BETA HCG BÖYLE ÇIKTI SİZCE NE BU?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

damlaqw

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
28
-15
1
22
Arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım sonrasında işte tekrar yumurtlama günlerini bekledim ve birlikte olduk. Hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım ve adetim Şubat'ın 24 ünde olması gerekiyordu adetim düzenli sadece bir gün gecikti ve adet oldum. adetten bir kaç gün önce kan testi yaptırdım <2 miul gibi bir rakam çıktı fakat ben çok önceden kan testi yaptırdığımda böyle çıkmadı 0.2 u/l şeklinde bir sonuç almıştım bu beta yükseliyor mu ben anlayamadım anlayanlar yorum atabilir mi?
Hamilelik belirtilerim devam ediyor ama adet oldum

2 den küçük bir rakam çıkmış yani canım hamile değilsin

Sizce bu değer yükselmesi için iyimi

Eklentiler

• 1000213680.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 101
Değerin 2den küçük herhangi bir değer çıkmış demek oluyor bu mesela 0.1 de olabilir 000.1 de çıkmış olabilir hatta 0 bile olabilir örnek veriyorum. O yüzden negatif. Zaten regl de olmuşsun hamile değilsin regl bitince yeni döngünde denemeye devam edersin geçmiş döngünün defterini kapatıp önüne bak bence. Belirtilerle hamilelik anlamak da mümkün değil eğer öyle olsaydı ben de geçen ay kesin hamileydim

Merhaba bende dün sabah kan verdim hala göremedim sonuçlarımı e nabizdan bakıyorum yok sizler de mi ordan bakıyorsunuz

Ben aile hekimliğinde sabah vermiştim sonucum gece çıkmıştı. Bence 1-2 saate senin de çıkar. İdrar testi yapmış mıydın
Ne bileyim dun sabah vermiştim ben ama olmazsa ogledeb sonra gider sorarım artik. Yaptim bazı markalarda çizgi gördüm bi kac markada gormedim o yüzden yalancı pozitif mi çıkardı diye kan verdim. Hemde genel hormonlarima da bakılsın istedim hamile değilsem bi sknti mi var acaba diye çünkü uzun yıllardır gecikme yaşamıyorum

İnşallah vardır

Insallahh cnm hayırlıysa olsun bi oglum 5.5 yaşında onda cabuk öğrenmiştim bunda bi sknti olduğunu düşünüyorum nedense hamile değilsem de bi skntim var gibi geliyor
Sık sık gecikme yaşamıyorsan sorun yok bence arada mevsimsel olarak ya da yediklerimizden içtiklerimizden böyle olabiliyor kötü düşünme

Sık sık gecikme yaşamıyorsan sorun yok bence arada mevsimsel olarak ya da yediklerimizden içtiklerimizden böyle olabiliyor kötü düşünme
Oda olabilir tesekur ederim bakalim hayirlsi ile bi öğreneyim de şu sonucu

2 den küçük bir rakam çıkmış yani canım hamile değilsin
İşte bu son teste <2 mıul çıktı bu ne demek oluyor yükselecek felan mı anlayamadım çocuk çok istiyoruz

Kan gün gecikmeyle çıktı ? İnşallah sağlıkla ilerler. Tek sonuçla anlayamayız bunu 2 günde bir kan verip artışa bakmak lazım
Doktor hafta perşembe gel dedi tekrar bakalım.2 günde bir tahlil yapıp stres yaşama dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…