• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg de hamile oldugu cıkmayan sonradan ögrenen varmı???

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
Arkadaslar birşey danısmak istiyorum adetim 5 gün geçti ve bende kanda baktırdım 0.144 cıktı yani negatif ama yaklasık 10 gün oldu hala adet olamadım sizce ne yapmalıyım sanmıyorum ama hamile olabilirmiyim?

canım bence kan testini yenile sonuçta şüpheli ilişkiden 7-10 sonra kanda çıkıyo inş.hamilesindir:ecrin_bebek:

ilk gebeliğimde bi ploklinikte kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.. ama ben hamilelği hissediyordum.. sonra 10 gün geçince idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı..
yani yaptırdığın yere göre değişir..başka yere tekrar yaptır bence arkadaşım..

arkadaşlar benimde benzer bir durumum var. regli tarihimden iki gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. 4 gündür de bu lekelenmeler ara ara devam ediyor. idrar ve kan testi yaptırdım. negatif ikisi de. ama kanamam da başlamıyor. böyle bir durum yaşayan var mı? yardımcı olursanız sevinirim. :(

Arkadaslar verdiginiz cevaplar için tesekkür ederim..
Bu arada ben hala adet olmadım p.tesiye kadar olmazsam dogum evine gidicem Allah yardımcımız olsun..

Arkadaslar verdiginiz cevaplar için tesekkür ederim..
Bu arada ben hala adet olmadım p.tesiye kadar olmazsam dogum evine gidicem Allah yardımcımız olsun..

günaydın canım benımde 7 günüm geciyorgögüslerim hassaslaştı kasıklarıma ara ara sancılar giriyor test yapmadım daha

bende de bu ay kist vardı doktora gittim adetime 10 gün vardı rahim duvarın birazcık kalınlasmıs dedı bi kan testi yaptır sonuc 1,20 negatif çıktı.ama daha o dönemde 2-3 gün olmustu yumurtlama dönemımın üzerinden.adet olacagın için olabılır dedı.ama sanki benım içimde bir his var belki erken oldugu için kan testi negatif çıkmıstır dıe.ayrıca daha önceki aylarda test sonucum 0,01 çıkmıstı yine de bi artma var:) allah umut kesılmezkaydirigubbakcemile3

Allah bütün istyenlere hayırlı evlatlar versin önemlisi o inş. hamileyizdir ama benim pek umudum yok acıkcası ama Allahtan umut kesilmez rabbim belki ol demiştir ve olmustur Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn

Ben de sizin yaşadığınızın aynısını yaşıyorum.Adetim bugün itibariyle tam 1 hafta gecikti,geciktikten 3gün sonra bhcg baktırdım 0.00 çıktı.Çok ilginç geldi bana ,çok istikrarlı bir tahlil sonucu:S Evde yaptığım tahlillerde de negatif çıkıyor.İlk kez bu kadar gecikme yaşadım.Bugün sabah kırmızı bir lekelenme yaşadım ama hala adet olamadım.Sanırım gebeliği çok istediğim için bünyem kanamayı erteliyor.
Çok stresliyim,yüzüm gözüm sivilce döktü.Ben de 3-4 gün daha olmazsam kadın doğum doktoruna gideceğim.

hepimiz bebek istemeye başladık başlayalı bünyemiz kendini şaştı.insan böle olunca da kendine kötülük yapmış gibi hissedio :( inş. en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz.

kızlar bende tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum bi arkadaşım var ağustos ayından beri bebek istiyolar en son ocak 18 de adet gördü ve bidaha görmedi şubat 18 den sonra 1 hafta bekledi idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdı ordada negatif çıktı o zaman bizde stresten geciktiğini üşünüp beklemeye başladık artık bu salı doktora gidicektiki dün dayanamayıp idrar testi yapmış veeeeeeee kıpkırmızı çift çizgi o kadar mutlu olmuşlarki meğerse geç döllenme olmuş şimdi yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicekler doktora yani son adetinden tam 64 gün sonra gebe olduğunu öğrendi darısı bizlerin başına kızlar

Kizlarsizce bnm hamile olma ihtimalim varmi eger 20 subatta yumurtlama ise o kahve leke 26 sindaki akintiyla gelen iki damla kan da catlama.belirtisisye ben 5 martta kan tahlili yaptım negatifti ne diyorsunuz bu teorime :)))

Hayatimda ilk kez leke ve boyle akinti icinde kanama yasadim bu arada

Sabahtan beride midem bi hos boyle bulantim var gibi yani tamda bulanti degilde iste bide adetim.geciktigindemuthis şişkinligim olurdu o da yok

Buarada 20 subat adet günümduu yani olmam gereken gün

Pardon ya yanlis yere yaZdim bu konu epey oncesinin konusuymus :)

Back