Hadi inş teşekkür ediyorumMerhaba, 1. Bebegıme tüp bebekle hamile kalmıstım 12. Gun 570 di 2. Si doğal yollarla gebelıkti 5gun gecıkmeyle 12.000 den fazlaydı tek bebek varbence sizin ikiz degıl normal deger 3 embrıyo transferıne göre
Rica ederim hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olsunHadi inş teşekkür ediyorumumarım normaldir
Saolun teşekkür ederim aminRica ederim hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olsun
Çok teşekkür ederim sizide tebrik ederimBenim 10.gün 192, 12.gün 791 di ve ikiz, bence sizin de öyle, hayırlısı olsun inşallah
Güzel 2 kat artması gerekiyor ve güzel artmış. Ama tabiki sana en güzel cevabı doktorun verecektir.Kızlar 5 inci embriyosu transfer oldum dayanamadım 5 inci gün test verdim 54 çıktı 7 inci gün bidaha verdim 155 çıktı normalmi sizce
Merhabalar benim 10’unda 78, 13’ünde 338 ve bugün (15’i) 1154 cıktı. Sat 17 ekim bat dün veya bugündü. Acaba ikiz olma iht var mı veya bu değerler normal mi?Güzel 2 kat artması gerekiyor ve güzel artmış. Ama tabiki sana en güzel cevabı doktorun verecektir.