- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Yldzyldzay
-
Evet canım erken oldu mecburen ama yinede heycanlandım inşallah vardırİnşallah gebelik vardır canım,normalde 5in altında gebelik yok deniyor ama senin kan testine çok erken bakılmış o yüzden yorum yapmak için biraz takip gerekir sanırım
İnşallah canım heyecanlanmakta haklısınEvet canım erken oldu mecburen ama yinede heycanlandım inşallah vardır
Bekle canım, yükselebilirKızlar merhaba bugün bi rahatsızlığımdan ötürü genel cerraha çıktım muayene oldum sonra ilac yazacaktı evlimisi gebelik planın var mı dedi var dedim ozaman beta hcg ye bakalım dedi sonucum 1.6 çıktı sınırda şüpheli çıkmış dediler kadın doğumla görüştüm dedi sekreteri şüpheli kanı tekrarlasın demiş o yüzden ilaç yazilmadı sizce nedir kızlar tahmini yumurlamanın 7. Günü adetime 10 gün var sizce nolur biraz sohbet edelim canlarım
Inşalah canım ya hastanede şüpheli demeleri eşimle beni nasıl şaşırtıp sevindirdi bi bilseniz sonra kendimize geldik ve çokda umutlanmayalın sonra üzülürüz dedikBekle canım, yükselebilir
Merhaba canım değerlerin çok güzel kimyasalda bu kadar yükselmez diye biliyorum kese görmeye az kalmış belki şimdiki kontorolde bile minik bi kese gözükürKızlar değerlerim nasıl ???
son adet tarihim 17 mayıs beklenen 15 Haziran 12.06 da değerim 250 14.06 da 576 16.06 yani bugün 1005 çıkmış ilerleme iyi gidiyor mu 2 kimyasal geçirdim tedirginim o yüzden
Inşallah canım benim çok istiyorumİnşallah hamilesindir canım(Amin)
Cok teşekkür ederim canım içimi rahatlattınMerhaba canım değerlerin çok güzel kimyasalda bu kadar yükselmez diye biliyorum kese görmeye az kalmış belki şimdiki kontorolde bile minik bi kese gözükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahInşallah canım benim çok istiyorum
Amin canımRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne demek canım benimmm inşallah güzel haberler alırsınCok teşekkür ederim canım içimi rahatlattıncuma randevum var bakalım ne diyecek doktor
Merhabalar sonucunuz ne oldu acabaNe demek canım benimmm inşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?