2 den küçük bir rakam çıkmış yani canım hamile değilsinArkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım sonrasında işte tekrar yumurtlama günlerini bekledim ve birlikte olduk. Hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım ve adetim Şubat'ın 24 ünde olması gerekiyordu adetim düzenli sadece bir gün gecikti ve adet oldum. adetten bir kaç gün önce kan testi yaptırdım <2 miul gibi bir rakam çıktı fakat ben çok önceden kan testi yaptırdığımda böyle çıkmadı 0.2 u/l şeklinde bir sonuç almıştım bu beta yükseliyor mu ben anlayamadım anlayanlar yorum atabilir mi?
Hamilelik belirtilerim devam ediyor ama adet oldum
Değerin 2den küçük herhangi bir değer çıkmış demek oluyor bu mesela 0.1 de olabilir 000.1 de çıkmış olabilir hatta 0 bile olabilir örnek veriyorum. O yüzden negatif. Zaten regl de olmuşsun hamile değilsin regl bitince yeni döngünde denemeye devam edersin geçmiş döngünün defterini kapatıp önüne bak bence. Belirtilerle hamilelik anlamak da mümkün değil eğer öyle olsaydı ben de geçen ay kesin hamileydimArkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım sonrasında işte tekrar yumurtlama günlerini bekledim ve birlikte olduk. Hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım ve adetim Şubat'ın 24 ünde olması gerekiyordu adetim düzenli sadece bir gün gecikti ve adet oldum. adetten bir kaç gün önce kan testi yaptırdım <2 miul gibi bir rakam çıktı fakat ben çok önceden kan testi yaptırdığımda böyle çıkmadı 0.2 u/l şeklinde bir sonuç almıştım bu beta yükseliyor mu ben anlayamadım anlayanlar yorum atabilir mi?
Hamilelik belirtilerim devam ediyor ama adet oldum
Kan gün gecikmeyle çıktı ? İnşallah sağlıkla ilerler. Tek sonuçla anlayamayız bunu 2 günde bir kan verip artışa bakmak lazımSizce bu değer yükselmesi için iyimi
Nerde vermiştin aile hekiminde miMerhaba bende dün sabah kan verdim hala göremedim sonuçlarımı e nabizdan bakıyorum yok sizler de mi ordan bakıyorsunuz
Aynen aile hekimine gitmistimNerde vermiştin aile hekiminde mi
Ben aile hekimliğinde sabah vermiştim sonucum gece çıkmıştı. Bence 1-2 saate senin de çıkar. İdrar testi yapmış mıydınAynen aile hekimine gitmistim
Ne bileyim dun sabah vermiştim ben ama olmazsa ogledeb sonra gider sorarım artik. Yaptim bazı markalarda çizgi gördüm bi kac markada gormedim o yüzden yalancı pozitif mi çıkardı diye kan verdim. Hemde genel hormonlarima da bakılsın istedim hamile değilsem bi sknti mi var acaba diye çünkü uzun yıllardır gecikme yaşamıyorumBen aile hekimliğinde sabah vermiştim sonucum gece çıkmıştı. Bence 1-2 saate senin de çıkar. İdrar testi yapmış mıydın
İnşallah vardırNe bileyim dun sabah vermiştim ben ama olmazsa ogledeb sonra gider sorarım artik. Yaptim bazı markalarda çizgi gördüm bi kac markada gormedim o yüzden yalancı pozitif mi çıkardı diye kan verdim. Hemde genel hormonlarima da bakılsın istedim hamile değilsem bi sknti mi var acaba diye çünkü uzun yıllardır gecikme yaşamıyorum
Insallahh cnm hayırlıysa olsun bi oglum 5.5 yaşında onda cabuk öğrenmiştim bunda bi sknti olduğunu düşünüyorum nedense hamile değilsem de bi skntim var gibi geliyorİnşallah vardır
Sık sık gecikme yaşamıyorsan sorun yok bence arada mevsimsel olarak ya da yediklerimizden içtiklerimizden böyle olabiliyor kötü düşünmeInsallahh cnm hayırlıysa olsun bi oglum 5.5 yaşında onda cabuk öğrenmiştim bunda bi sknti olduğunu düşünüyorum nedense hamile değilsem de bi skntim var gibi geliyor
Oda olabilir tesekur ederimSık sık gecikme yaşamıyorsan sorun yok bence arada mevsimsel olarak ya da yediklerimizden içtiklerimizden böyle olabiliyor kötü düşünme
İşte bu son teste <2 mıul çıktı bu ne demek oluyor yükselecek felan mı anlayamadım çocuk çok istiyoruz2 den küçük bir rakam çıkmış yani canım hamile değilsin
<2 bu ikinin altı demek mi şimdi bu büyük işareti normalde arkasındaki ondan dolayı kafam karışıyor kanda çıkan sonuç bu2 nin altında demek
Canim değer 2 den küçük diyor yani negatif demek istiyor<2 bu ikinin altı demek mi şimdi bu büyük işareti normalde arkasındaki ondan dolayı kafam karışıyor kanda çıkan sonuç bu
Merhaba gecikme kac gün acabaSizce bu değer yükselmesi için iyimi
Doktor hafta perşembe gel dedi tekrar bakalım.2 günde bir tahlil yapıp stres yaşama dedi.Kan gün gecikmeyle çıktı ? İnşallah sağlıkla ilerler. Tek sonuçla anlayamayız bunu 2 günde bir kan verip artışa bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?