Merhabalar ben sizlere birsey danışmak istiyorum lütfen b ilgisi olan bana bilgi verebilir mi bu konuda Biz eşimle planlı gebelik yapmıştık ovülasyon ile yumurtlama dönemim 9 gündü ve biz o gün denedik daha sonra benim nörolojide randevum vardı ben ilk önce nörolojiye gittim nöroloji bana dedi ki beynindeki küçük damarlarda tıkanıklık var sonra benden kan pıhtılaşması var mı diye test yaptı ve pozitif geldi ondan Ondan sonra beni kadın doğuma yönlendirdi ve de beta hcg baktır diye Şimdi benim ve en son ki regl başlangıç dönemim 29 Ekim Benim 23 Kasım'da regl olmam gerekirken ben Beta HCG testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı Normalde daha yüksek çıkması gerekiyormuş bu Neden böyle oluyor biliyor musunuz biri beni aydınlatabilir mi Lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi Kafamız çok karıştı nereden başlayacağımızı bilmiyoruz Biz pozitif diye geldi diye sevinirken daha farklı şeyler öğrendik böyle düşük yükselmesinin sebebi ne olur yarın tekrardan kan vereceğim kadın doğumdan Cuma günü bana tekrardan kan vermemi istedi Sizce ne yapmalıyım