Gebeliğe Hazırlık BETA HCG DEĞERİ DÜŞÜK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevmek gerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
42
5
1
Kızlar merhaba, dün ve bugün(2 test) gebelik testi yaptım 3 test de pozitif çıktı. Hastaneye gidip kan verdim ve doktor pozitif olduğunu ama değerinin çok düşük olduğunu söyledi. Adetime de 6 gün var acaba değer o yüzden mi düşük çıktı bilen varsa yazabilir mi, bu durum normal midir?

Canım ben betam 30 Ken öğrendim hiç bir sıkıntı yok kötü düşünmeeee

2 haftalık hamilesin bu değerle

ilk öğrendiğimde aile hekimi değeri görüp çok düşük demişti. Kadın doğumcum ise değerin düşüklüğü değil artışı önemli demişti, öyle de oldu. Yani döllenme henüz olmuş elbette ki beta hcg nin kana yansıması biraz zaman alıyor çok normal. Yani değer artacak endişe etme, iki gün sonra tekrar kan ver. 1,5/2 hafta sonra da kese görmeye gidersin

Ayyy inşallah canım çokça amin benim adetime daha 5 gün vardı dün test yaptığımda acaba sorun olur mu, test yine de doğru gösterir mi? Adetin geçmesini bekleyemedim hissediyordum test yaptım 3 defa test yaptım ilk yaptığım test silik gözüktü sonra yaptıklarım daha belirgindi hemen hastaneye gidip kan testi verdim.

Bu doktorlar neye göre düşük diyorlar anlamıyorum adete 6 gün varmış daha. Ben adet tarihim kesin değildi ama tam adet olacağım günlerde 90 küsürle öğrenmiştim gayet de sağlıklı ilerledi gebeliğim çok şükür. Hani gebelik var gibi duruyor ilerlemeye bakalım diyorlar genelde anlıyorum ama düşük ne demek doktor bir de bunu diyen

Hayır sorun olmaz, test doğruyu gösterebilir evet

Hayır sorun olmaz, test doğruyu gösterebilir evet
Doktor bize de gebelik testinin pozitif olduğunu ama tam net bir şey diyemeyeceğini ama gebeymişsiniz gibi hareket etmemiz gerektiğini dikkat etmemiz gerektiğini söyledi, yarın veya pazar günü tekrardan kan testi vermeye gideceğim inşallah benim de gayet sağlıklı bir şekilde ilerler adetime 5 gün kala adet sancısı gibi sancılar çekmem normal mi peki sana da sormak istiyorum cevaplarsan çok sevinirim

Normal sanırım ben yaşamamıştım galiba ama burda çok yazan oluyor. Ben 6-7. haftadan sonra birkaç hafta yoğun kasık ağrısı yaşamıştım dr normal demişti rahim genişliyor diye normal yani endişe etmeyin kanama olmadığı sürece korkma demiştir dr

Evet o da normal ben 7. Haftaya kadar adet ağrıları çekmiştim sağlıklı ilerler sen iyi düşün iyi olsun.

Evet ben de yarın kan testi için hastaneye gidince doktora soracağım bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…