- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
- Konu Sahibi cheesecake30
Kızlar bugün testimde 1.20 çıktı. Birçok belirgin belirtim vardı. Adetim yarın olması gerek ama dayanamadım yaptım.
içinizde var mı böyle olan?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm gecen ay bende senn gibiydim ben birde geciktim 10 gün kadar testimde 1.20 çkmıştı bu gebelik yok demek cnm =( kistim olduğu için olmuş ama yinede allah gönlüne göre versin....Kızlar bugün testimde 1.20 çıktı. Birçok belirgin belirtim vardı. Adetim yarın olması gerek ama dayanamadım yaptım.içinizde var mı böyle olan?
Ya çok üzüldümCanm gecen ay bende senn gibiydim ben birde geciktim 10 gün kadar testimde 1.20 çkmıştı bu gebelik yok demek cnm =( kistim olduğu için olmuş ama yinede allah gönlüne göre versin....
Vardı cnm hic üzülme hemde kocamndı bnmki 50mm di kendiliğinden patladı doğm kontrol habı kullandm geçn ay bunları yaşadm bu ay 5 haftalk hamileyim cnm hiç üzülme şuan bile sag yumurtalığmda 35 mm kist varYa çok üzüldümyumurtalıklarımda çok ağrı var kistten mi acaba? Sende var mıydı?
Ben de gidip baktırayım bi. İstanbulda mısın? Belli bir doktorun var mı?Vardı cnm hic üzülme hemde kocamndı bnmki 50mm di kendiliğinden patladı doğm kontrol habı kullandm geçn ay bunları yaşadm bu ay 5 haftalk hamileyim cnm hiç üzülme şuan bile sag yumurtalığmda 35 mm kist var
Yok canm ben izmirdeyim...Ama bi bekle adetin gelsin bi bittikten sonra git doktora gecikirsen hemen git...Ben de gidip baktırayım bi. İstanbulda mısın? Belli bir doktorun var mı?
Evet malesef öyleymiş değer yükselir mi diye bekliyorum ama umudum yok. ..5 in altındaki değerlerde gebelik yoktur.
Allah hayırlısı ile kucağınızı doldursun.
Evet zaten hamilelik olmadığı kesin de bari hormonlara tekrar baktırayım.Yok canm ben izmirdeyim...Ama bi bekle adetin gelsin bi bittikten sonra git doktora gecikirsen hemen git...
Merhaba nasılsın şimdi o psikolojiden kurtulabildin mi ? ne ler yaptın bu gecen Zaman içinde bize de söyler misinEvet zaten hamilelik olmadığı kesin de bari hormonlara tekrar baktırayım.
canım ben o süreçten sonra doktora gittim. tarlusal verdi ama ben gittiğim ay hamileymişim. belki de hamile kalacağım için ağrılarım vardı. stres keisnlikle çok etkiliyor, çocuk çok isteyince ona odaklanıyorsun ve başka bişey düşünmüyorsun. o yüzden kafayı rahat bırakmak çok önemli. ve adetten hemen sonra olana adet olana kadar 2 gün e1 ilişki önemli. mesel aben yumurtlama testi almıştım ona göre ilişkiye girmiştik olmadı. sonra serbest bıraktım kendimi adetten sonra başladım hatta 3 güne bir oldu diye hatırlıyorum. allah olanlara kucağına almayı, henüz olmayanlara da en yakın zamanda bebe nasip etsin inşallah.Merhaba nasılsın şimdi o psikolojiden kurtulabildin mi ? ne ler yaptın bu gecen Zaman içinde bize de söyler misin
Bende ilk defa bu ay 15 günlük bir gecikme yaşadım bel yumurtalık rahim her yer
M ağrıdı ve bugün değerlerim de 1.20 yi gördüm. Ve kafam karma karışık Rabbim hayırlısıyla bizi evlatlarımıza kavuştursun inşaAllah.
çok geç oldu ama, 1.20 çıkmasına rağmen hamile miydiniz? aynı durumdayım lütfen cevap verin.......canım ben o süreçten sonra doktora gittim. tarlusal verdi ama ben gittiğim ay hamileymişim. belki de hamile kalacağım için ağrılarım vardı. stres keisnlikle çok etkiliyor, çocuk çok isteyince ona odaklanıyorsun ve başka bişey düşünmüyorsun. o yüzden kafayı rahat bırakmak çok önemli. ve adetten hemen sonra olana adet olana kadar 2 gün e1 ilişki önemli. mesel aben yumurtlama testi almıştım ona göre ilişkiye girmiştik olmadı. sonra serbest bıraktım kendimi adetten sonra başladım hatta 3 güne bir oldu diye hatırlıyorum. allah olanlara kucağına almayı, henüz olmayanlara da en yakın zamanda bebe nasip etsin inşallah.
çok geç oldu ama, 1.20 çıkmasına rağmen hamile miydiniz? aynı durumdayım lütfen cevap verin.......![]()
Siz hamile çıktınız mı?Merhaba sizin durumunuzdayım şu anda 1.20 çıktı 12 gün öncesinden şu anda merak ettim hamile miydiniz
Siz hamile çıktınız mı?
Dün test yaptım sabah çöpe attım gece baktım çizgi silik çıktı anlamadım ki bu testler i zatenSiz hamile çıktınız mı?
En güvenirli olan bence kan testi .bende yapmaya korkuyorum ya hamile değilsemDün test yaptım sabah çöpe attım gece baktım çizgi silik çıktı anlamadım ki bu testler i zaten
En güvenirli olan bence kan testi .bende yapmaya korkuyorum ya hamile değilsem![]()
Merhaba kızlar adetim 3 gün gecikti kaç gündür test yaptım negatif çıktı bugün kan testi verdim 1.20 çıktı 1 hafta daha beklersem olmazsa sizce yükselir mi yani geç döllenme olabilir mi?Bencede en güvenilir kan 3 gün geçti erken gebelik testi çift çiGi çıktı kanda çıkmadı en son gün bir daha kan verdim gene çıkmadı ve regl oldum vr bu testler hikaye kızlar kan kesin bu testler yüzünden iki kere kana para verdim
Merhaba biraz zaman gecms ama gebelik olistumuMerhaba kızlar adetim 3 gün gecikti kaç gündür test yaptım negatif çıktı bugün kan testi verdim 1.20 çıktı 1 hafta daha beklersem olmazsa sizce yükselir mi yani geç döllenme olabilir mi?