İki gun sonra tekrar kan verin artislari kontrol edin doktor suan icin birsey yapamaz cunkuİnşallah çok teşekkür ederim doktora gitmedim sadece kal aldırdım gitmelimiyim
Hayırlı olsun 5 ustu pozitif suan ki deger değil önemli olan iki gunde bir en az %60 artis olması sağlıkla ilerlesin insallahKızlar benimde beta 7.17 çıktı 2 gun önce bugün yine verdim kan bakalım ne çıkacak 7.17 nasıl kızlar
Kızlar bugünkü kan testim 34.01 çıktı nasıl çok heyecanlıyım sagliklimiHayırlı olsun 5 ustu pozitif suan ki deger değil önemli olan iki gunde bir en az %60 artis olması sağlıkla ilerlesin insallah
Çok güzel çıkmış gözünüz aydinKızlar bugünkü kan testim 34.01 çıktı nasıl çok heyecanlıyım sagliklimi
Allah razı olsun canım benim kese için ne zaman gitmeliyim acabaÇok güzel çıkmış gözünüz aydin
Karından ultrasonda beta nin 3000 olmasi gerekiyor diye biliyorum 1800 de de vajinal ultrason ile gözüküyor diye biliyorumAllah razı olsun canım benim kese için ne zaman gitmeliyim acaba
Evde gebelik testi yaptınız mı tekrarMerhaba arkadaşlar 4 gün gecikti renklim dün kan vermiştim 3,4 çıkmıştı değer doktora görünmeden tahlil yaptırmıştım akşam kanamam geldi ama sıvı şekilde biryerim kesilir gibi ama az bir pet doldurmaz bugünde aynı neden olabilir üstüne görmemi acaba kaşıklarım belim çok ağrıyor bilgi verirseniz sevinirim tesekkürler
Hayır yapmadımEvde gebelik testi yaptınız mı tekrar