beta hcg degerı 550

eftelya24

Sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
387
1
41
arkadaslar amcamın kızı ılk kez tup bebek denemesınde bulundu ve cok sukur ılk seferde tuttu,kan degerı 550 cıktı ucuz bebek yapılmıs ama hepsı tutmaz demısler ama bana degerı nyuksek gıbı geldı 13.gunde 550 olması sızce bu cogul gebelık degıl mı?

Cok Sevindim Canim tebrik ederim amcanin kizini
rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
banada degerlerinden cogul gibi geldi ama bilemicem
acaba hangi hastanede yaptirdi ?

kaydirigubbakcemile2öncelikle tebrik ederim kuzenini rabbim bebeğini kucağına almasınıda nasip eder inşallah. benimde k.k okuduklarım kadarıyla zannedersem hepsi tutmuş, sağlıklı olsunlarda hepsi doğsun darısı başıma...

ıstanbulda bı hastanede yaptırdı ama tam adını bılmıyorum ama ogrenıp buraya yazarım cunku dr undan cok memnun kendısı ve ılk denemede tutması cok buyuk bı basarı,allah olmayanlarada nasıp etsın ınsallah.

genelde tek gebeliklerde bu değer yaklaşık 200 civarı olur yani bu gebelik %90 çoğuldur ama bazende embriyo gelişimi çok güzel ve hızlı ilerliyor bu sebeplede rakam yüksek çıkabiliyor hayırlısı olsun diyorum ve Allah tamamına erdirsin canım

canım selam benımde ilk denememde tutmuştu ve değerim 630 çıkmiştı üç emriyı transfer edılmıstı hepsı tutmuştu ama kese görülmesi için gittiğmde iki kese gözüktü üçüncüsü mınıktı ve düşmüştü herşey iyiydı ama altı ayın içinde kaybettım senın kıde çoğul gözüküyo hayırlısı ols canım tebrık ederim inş herşey yolunda ve çok güzel giderrrrrrrr....

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin. kucağına almasını da nasip etsin inşallah. çoğul gibi gözüküyor ama dr keseye bakınca kaç tane olduğu anlaşılır. hayırlısı olsun.

Canım tebrik ediyorum. :hooray: İnşallah sağlıkla kucağına da alır bebeğini ya da bebeklerini. Şeniz :nazar: Darısı isteyen herkesin başına inşallah. kaydirigubbakcemile5

Merhaba,
araniza yeni katildim, 7 aylik evliyim, 3 aydir bebek istiyoruz,
16 aralik son adet tarihim, 8 ocakta hcg kan degerim 5,70. acaba hamilemiyim ????????????

arkadaslar amcamın kızı ılk kez tup bebek denemesınde bulundu ve cok sukur ılk seferde tuttu,kan degerı 550 cıktı ucuz bebek yapılmıs ama hepsı tutmaz demısler ama bana degerı nyuksek gıbı geldı 13.gunde 550 olması sızce bu cogul gebelık degıl mı?

Öncelikle gözünüz aydin ve Allah tamamina erdirsin ..
Dilerim saglikla kucagina aldigi günleri de görürr...
Darisi bizlerin basina ..

Beta Hcg ye gelince :
Benim de 3 ebriyom transfer edilmisti ve 12. gün degerim 560 cikmisti ..
Yani ücüzlerime hamileydim ..(düsürmemis olsaydim simdi 13 haftalik olcaklardi :1no2:)
Büyük bir ihtimalle kuzenininki de ücüz olmali ..
Hakkinizda hayirlisi olsun ...

Tebrik ederim canım işallah hep böle sağlıklı ilerler hamileliği darısı bana 13 ocak test olucam ve dileyen tüm arkadaşlara

selam tebrik ederim . Allah tamamına erdirsin .
benimde 12,gün değerim 548 çıkmıştı. 3 tane kese var. üçüzüm olabilir.
ama korkuyorum kaybetmekten. Allah yardımcımız olsun.

Öncelikle gözünüz aydin ve Allah tamamina erdirsin ..
Dilerim saglikla kucagina aldigi günleri de görürr...
Darisi bizlerin basina ..

Beta Hcg ye gelince :
Benim de 3 ebriyom transfer edilmisti ve 12. gün degerim 560 cikmisti ..
Yani ücüzlerime hamileydim ..(düsürmemis olsaydim simdi 13 haftalik olcaklardi :1no2:)
Büyük bir ihtimalle kuzenininki de ücüz olmali ..
Hakkinizda hayirlisi olsun ...

canim cok üzüldüm.hakkinda hayirlisi olur insallah..benimde 12.gün degerim 847,5 cikti.yüksek dimi?peki bise sorcam arkadasim düsüklerin sebebi ne?neden olmustur?kendine dikkat etmedigin icin falanmi?korkuyorum walla yaaa...

X