Beta hcg degeri düşüklügü

Sabirla bekleyen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
21
8
1
33
Merhaba hanimlar 15.04.2019 da test yaptirdim beta degerim 251.2 cıkti 2 gun sonra yani bugun tekrar yaptirdim 395 cikti doktor degerin düşük oldugunu düşük yapabilecegimi soyledi degeri yukseltmek icin bisey yapabilirmiyim doktorum fazla konusmuyor endiselendim benim gibi olup sonra degeri yukselen oldu mu cuma tekrar gidicem Allahim korusun insallah guzel sonuc cikar. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi tesekkurler

Arkadasım merak ettım 2 hafta olmuş ne durumdasın ,

Arkadasım merak ettım 2 hafta olmuş ne durumdasın ,
Merhaba yeni gordum yazdiginizi kusura bakmayin ancak cevap verebiliyorum. 13 gun once gittigimdr kese gorundu vajinal muayenede dis gebelik degil dedi doktor tekrar gel dedi dün gittim kese normalde göründü karin usg de bebek gorunmedi kese büyümüş dedi bebek görünmüyor ama icindeki dokular iyi gec döllenme olmus dedi olmasi gereken 7 hafta 5 gunluk ama 6 haftalik kese gelisimi dedi 15 gun sonra tekrar gel suan bebegin görünmemesi cok normal 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedi duyamazsak o zaman sorun vardir ama bence %80 / %90 gayet iyi merak etme dedi rabbim mubarek gunlerde yardim etsin ilk gebeligim cok istiyoruz bi tam sevinemedik rabbim kimseye bu kadar sıkıntı yasatmasin tesekkur ederim onemseyip sordugun icin

İçini ferah tut umarım çocuğunu sağ salım kucağına alırsın da ıcın rahat eder neymıs arkadaş eskıden kadınlar gıderdı kese görününce tamam hamılesın derlerdı sımdı ıse ınanamıyor bır turlu ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…