gözün aydın : )
Hadi bakalım Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin canım. Allah analı babalı büyütsün.
Hamilesin inşallah sağlklıdır gebeliğin şu an 4 haftalık olman lazımBanada bise diyin. Beta hcg 45.5 cikti adetime 2 gun warr
Doktor 2 gun sonra tekrar istedi beta hcg sende tekrar istediyse problem wardr gibi bise yazmssin ya moralim bozulduHamilesin inşallah sağlklıdır gebeliğin şu an 4 haftalık olman lazım
Yok değerin çok düşük bide daha regl zamanın gelmemiş. Ultrason da en az 2 hafta sonra görünür ondan istemiş. Yoksa değer haftaya uygunDoktor 2 gun sonra tekrar istedi beta hcg sende tekrar istediyse problem wardr gibi bise yazmssin ya moralim bozulduisin kotusu herkesede soledm iki kere idrar testi yaptm pozitif
Ins canim yaaİki gün sonra değerinin 80- 150 arası olması lazım
Kan vermeye bukadar merakli olma senden alinan bir tup kan bebegin olusumunda bile buyuk gorev sagliyor sana onerim 2aydan sonra kontrole gitmen bukadar kucukken daha kan pihtisi o ve kalbi aticak ozamani bekle kalbi atmadan bu kadar ustune dusme masallah betahcg degerin normal ama 2ay dolsun diye bekle onerimkızlar 5 günlük gecikmeyle beta hcg yaptırdım 1850 çıktı. Doktor vajinal ultasonla keseyi gördü ancak tekrar tahlil istemedi değerlerine bakalım demedi ? Normalde 48 saatte bir iki katlanmasını takip etmesi gerekmiyormuydu ? Tecrübeli arkadaşlar lütfen cvp..
Tatlım düşük çıkması hamileliğinin başlangıcında olduğunun göstergesidir, benimde ilki 69 çıktı. Hızlıca arttı, o yüzden düzenli artış olduğunda hamilelik ilerler zatenMerhaba arkadaslar oncelıkler rabbim isteyen herkese nasıp eder ınsallah
ben gectıgımız ayın eylul 13 de adet oldum ve eylul 24 unde asılama yapıldı 9 ekımdede kontrole gel dedıler betaya bakılacaktı
bende dayanamayıp 8 ekımde gıttım sonuc 42,58 bır gun sonra asılamamın yapıldıgı fakulteye gıttım hamılesın dedıler
ama tekrar bakalım dedıler oradada sonuc 44,6 cıktıhamılesın dedıler ama sanırım cok yenu onumuzdekı persembe gunu tekrar kontrole cagırdılar kesecık olusmaya baslayacak dedıler bu arada bel ve kasık agrılarım oluyor ılıskıyıde yasakladılar
ama bu degerler sanırım cok dusuk ? bu konu hakkında detaylı bılgı verebılırmısınız acaba yanı bu degerler gunde ne kadar artıyor ?
hayırlı olsun. sanrım hamillik haftalarımız aynı gidecek. ben de 4 haftayı bitirmiş olmalıyım adetim 4 gün geçtiğine göre. haftaya pazartesi yeniden kan vermeye gideceğim. demekki inş 9 ayı tamamlarsak yaklaşık vakitlerde olucak doğumumuz. ben de haziran sonu gibi tahmin etmiştim. hadşi bakalım hayırlısıIns canim yaa
hayırlı olsun. sanrım hamillik haftalarımız aynı gidecek. ben de 4 haftayı bitirmiş olmalıyım adetim 4 gün geçtiğine göre. haftaya pazartesi yeniden kan vermeye gideceğim. demekki inş 9 ayı tamamlarsak yaklaşık vakitlerde olucak doğumumuz. ben de haziran sonu gibi tahmin etmiştim. hadşi bakalım hayırlısı
henüz ben muayene olmadım. kardeşim ilk haftalarda olmuştu. hiç bir duyumumuzda yoktu. şükür bi sıkıntısı yok. 18 haftalık oldu. ben araştırmadım konunun ehli de değilim ancak bana zararlı olmaz gibi geliyor. bu tabi doktorun nezaketine de bağlı olabilir.arkadaslar sıze vajınadanmı kontrol ettıler yoksa ultrasonlamı ? bende 4 haftalık hamıleyım yarın tekrar kontrole gıdıcem de kuzenım ultrasonla bakılması normal vajınadan bakınca dusuk rıskı oluyor dedı ? konu ıle ılgılı bılgınız varmıdır ?
merhabalar...tesekkur ederım cnm sagol bırde sunu merak edıyorum yarın benım kontrolum var daha 1 aylık falanım sanırım alttan muayene etmemelerı gerekıyormus sanırım dogrumudur dusuge yol acıyormus ? ultrasondada daha ufak oldugu ıcın kesecıgı tam olarak gormuyolarmıs hangısı yapılmalı acaba kuzenım alttan muayne olmaman gerekıyor dedı ustten bakılıyormus ?