• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg' de 1.20 çıkıp hamile olanlar?

cheesecake30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
1.000
822
123
Kızlar bugün testimde 1.20 çıktı. Birçok belirgin belirtim vardı. Adetim yarın olması gerek ama dayanamadım yaptım. :( içinizde var mı böyle olan?

Kızlar bugün testimde 1.20 çıktı. Birçok belirgin belirtim vardı. Adetim yarın olması gerek ama dayanamadım yaptım. :KK43: içinizde var mı böyle olan?
Canm gecen ay bende senn gibiydim ben birde geciktim 10 gün kadar testimde 1.20 çkmıştı bu gebelik yok demek cnm =( kistim olduğu için olmuş ama yinede allah gönlüne göre versin....

Ya çok üzüldüm :KK43: yumurtalıklarımda çok ağrı var kistten mi acaba? Sende var mıydı?
Vardı cnm hic üzülme hemde kocamndı bnmki 50mm di kendiliğinden patladı doğm kontrol habı kullandm geçn ay bunları yaşadm bu ay 5 haftalk hamileyim cnm hiç üzülme şuan bile sag yumurtalığmda 35 mm kist var

Vardı cnm hic üzülme hemde kocamndı bnmki 50mm di kendiliğinden patladı doğm kontrol habı kullandm geçn ay bunları yaşadm bu ay 5 haftalk hamileyim cnm hiç üzülme şuan bile sag yumurtalığmda 35 mm kist var
Ben de gidip baktırayım bi. İstanbulda mısın? Belli bir doktorun var mı?

5 in altındaki değerlerde gebelik yoktur.
Allah hayırlısı ile kucağınızı doldursun.

Evet zaten hamilelik olmadığı kesin de bari hormonlara tekrar baktırayım.
Merhaba nasılsın şimdi o psikolojiden kurtulabildin mi ? ne ler yaptın bu gecen Zaman içinde bize de söyler misin
Bende ilk defa bu ay 15 günlük bir gecikme yaşadım bel yumurtalık rahim her yer
M ağrıdı ve bugün değerlerim de 1.20 yi gördüm. Ve kafam karma karışık Rabbim hayırlısıyla bizi evlatlarımıza kavuştursun inşaAllah.

Merhaba nasılsın şimdi o psikolojiden kurtulabildin mi ? ne ler yaptın bu gecen Zaman içinde bize de söyler misin
Bende ilk defa bu ay 15 günlük bir gecikme yaşadım bel yumurtalık rahim her yer
M ağrıdı ve bugün değerlerim de 1.20 yi gördüm. Ve kafam karma karışık Rabbim hayırlısıyla bizi evlatlarımıza kavuştursun inşaAllah.
canım ben o süreçten sonra doktora gittim. tarlusal verdi ama ben gittiğim ay hamileymişim. belki de hamile kalacağım için ağrılarım vardı. stres keisnlikle çok etkiliyor, çocuk çok isteyince ona odaklanıyorsun ve başka bişey düşünmüyorsun. o yüzden kafayı rahat bırakmak çok önemli. ve adetten hemen sonra olana adet olana kadar 2 gün e1 ilişki önemli. mesel aben yumurtlama testi almıştım ona göre ilişkiye girmiştik olmadı. sonra serbest bıraktım kendimi adetten sonra başladım hatta 3 güne bir oldu diye hatırlıyorum. allah olanlara kucağına almayı, henüz olmayanlara da en yakın zamanda bebe nasip etsin inşallah.

canım ben o süreçten sonra doktora gittim. tarlusal verdi ama ben gittiğim ay hamileymişim. belki de hamile kalacağım için ağrılarım vardı. stres keisnlikle çok etkiliyor, çocuk çok isteyince ona odaklanıyorsun ve başka bişey düşünmüyorsun. o yüzden kafayı rahat bırakmak çok önemli. ve adetten hemen sonra olana adet olana kadar 2 gün e1 ilişki önemli. mesel aben yumurtlama testi almıştım ona göre ilişkiye girmiştik olmadı. sonra serbest bıraktım kendimi adetten sonra başladım hatta 3 güne bir oldu diye hatırlıyorum. allah olanlara kucağına almayı, henüz olmayanlara da en yakın zamanda bebe nasip etsin inşallah.
çok geç oldu ama, 1.20 çıkmasına rağmen hamile miydiniz? aynı durumdayım lütfen cevap verin....... :(

En güvenirli olan bence kan testi .bende yapmaya korkuyorum ya hamile değilsem :KK43:
Bencede en güvenilir kan 3 gün geçti erken gebelik testi çift çiGi çıktı kanda çıkmadı en son gün bir daha kan verdim gene çıkmadı ve regl oldum vr bu testler hikaye kızlar kan kesin bu testler yüzünden iki kere kana para verdim

Bencede en güvenilir kan 3 gün geçti erken gebelik testi çift çiGi çıktı kanda çıkmadı en son gün bir daha kan verdim gene çıkmadı ve regl oldum vr bu testler hikaye kızlar kan kesin bu testler yüzünden iki kere kana para verdim
Merhaba kızlar adetim 3 gün gecikti kaç gündür test yaptım negatif çıktı bugün kan testi verdim 1.20 çıktı 1 hafta daha beklersem olmazsa sizce yükselir mi yani geç döllenme olabilir mi?

Back