- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
her 48 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor. takip gerekiyor yani.
benim 3 haftalık filandı tahlil yaptırdığımda. bhcg 275 çıkmıştı. sizinki çok çok yeni olsa gerek. inşallah sağlıklı bir hamileliğiniz olur. sevgiler.
herkesin hcg seviyesi aynı haftalarda aynı değildir, bu yüzden kendini kimseyle kıyaslama. 2 günde 2 katına çıkıyorsa en azından hormon artışı olarak sağlıklı bir gebelik demektir tek kriterin bu olsun. 4 haftalıkken 600 çıkan da var 60 çıkan da var. sanıyorum 3 haftalık hamilesin, beklenen adet günün gelmiş olsa bile beklediğin günde yumurtlamamış olabilirsin ya da geç döllenme olabilir. canını şimdiden sıkma yoksa bu süreç geçmez :)
Benim de adetime üç gün varken 36 çıkmıştı,48 saat sonra ise 82'ye çıkmıştı.Önemli olan 48 saatte en az %66 artması.
Benim 14 çıkmıştı geçen hafta kalp atışını duydum niyetini bozma biraz sabretmen gerekiyor 2 haftadan önce agrin vs olmazsa düşme pesineKızlar adetime 3 günüm var b hgc 37,13 hamileyim değil mi hamilesin dedi ama dusuk geldi
Benim 14 çıkmıştı geçen hafta kalp atışını duydum niyetini bozma biraz sabretmen gerekiyor 2 haftadan önce agrin vs olmazsa düşme pesine
Hayırlısı olsunBenim regl günü 27,68 çıkmıştı 2 gün sonra yani dün 37,75 çıktı.. Artıyor ama iki katı şeklinde değil.. Sonuç ne olacak bilmiyorum.. Umarım sağlıkla alabilirim yavrumu kucağıma.. Pazartesi gidicem doktora o zaman anlarım belki ne olduğunu.. Bu durumda olup olumlu sonuç olan kişilerin yazdıklarını okudumm.. Bende inşallah bütün tecrübemi, öğrendiklerimi, tüm belirtilerimi kesinleştiği zaman yazıcamm..
Sat 12 mart benim de.ne durumda değerlerin canım?mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm
Mrb canim 760 a yuseldi degerik cok sukur beklemedeyim .Sat 12 mart benim de.ne durumda değerlerin canım?
Benim 2 güne bir % 25 yükseliyor.ama yükseliyor.gebeliklerin % 13'ünde bu durum gözlemlenebiliyormuş.Ben de beklemedeyim, haberleşelim canım burdan.Haftaya salı yine beta hcg testi yaptırıcam.Paylaşırım.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.Mrb canim 760 a yuseldi degerik cok sukur beklemedeyim .
Tammam canim benim sali gunu tekrar ultrasona goricem bizim mimnak kese gorundu cok sukurBenim 2 güne bir % 25 yükseliyor.ama yükseliyor.gebeliklerin % 13'ünde bu durum gözlemlenebiliyormuş.Ben de beklemedeyim, haberleşelim canım burdan.Haftaya salı yine beta hcg testi yaptırıcam.Paylaşırım.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?