Kimyasal gebelik olabilir tahmini regl olacaksın yakın zamandaMerhaba kızlar bu buruk sevinci anlatacağım size. Benim son adet tarihim 27 Eylül. Bende adetin ikinci günü yani 29 Eylülde doktora gittim günde iki kere yemek üzere iki kutu klomen verdi bana daha sonra yumurtanın geliştiğini 20 mm olduğunu söyledi. Çatlama iğnesi verdi.9 Ekim cuma günü iğneyi vurdum.daha sonra çok fazla miğde bulantısı ve halsizlik yaşadım evde gebelik testinde pozitif sonuç aldım ilkine inanmayıp ikinci bir test yaptım. Oda aynı şekilde çıktı. Kanda Beta hcg baktırdım 10,538 çıktı. İki gün sonra tekrarlanması gerektiği söylendi bugün yaptığım test 3.880 çıktı.akil alır gibi değil neden böyle çıktı bilgisi olan yazabilirim mi....
3.880 de dış gebeligin ne işi var bacımKimyasal veya dış gebelik muhtemelen
Yani yükselmez mi diyorsunuz adetime 10 gün var daha
Düşmüş epey. Yükselmesi daha kötü. O zaman dış gebelik var demektir. Kimyasal çok daha iyidir. Yakında adetiniz de gelir.Yani yükselmez mi diyorsunuz adetime 10 gün var daha
İnternette araştırdım çatlama iğnesi bu seviyeye getirebilir diyor yani iğnenin etkisi olabilirmişDüşmüş epey. Yükselmesi daha kötü. O zaman dış gebelik var demektir. Kimyasal çok daha iyidir. Yakında adetiniz de gelir.
Düşmesi sorundur her zaman. İlk çıkan değerin iki günde bir iki kat artması gerekir. Değer düşüyorsa sorunlu gebeliktir.İnternette araştırdım çatlama iğnesi bu seviyeye getirebilir diyor yani iğnenin etkisi olabilirmiş
Çatlatma iğnesi nden kaç gün sonra kan verdinMerhaba kızlar bu buruk sevinci anlatacağım size. Benim son adet tarihim 27 Eylül. Bende adetin ikinci günü yani 29 Eylülde doktora gittim günde iki kere yemek üzere iki kutu klomen verdi bana daha sonra yumurtanın geliştiğini 20 mm olduğunu söyledi. Çatlama iğnesi verdi.9 Ekim cuma günü iğneyi vurdum.daha sonra çok fazla miğde bulantısı ve halsizlik yaşadım evde gebelik testinde pozitif sonuç aldım ilkine inanmayıp ikinci bir test yaptım. Oda aynı şekilde çıktı. Kanda Beta hcg baktırdım 10,538 çıktı. İki gün sonra tekrarlanması gerektiği söylendi bugün yaptığım test 3.880 çıktı.akil alır gibi değil neden böyle çıktı bilgisi olan yazabilirim mi....
8 gün sonraÇatlatma iğnesi nden kaç gün sonra kan verdin
Teşekkür ederim yani hâlâ bir şansım var demek oluyor bu9 ekimde zaten iğne vurulmuşsunuz. Ne gebeliğinden söz ediyor arkadaşlar anlamadım?Çatlatma iğnesinin içinde hcg var yani hamilelik hormonu sizi o yanıltmış oysaki içinde de yazıyor 10 günden önce test yapmayın diye...
24 ünde adet olmazsanız testi tekrarlayın
İnşallah 3 4 gün sonra yükselirÇatlatma iğnesinin etkisi anca geçiyodur 3,4 gün sonra tekrar kan verin
Umarım bidahaki yaptığımda güzel sonuç alırım teşekkür ederimKan değerleri adetiniz gecikince doğru sonuç verir suanki sonuç anlamsız zaten tedavi olduğunuz için degeler byle cikablr daha adetibize on gün var on gün sonra beta HCG baktirn hatta bikac gün de geçmesi lazım
Çatlatma iğnesinin etkisi maksimum 12 günde geçiyormus, iğnenin etkisinden bu degerleriniz.. Doktorunuzun bunu gözardı etmesine şaşırdım 2 gün sonra tekrar test yaptırması saçma olmusMerhaba kızlar bu buruk sevinci anlatacağım size. Benim son adet tarihim 27 Eylül. Bende adetin ikinci günü yani 29 Eylülde doktora gittim günde iki kere yemek üzere iki kutu klomen verdi bana daha sonra yumurtanın geliştiğini 20 mm olduğunu söyledi. Çatlama iğnesi verdi.9 Ekim cuma günü iğneyi vurdum.daha sonra çok fazla miğde bulantısı ve halsizlik yaşadım evde gebelik testinde pozitif sonuç aldım ilkine inanmayıp ikinci bir test yaptım. Oda aynı şekilde çıktı. Kanda Beta hcg baktırdım 10,538 çıktı. İki gün sonra tekrarlanması gerektiği söylendi bugün yaptığım test 3.880 çıktı.akil alır gibi değil neden böyle çıktı bilgisi olan yazabilirim mi....
Var tabiki ama gebelik geçirmediniz ne kimyasal ne dış. O konuda bi hem fikirleşelimTeşekkür ederim yani hâlâ bir şansım var demek oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?