• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG çok mu düşükk? :(

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
103
Arkadaşlar dün test yaptırdım Beta HCG 27 çıktı.. Özel yaptırdığım için doktora görünmedim.. Direk labaratuvarda yaptırdım bir özel hastanede.. Hemşire hamilesin dedi.. Daha çok başları dedi.. Çok sevindim.. Ama bir yandan da korku başladı şimdi.. Sizce bu değer çok düşük mü? Bu şekilde olanlar varsa yazabilirler mi lütfen?

her 48 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor. takip gerekiyor yani.
benim 3 haftalık filandı tahlil yaptırdığımda. bhcg 275 çıkmıştı. sizinki çok çok yeni olsa gerek. inşallah sağlıklı bir hamileliğiniz olur. sevgiler.

herkesin hcg seviyesi aynı haftalarda aynı değildir, bu yüzden kendini kimseyle kıyaslama. 2 günde 2 katına çıkıyorsa en azından hormon artışı olarak sağlıklı bir gebelik demektir tek kriterin bu olsun. 4 haftalıkken 600 çıkan da var 60 çıkan da var. sanıyorum 3 haftalık hamilesin, beklenen adet günün gelmiş olsa bile beklediğin günde yumurtlamamış olabilirsin ya da geç döllenme olabilir. canını şimdiden sıkma yoksa bu süreç geçmez :)

her 48 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor. takip gerekiyor yani.
benim 3 haftalık filandı tahlil yaptırdığımda. bhcg 275 çıkmıştı. sizinki çok çok yeni olsa gerek. inşallah sağlıklı bir hamileliğiniz olur. sevgiler.

İnşallah canımm, umarım sağlıklı bir gebelik olurr

herkesin hcg seviyesi aynı haftalarda aynı değildir, bu yüzden kendini kimseyle kıyaslama. 2 günde 2 katına çıkıyorsa en azından hormon artışı olarak sağlıklı bir gebelik demektir tek kriterin bu olsun. 4 haftalıkken 600 çıkan da var 60 çıkan da var. sanıyorum 3 haftalık hamilesin, beklenen adet günün gelmiş olsa bile beklediğin günde yumurtlamamış olabilirsin ya da geç döllenme olabilir. canını şimdiden sıkma yoksa bu süreç geçmez :)

aynenn geçmez valla :) dün bilerek geçirdiğim ilk günümdü mesela nelere sevindim nelere üzüldüm anlatamam :) ama sadece bilmek istediğim sağlıklı bir gebelik ve bebeğimin benimle olduğu.. İnşallah bunu da en yakın zamanda görücemm :)

Benim 14 çıkmıştı geçen hafta kalp atışını duydum niyetini bozma biraz sabretmen gerekiyor 2 haftadan önce agrin vs olmazsa düşme pesine

Benim regl günü 27,68 çıkmıştı 2 gün sonra yani dün 37,75 çıktı.. Artıyor ama iki katı şeklinde değil.. Sonuç ne olacak bilmiyorum.. Umarım sağlıkla alabilirim yavrumu kucağıma.. Pazartesi gidicem doktora o zaman anlarım belki ne olduğunu.. Bu durumda olup olumlu sonuç olan kişilerin yazdıklarını okudumm.. Bende inşallah bütün tecrübemi, öğrendiklerimi, tüm belirtilerimi kesinleştiği zaman yazıcamm..

Benim regl günü 27,68 çıkmıştı 2 gün sonra yani dün 37,75 çıktı.. Artıyor ama iki katı şeklinde değil.. Sonuç ne olacak bilmiyorum.. Umarım sağlıkla alabilirim yavrumu kucağıma.. Pazartesi gidicem doktora o zaman anlarım belki ne olduğunu.. Bu durumda olup olumlu sonuç olan kişilerin yazdıklarını okudumm.. Bende inşallah bütün tecrübemi, öğrendiklerimi, tüm belirtilerimi kesinleştiği zaman yazıcamm..
Hayırlısı olsun

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Merhaba Kızlar. Bende bişey sormak istiyorum. Ben sat 2 nisandı ben 10 nisanda regl oldum. Ve bir hafta sonra bi anda kanama oldu. Kesik ve koyu renkliydi. Ara ara hala devam ediyor. Leke şeklnde dün doktora gttm kan verdm bugün sonucu aldım. sonucum 120 çıkmış. Tebrikler gebesiniz dedi. Ben sevinemedim bile. Değer çok düşük çünkü. Regl oldum normal herzamanki gibi. Ve ara ara devam eden kanamalar. Geç döllenme olabilir mi diye sordum. Olabilir dedi. Yada düşük yapıyorsunuzdur dedi. Bir kzıım var onda da geç döllenme olmuştu. Ama bunun gibi hafif kanamalarım yoktu. adet gecikmesinden 20 gün sonra çok düşük değerle öğrenmiştim. Cuma testi tekrarlayacağız. Başına böyle bir durum gelen var mı? :KK42:

Mrb canim 760 a yuseldi degerik cok sukur beklemedeyim .
Benim 2 güne bir % 25 yükseliyor.ama yükseliyor.gebeliklerin % 13'ünde bu durum gözlemlenebiliyormuş.Ben de beklemedeyim, haberleşelim canım burdan.Haftaya salı yine beta hcg testi yaptırıcam.Paylaşırım.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

Benim 2 güne bir % 25 yükseliyor.ama yükseliyor.gebeliklerin % 13'ünde bu durum gözlemlenebiliyormuş.Ben de beklemedeyim, haberleşelim canım burdan.Haftaya salı yine beta hcg testi yaptırıcam.Paylaşırım.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.
Tammam canim benim sali gunu tekrar ultrasona goricem bizim mimnak kese gorundu cok sukur

Arkadaşlar merhaba benim hcg değerim 2 mayısda 9.8 idi sonra 5 mayısda 67 .1 8mayisda 540 çıktı ve 10 mayısda 842 çıktı doktorum en son çıkan sonuca iki kat yukselmedigini söyledi canım çok sıkkın yüzde 65 yükselme var sizinde başınıza gelenböyle bi durum var mi

Back