2 gün olmadan kan vermişsiniz ve 2 katına yakın yükselmiş endişelenmeyin inşaAllah saglıkla yükselirMerhabalar ben sizlere birsey danışmak istiyorum lütfen b ilgisi olan bana bilgi verebilir mi bu konuda Biz eşimle planlı gebelik yapmıştık ovülasyon ile yumurtlama dönemim 9 gündü ve biz o gün denedik daha sonra benim nörolojide randevum vardı ben ilk önce nörolojiye gittim nöroloji bana dedi ki beynindeki küçük damarlarda tıkanıklık var sonra benden kan pıhtılaşması var mı diye test yaptı ve pozitif geldi ondan Ondan sonra beni kadın doğuma yönlendirdi ve de beta hcg baktır diye Şimdi benim ve en son ki regl başlangıç dönemim 29 Ekim Benim 23 Kasım'da regl olmam gerekirken ben Beta HCG testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı Normalde daha yüksek çıkması gerekiyormuş bu Neden böyle oluyor biliyor musunuz biri beni aydınlatabilir mi Lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi Kafamız çok karıştı nereden başlayacağımızı bilmiyoruz Biz pozitif diye geldi diye sevinirken daha farklı şeyler öğrendik böyle düşük yükselmesinin sebebi ne olur yarın tekrardan kan vereceğim kadın doğumdan Cuma günü bana tekrardan kan vermemi istedi Sizce ne yapmalıyım
1 gün arayla yapmışın sanırım iki farkli yer tek bir yerden yapman lazım 2 güne bir ver canım 1 güne göre yükseliş güzel 2 kati veya yüzde 60 olması lazım sürekli verme strese sokma kendini 3 haftalık dahaMerhabalar ben sizlere birsey danışmak istiyorum lütfen b ilgisi olan bana bilgi verebilir mi bu konuda Biz eşimle planlı gebelik yapmıştık ovülasyon ile yumurtlama dönemim 9 gündü ve biz o gün denedik daha sonra benim nörolojide randevum vardı ben ilk önce nörolojiye gittim nöroloji bana dedi ki beynindeki küçük damarlarda tıkanıklık var sonra benden kan pıhtılaşması var mı diye test yaptı ve pozitif geldi ondan Ondan sonra beni kadın doğuma yönlendirdi ve de beta hcg baktır diye Şimdi benim ve en son ki regl başlangıç dönemim 29 Ekim Benim 23 Kasım'da regl olmam gerekirken ben Beta HCG testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı Normalde daha yüksek çıkması gerekiyormuş bu Neden böyle oluyor biliyor musunuz biri beni aydınlatabilir mi Lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi Kafamız çok karıştı nereden başlayacağımızı bilmiyoruz Biz pozitif diye geldi diye sevinirken daha farklı şeyler öğrendik böyle düşük yükselmesinin sebebi ne olur yarın tekrardan kan vereceğim kadın doğumdan Cuma günü bana tekrardan kan vermemi istedi Sizce ne yapmalıyım
4+2 son adet tarihine göre1 gün arayla yapmışın sanırım iki farkli yer tek bir yerden yapman lazım 2 güne bir ver canım 1 güne göre yükseliş güzel 2 kati veya yüzde 60 olması lazım sürekli verme strese sokma kendini 3 haftalık daha
Hee doğrudur4+2 son adet tarihine göre
Ben değere göre söyledim4+2 son adet tarihine göre
2 gün olmadan kan vermişsiniz ve 2 katına yakın yükselmiş endişelenmeyin inşaAllah saglıkla yükselir
1 gün arayla yapmışın sanırım iki farkli yer tek bir yerden yapman lazım 2 güne bir ver canım 1 güne göre yükseliş güzel 2 kati veya yüzde 60 olması lazım sürekli verme strese sokma kendini 3 haftalık
4+2 son adet tarihine göre
Canım biri aile hekimi diğeri hastane idi benden son bakılan test de 27 kasım da 78.4 yazıyor değerim iyimi sence1 gün arayla yapmışın sanırım iki farkli yer tek bir yerden yapman lazım 2 güne bir ver canım 1 güne göre yükseliş güzel 2 kati veya yüzde 60 olması lazım sürekli verme strese sokma kendini 3 haftalık daha
Elimde olan bir şey değildi Hani sabırsızlanıp ben vermedim Doktor isteyip beni kadın doğuma yönlendirdiği için aldılar benden tekrardan kan İnşallah yükselir diye umut ediyorum2 gün olmadan kan vermişsiniz ve 2 katına yakın yükselmiş endişelenmeyin inşaAllah saglıkla yükselir
İnşaAllah yükselir2 gün olmadan kan vermişsiniz ve 2 katına yakın yükselmiş endişelenmeyin inşaAllah saglıkla yükselir
4+2 son adet tarihine göre
Şimdi şöyle canım benim ovulasyon testi yaptığımda tam net çizgiye 6 Kasım ve 7 Kasım'da görmüştüm O yüzden biz o iki günde denemiştik 7 Kasım'a göre kaç günlük oluyor Ben planlı gebelik olarak düşündüğüm için şu anlık 7 Kasım'dan düşünüyorum kaç günlük olmuş oluyor o zaman ve o zamana göre değeri iyi mi ?4+2 son adet tarihine göre
Son adet tarihinize göre hesaplanır gebelik yumurtlamadan bağımsızŞimdi şöyle canım benim ovulasyon testi yaptığımda tam net çizgiye 6 Kasım ve 7 Kasım'da görmüştüm O yüzden biz o iki günde denemiştik 7 Kasım'a göre kaç günlük oluyor Ben planlı gebelik olarak düşündüğüm için şu anlık 7 Kasım'dan düşünüyorum kaç günlük olmuş oluyor o zaman ve o zamana göre değeri iyi mi ?
Ya dua edin inşallah bebiş vardır.Son adet tarihinize göre hesaplanır gebelik yumurtlamadan bağımsızyine 4+2 yani. Kese ve bebek göründüğünde inşallah oynamalar olabilir ileri geri. Değeriniz iyi bence
İnşallah güzel haberler alırsınızYa dua edin inşallah bebiş vardır.Kaçıncı haftada kese gözüküyor bebek gözüküyor peki benim kaçıncı haftada gitmem gerekiyor
İnşallah canım güzel haberler alırım. Aldığım da yazarımİnşallah güzel haberler alırsınızgenelde 5-6 hafta civarı kese görünüyor 6-7 civarı kalp atışı duyuluyor
27 kasımda 78 olduysa evet yeteri kadar artmamışCanım biri aile hekimi diğeri hastane idi benden son bakılan test de 27 kasım da 78.4 yazıyor değerim iyimi sence
Sali akşam saat 21.00 da kan verdim 32.80 çıktıArada 1 gün var düşük yükselmemiş ki