Beta hcg çok düşük mü ?

Arkadaşlar bugün 3. Gün değerim 63.8 yani nasıl sizce artmış gibi iki katı üçüncü günü de ekleyince böyle olması gerekiyor sanki sizce

Bugün 3. Gün dayanamadık acilde yaptırdık eşimle ve 63.08 olmuş sizceeee

Canim 2 gunde 2 kat artmali. 21×2=42 olur 3 gündede 60 küsurler olur normal gibi. Hayirli olsun. Bu arada ayni yerde yaptirmadiysan laboratuar farki cok oluyor. Salı günü tekrarlayabilirsin yada çubuk testlerle koyulasmayi takip edebilirsin. Rabbim gönlüne göre vermistir umarim.

Amin canım sağolasın gerçekten bakalım salı günü kontrolüm var zaten oda güzel çıkarsa iyi derse doktor daha da dert etmicem hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olur inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Merhaba nasıl geçti kontrolunuz? Beta hcg testi yaptırdınız mi bir daha deger yükselmeye devam ediyor mu? Benim de test sonucum düşük çıktı da ondan sordum

Kızlar rahat olun ben bhcg 30 la öğrendiğimde kimyasal gebelik gecirdim bhcg 11 ile öğrendiğim bebeğim su an kucagımda cok şükür ilk değer değil artıs önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…